İnşallah canim benim bende emin değilim ama çizgi varmiİnşallah devamı gelir bebeğiniz tutunur. Benimde 5 gün var sabah negatif çıktı ama baş dönmesi başladı inşallah bende görebilirim o cizgiyi
Ayy Allah'ım inşallah devamj gelirHafif bir çizgi var gibi ama
Sorma test parasini biriktirsem zengin olmustumhayırlısi bakalim
Aynen testler yetmiyor yetmiyorr. Ben bugün erken denedim yarında normal denerim herhaldeHizli gebelik testi alip deniyorum kac gunden beri yarinda nasip se normalini denerim
Bence sen ikinci testi yapmalısınİnşallah canim benim bende emin değilim ama çizgi varmi
En iyisi yarın sabah tekrar yapmak bende elim kalbimde bekliyorum yariniİnşallah canim benim bende emin değilim ama çizgi varmi
Bugünkü buEn iyisi yarın sabah tekrar yapmak bende elim kalbimde bekliyorum yarini
Tam emin olamadım canimBugünkü bu
Bunda yok ya olsa gozukur benceTam emin olamadım canim
Aslında gozukuyor hafif hahahha delircemBunda yok ya olsa gozukur bence
Bende öyle oldum ya canım bi gözüküyor gibi çekeyim diyorum yok gözükmüyor sonra ben göremiyorum gibiAslında gozukuyor hafif hahahha delircem
Reglim yarın veya diğer gün olacak canim en gec 2 gün yani sabah tekrardan yapacamBence sen ikinci testi yapmalısın
Regline kaç gün var
Erken gebelik testi alıp yap hatta
Sende varmı biseylerEn iyisi yarın sabah tekrar yapmak bende elim kalbimde bekliyorum yarini
Çıktım eczaneye gidiyorum ya sorucam kizlara artik tanidilar lezir oluyorum ama napimBende öyle oldum ya canım bi gözüküyor gibi çekeyim diyorum yok gözükmüyor sonra ben göremiyorum gibi
Kiz ecznedeki kizlar yok onlarda dediIkisinde de gözüküyor canım erken gebelik testlerinin
Erken gebelık testinde cıkmıs testın amacı o zaten daha hassaslar. Kaset testte ben goremedm ama gunun gecnce orada da cıkar ınsallahİnşAllah canim peki sonra yaptim negatif nedendir sizce bide bunlar hemen cikti
Sabaha kadar uyuyamadım 7de erken olandan yaptım geri yattım öğlen de normal kaset test yaptım. Kaset testte bisey yok ama erken gebelik olandakinde var mı yok mu bilemedimSende varmı biseyler
İnşAllah kuzum ecznedeki kizlar yok dedi onlardadaErken gebelık testinde cıkmıs testın amacı o zaten daha hassaslar. Kaset testte ben goremedm ama gunun gecnce orada da cıkar ınsallah
Canım yarını bekleyemiceksen bi kan ver akşam istersen? Belki daha kanda yeni yükselmistirKiz ecznedeki kizlar yok onlarda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?