Yaa çok belli oluyo aslında kaçıncı gün bugun
Bende oğlumu böyle öğrendim. Cöpe attğm testle bence sabah ilk idrarla testi tekrarla ona gore kan verirsin
İnşallah sabaha kadar sabredebilirsemBelli oluyor canımm sabah tekrar yap
Rabbim hayırlı ve kolay yoldan nasip etsin hepimizeEvet cookk meraklı insanlarımız çok. Akşam şimdi kv. Gitcez yine bir konu çıkarsa zaten yaram.cok yeni ikinci aşılamam da negatif oldu ters bişey söyleyebilirim.
Bnde asla sormam ya benim ailemde sormaz
Kimseye düşmez ki bu belkide olmuyor sorun var yani
İşte ağzı olan herkes konuşuyor ya
Ediver artık sunun sırasında sabaha ne kaldı canmİnşallah sabaha kadar sabredebilirsem
Amin canımm ya aminnRabbim hayırlı ve kolay yoldan nasip etsin hepimize
İnsanlar hadsiz maalesef. Herkes aynı anlaysta olmuyo. Sorsan iyilik için sorup ilgileniyorlar ama İnsanı daha cok yaraladıklarını anlayamıyorlar
İnşallah vardır ya çok heyecanlıİnşallah sabaha kadar sabredebilirsem
İnşallah her duamda diyorum rabbim layıkıyla annelık yapabılecek evlat ısteyen ugrasan herkese ve banada nasip etsinAmin canımm ya aminnyakındır bizimde sevineceğimiz günler.
Hiç sormasalar daha iyi valla kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu.
Gebelik olmasin gününe varmı canimKızlar 4 gündür ovulasyon testim pikniye böyle oldu acaba? Son aylarda hemen pik olup ertesi gün çatlıyordu. MaviSasa234 Maviesra - Janna -
Maşallah hemen belli etmiş bence varİlişki 12 aralıkta olmuştu, 8.günüm.
Amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına inşallahHayirli olsun Saglikla kucagina al insallah
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Sanmıyorum gebelik olduğunu, döngümün 24.günündeyim canımGebelik olmasin gününe varmı canim
Yaa benim sanki adet olacak gibi karnım belim ağrıyor ara ara cok korkuyorum gelecek diyeAynen güvenemiyorum bende bakalım yarın ne çıkacak
Canım bu pik değil sanki? Siz daha iyi biliyorsunuz ben daha yeniyim test olayında gerçi ama :)Kızlar 4 gündür ovulasyon testim pikniye böyle oldu acaba? Son aylarda hemen pik olup ertesi gün çatlıyordu. MaviSasa234 Maviesra - Janna -
İnşallah gelmezz adet yaklaşınca ağrı çekip hamile olan da çok var umudumuzu yitirmeyelimYaa benim sanki adet olacak gibi karnım belim ağrıyor ara ara cok korkuyorum gelecek diye
Bisey kalmamış regle belli olmaz canim ama yinede havuç ye bakalim değişecekmi test sonucuSanmıyorum gebelik olduğunu, döngümün 24.günündeyim canım
Daha bugün ilaç almaya başladım cnm Allah. Nasip ederse pazartesi iğne vurup ertesi gün sanırım aşılama olcak devlet baya zor ya bugün tekrar tecrübe edindim maddi olarak uçuk fiyat demeseler direk tüp bebeğe yönelirdim özelde doktorlar pek bilgi vermiyo pazartesi ilaçlar bitince gel bakcaz dedi geçti biraz umudum kırıldı açıkçasıM mavili_yeshll canim naptin aşılama yapıldımı
Ben de ovulasyon yapmadım bu ay, sadece 21.günde bi bakayım dedim pikti.Bisey kalmamış regle belli olmaz canim ama yinede havuç ye bakalim değişecekmi test sonucuben bıraktım testi evde yeni kutu var ama artık bıkkınlık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?