Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim hayırlı ve kolay yoldan nasip etsin hepimize
İnsanlar hadsiz maalesef. Herkes aynı anlaysta olmuyo. Sorsan iyilik için sorup ilgileniyorlar ama İnsanı daha cok yaraladıklarını anlayamıyorlar

Rabbim hayırlı ve kolay yoldan nasip etsin hepimize
İnsanlar hadsiz maalesef. Herkes aynı anlaysta olmuyo. Sorsan iyilik için sorup ilgileniyorlar ama İnsanı daha cok yaraladıklarını anlayamıyorlar
Amin canımm ya aminn yakındır bizimde sevineceğimiz günler.
Hiç sormasalar daha iyi valla kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu.

Amin canımm ya aminn yakındır bizimde sevineceğimiz günler.
Hiç sormasalar daha iyi valla kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu.
İnşallah her duamda diyorum rabbim layıkıyla annelık yapabılecek evlat ısteyen ugrasan herkese ve banada nasip etsin

Haklısın anlaşılmamak çok zor..

Aynen benim de daha 1 hafta varken adet olacakmışım gibi ağrım oldu. Test yaptım negatif çıkınca ümidi kesmiştim.

Amin inşallah kuzum benim
M mavili_yeshll canim naptin aşılama yapıldımı
Daha bugün ilaç almaya başladım cnm Allah. Nasip ederse pazartesi iğne vurup ertesi gün sanırım aşılama olcak devlet baya zor ya bugün tekrar tecrübe edindim maddi olarak uçuk fiyat demeseler direk tüp bebeğe yönelirdim özelde doktorlar pek bilgi vermiyo pazartesi ilaçlar bitince gel bakcaz dedi geçti biraz umudum kırıldı açıkçası

Bisey kalmamış regle belli olmaz canim ama yinede havuç ye bakalim değişecekmi test sonucu ben bıraktım testi evde yeni kutu var ama artık bıkkınlık geldi
Ben de ovulasyon yapmadım bu ay, sadece 21.günde bi bakayım dedim pikti.
4 gündür yine böyle koyu, ben her gün havuçlu salata ve havuç turşusu yiyorum çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…