- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
Zaten oyle erken gebelikte cikti silik bi cikmadi aman uzmicem kendimiBen göremedim canm ama insallah vardır. Gününü bekle tekrarlarsn gene.
Canli bakinca gozukuyor silik ama kamerada çıkmıyorkiBen göremedim canm ama insallah vardır. Gününü bekle tekrarlarsn gene.
Üzme tabii stres hersey etkılıyor. Guzel dursun guzel haberler alZaten oyle erken gebelikte cikti silik bi cikmadi aman uzmicem kendimi
Fotoğraf yanıltıcı olablr canm Haklsn. Gebesindir inşallahCanli bakinca gozukuyor silik ama kamerada çıkmıyorki
Canim renglere 4 gun var ben 6 gun vs varken yaptim 5 gun varkende silik ciktiÜzme tabii stres hersey etkılıyor. Guzel dursun guzel haberler alerken gebelık testinde çıktı mı.
Kac gun var regl ne.?
İnşAllah hayirlisi canimFotoğraf yanıltıcı olablr canm Haklsn. Gebesindir inşallah
Üzme tabii stres hersey etkılıyor. Guzel dursun guzel haberler alerken gebelık testinde çıktı mı.
Kac gun var regl ne.?
AA evet bunlarda görünüyor.Bak canim ilki ve digeri
İnşAllah canim peki sonra yaptim negatif nedendir sizce bide bunlar hemen ciktiAA evet bunlarda görünüyor.Sabret bari gunun gelınce kan verirsin direkt
Şu çok yakın çektiğinde ve erken gebeliktekini gördüm inşallah vardır canım da değerin güzelce artarİnşAllah kuzum ya
İnşAllah hayirkisi canim herkes icin hangisi soldakimi sagdakimiŞu çok yakın çektiğinde ve erken gebeliktekini gördüm inşallah vardır canım da değerin güzelce artar
Normal kaset testte yakından çektiğini gördüm diğeri de sagdakiydi sanırım dur bi daha bakayimİnşAllah hayirkisi canim herkes icin hangisi soldakimi sagdakimi
Ikisinde de gözüküyor canım erken gebelik testlerininİnşAllah hayirkisi canim herkes icin hangisi soldakimi sagdakimi
Ay anladim canim ben sandim erkeni diyorsun aynen Yakindan belli oluyor gibiNormal kaset testte yakından çektiğini gördüm diğeri de sagdakiydi sanırım dur bi daha bakayim
sılık cızgı var canımBak canim ilki ve digeri
Hayırlısı bakalım Allah herkese nasip etsin hayırlı evlatlarNormal kaset testte yakından çektiğini gördüm diğeri de sagdakiydi sanırım dur bi daha bakayim
Onlarda varda bugun yaptigimda yoksılık cızgı var canım
Kaset testtekini yakından çektiğinde gördüm sanki. İnşallah yarın sabah tekrar deneyelim bakalım ne çıkacakAy anladim canim ben sandim erkeni diyorsun aynen Yakindan belli oluyor gibi
Sorma test parasini biriktirsem zengin olmustumKaset testtekini yakından çektiğinde gördüm sanki. İnşallah yarın sabah tekrar deneyelim bakalım ne çıkacak❤
Hizli gebelik testi alip deniyorum kac gunden beri yarinda nasip se normalini denerimKaset testtekini yakından çektiğinde gördüm sanki. İnşallah yarın sabah tekrar deneyelim bakalım ne çıkacak❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?