Kuzu umutlandırmak istemem ama 4 gün üst üste pik görenler hep hamile kaldı değerlendiriyorsundur inşallah bugünleriKızlar 4 gündür ovulasyon testim pikniye böyle oldu acaba? Son aylarda hemen pik olup ertesi gün çatlıyordu. MaviSasa234 @Esrakcshn - Janna -
Bu testte catlamaya baslamıs ama sankiiiKızlar 4 gündür ovulasyon testim pikniye böyle oldu acaba? Son aylarda hemen pik olup ertesi gün çatlıyordu. MaviSasa234 @Esrakcshn - Janna -
İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar bugün regl günüm dün böyle akıntımın içinde kılcal damar gibi kan vardi azıcık, bugün de cok açık renk kahverengi akıntı geldi. Karnımda agriyo ama regl olmadin. Bi heyecanlandim ya. Regl mi olcam yerlesme kanaması mi merak ediyorum
Evet önceki testlerini görmedim ama bu testte pik yok o yüzden catlama baslamıs dedim ben eğer önceki testleri görseydim daha net yorum yapabilirdimCanım bu pik değil sanki? Siz daha iyi biliyorsunuz ben daha yeniyim test olayında gerçi ama :)
Regl gününe denk gelir mi ki. Bugün temizlik yapıp neler kaldırdım neler. Karnim agriyinca kesin regl olcam diyeİnşallah yerleşme kanamasıdır
Benim için dua eder misin kimin duasi kabul olur bilinmezİnşallah yerleşme kanamasıdır
Benim geçen hafta pik sandığım testim ile bugünkine yan yana baksana, bu arada baya bi gün tamamen silikti. Benimki kadar gıcık olan yoktur testleriEvet önceki testlerini görmedim ama bu testte pik yok o yüzden catlama baslamıs dedim ben eğer önceki testleri görseydim daha net yorum yapabilirdim
Burdaki herkes için ediyorum canım senin için de ismen ederim, bu duygu bu arzu bambaşka bi şey gerçekten Allah ım hepimize nasip etsinBenim için dua eder misin kimin duasi kabul olur bilinmez
Canım şöyle ki döllenmeden 6 ila 12 gün sonra diyorlar benim bi arkadaşım adetine 6 gün kala yaşadı ve böyle değişik bi şey açık pembe demişti. Ben senin gibi geçen ay kahverengi lekelenmede umitlendim ama ertesi gün adetim başladı, o yüzden fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama inşallah öyledirRegl gününe denk gelir mi ki. Bugün temizlik yapıp neler kaldırdım neler. Karnim agriyinca kesin regl olcam diye
Bu arada sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor umarım her şey yolundadırEvet önceki testlerini görmedim ama bu testte pik yok o yüzden catlama baslamıs dedim ben eğer önceki testleri görseydim daha net yorum yapabilirdim
Test yapmaya korkuyorum. Benimde regl gelir büyük ihtimalle ya çok umitlenmek istemiyorumCanım şöyle ki döllenmeden 6 ila 12 gün sonra diyorlar benim bi arkadaşım adetine 6 gün kala yaşadı ve böyle değişik bi şey açık pembe demişti. Ben senin gibi geçen ay kahverengi lekelenmede umitlendim ama ertesi gün adetim başladı, o yüzden fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama inşallah öyledirbide adet gününse test yapsan çıkar büyük ihtimal
Kaçıncı deneme canım üzülme zamanı belli zaten çok bekletmesin bebişlerimiz inşallahTest yapmaya korkuyorum. Benimde regl gelir büyük ihtimalle ya çok umitlenmek istemiyorum
Eşin sperm testi vermesi elzem.. Onu net biliyorum 5.ayda sperm testi ile doğal yoldan gebelik ihtimali çok düşük olduğunu öğrenince hiç vakit kaybetmeden tüp bebeğe başladım.Kızlar ben Bu 3. Ay denememdeyim yumurtalıklarım gayet iyi adetim düzeldi hormon testim temiz çıktı değerlerim iyi
Şimdi sizce rahim filmi için erken mi ve sperm testi için şuan erken bir süre mi
Rahim yıkama var Diyarbakır da bir merkezde hoca prof tüp bebek uzamanı rahim filmi değilde rahim yıkama yapıyormuş
Anestezi ile yapıyormuşum yapılacak işleme göre 6 ile 15 bin aradı fiyat dedi sizce erken mi bunlar için 29 yaşındayım 3 . Ay denemem . Eşimde doktor o da çok acele ediyorsun zaman ile olmazsa zaten yapacağız diyor
Alıntılanan
5. Deneme canımKaçıncı deneme canım üzülme zamanı belli zaten çok bekletmesin bebişlerimiz inşallah
İlklerde neye dikkat edeceğimizi vs bilemiyoruz inşallah bu ay pozitifi görürsün mutlu haberlerini bekliyorum5. Deneme canım
Olur ..Kizlar sabah negatif çıktı demiştim 5 dk baktım köşeye atmıştım şuan çöpe atmayım dedim bu halde kuruma olabilir mi
Bence de… Biz senle aynı zamanlarda başladık inş güzel haberler alırız.. Bende transfer için gün sayıyorum son 40 günAynen ben de daha doktora gitmicem işte 2 3 ay para biriktirme lazım o sira kendim deneyim dedim sonra görüşmeye gidicem kalani da o sürede hallederiz zaten hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?