• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice 😔
Merhaba bak tatlım grafiği sana attım orda lh nin yüksek olduğu zamanları gösteriyor zaten 3 günde birde değerlendirsen sperm 5 gün yaşıyor her türlü pozitif yani bu günlerde ama yumurtlama olduğu gün en belirgin olmasi lazimken bu testte 2 3 gün pik gösteriyor bende de boyle. Ay inşallah bu ay gebe kaliriz da bu muammadan kurtuluruz yaa 😭

Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum🤔
Bende bunları hissediyorum her pmsde 😅

2022 agustos anneleri hic aktif degil canım sıkılıyo bebislerine bakiyolar zaar 🙄
Mrb temmuzda gezinebilirsin birazcık 🤭 bende 2018 ağustos annesiyim temmuz ağustos arası gezinirdim sonra ağustosa kaynaştık gittik. Kizim da temmuzda oldu. Bu arada sağlıkla alın kucağınıza ilk bebiş mi?

Merhaba bak tatlım grafiği sana attım orda lh nin yüksek olduğu zamanları gösteriyor zaten 3 günde birde değerlendirsen sperm 5 gün yaşıyor her türlü pozitif yani bu günlerde ama yumurtlama olduğu gün en belirgin olmasi lazimken bu testte 2 3 gün pik gösteriyor bende de boyle. Ay inşallah bu ay gebe kaliriz da bu muammadan kurtuluruz yaa 😭
İnşallah canım burdaki herkese dua ediyorum..
O zaman senin attığın grafiğe göre benim o baya silik olan test hatalı olabilir mi? Çünkü yumurtlama belirtileri de baya oldu geçtiğimiz 2 günde

Benim testler daha hazırlanıyor aşamasında salı gelir bana yani 7. Günde test yapmaya başlarim 🤭 günler geçtikçe heyecan artıyor ya 🙈

Kizlar beyaz akintim oluyor bat 11 aralikti gelmedi,acaba adet belirtisi mi yoksa gebelikle alakali olabilir mi , yasayan var mi bunu

Kizlar beyaz akintim oluyor bat 11 aralikti gelmedi,acaba adet belirtisi mi yoksa gebelikle alakali olabilir mi , yasayan var mi bunu
İkisinde de oluyo canım benım adetim yaklaştıgında da olurdu şuan hamileyim şuanda başladı 😂 malesef ayırt edilemiyo😐 ben rahmimdeki batmalardan ve gerilmelerden cok anladım

İkisinde de oluyo canım benım adetim yaklaştıgında da olurdu şuan hamileyim şuanda başladı 😂 malesef ayırt edilemiyo😐 ben rahmimdeki batmalardan ve gerilmelerden cok anladım
Janna batmalar ne zaman başlamıştı senin , bugun benim ara ara oldu batma ama iğne etkisi olabilceginide düşünüyorum 🤔

Janna batmalar ne zaman başlamıştı senin , bugun benim ara ara oldu batma ama iğne etkisi olabilceginide düşünüyorum 🤔
10.günün akşamı başladı kuzum ondan öncede adet olcakmıs gibi karın ağrısı oluyodu sürekli. Aynı zamanda kabızlık ve gaz da 10.günde basladı. Şimdi de ara ara karın ağrısı yokluyor ama hemen geçiyor ve gene rahimde bişeyler oluyomuş hissi gerilme falan garip şeyler hissediyorum😝 bu arada göğüs uçlarımda 3 gündür falan dokundukça sızlıyor normalde benım pek olmazdı bu sonuncusu:) ve göğüsümde cidden bir sürü damar gördüm 9.günde

10.günün akşamı başladı kuzum ondan öncede adet olcakmıs gibi karın ağrısı oluyodu sürekli. Aynı zamanda kabızlık ve gaz da 10.günde basladı. Şimdi de ara ara karın ağrısı yokluyor ama hemen geçiyor ve gene rahimde bişeyler oluyomuş hissi gerilme falan garip şeyler hissediyorum😝 bu arada göğüs uçlarımda 3 gündür falan dokundukça sızlıyor normalde benım pek olmazdı bu sonuncusu:) ve göğüsümde cidden bir sürü damar gördüm 9.günde
benim o zaman igne etkisi daha 🤭😆 evet ya göğüs acimasi fln o benimde en az yaşadığım sey normalde bunlari not edeyim ben🤣🤣

Her şey gönlünce olsun🌸

7 rakamı çok iyi değil mi? Bu süreci çok bilmiyorum ama oluşan bu embriyolar rahme koyulacak öyle mi? Eğer öyleyse 7 sayısı gayet iyi gibi geldi bana.
Aynen Çok Çok iyi.. Elimde kalmazsa 2.kalite olanları da kullanabilirim.. Beklediğimizin çok üstünde oldu sonucu.. Tek seferde tutmazsa diye bi endişem kalmadı☺️

Yaaa çok sevindim 7 çok güzel bir rakam.
Sen bu işi kısa sürede çözeceksin Allah’ın izniyle.
Kararlı olmak çok güzel bu yolda sen de onu çok iyi başardın hiç vakit kaybetmedin süper canım süper 🤩
Aynen çok iyi bi rakam oldu benim için.. Eşimin de benimde üstümüzdeki baskı kalktı.. Artık regl gelsede günler kısalsa diye bakıyoruz 🤩
İnş bende kendimden çok umutluyum🎈

Back