Transfer ne zaman olacak belli mi? Duruma göre miDoğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Şimdi haber geldi.. 7 tane iyi 5 tane 2.kalite embryo oluşmuş
Artık tek derdim transfer hazırlık olacak
Şubat topic ben açarım artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer ne zaman olacak belli mi? Duruma göre miDoğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Bu ay olursa agustosta dogar o canım eylüle kalmazDOKUZ(9)
2021’i güzel kapatıp güzel hatırlamayı çok istiyorum; bir de bu ay olursa Eylül 2022’ye denk gelecek sağlıklı bir gebelik olursa tabi, ordan da bi hevesim depreşti
Olmaması İçin bir sebep yok ama olması ihtimali de % 50. Bakalım bu hafta yoğun bir hafta olacak hızlıca geçer gider diye umuyorum. Belki adet olurum tabi orası ayrı. Kürtajdan sonra döngüm kaç oldu hiç bilmiyorum ben 30 olarak hesaplıyorum yine.
Ayyy hadi hayırlı olsun canımmm ilk seferde tutunsun inşallahDoğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Evet aç aç açDoğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Ben dondurulmuş istedim. İzin kullanacağım.. Öyle olunca da 2 kez regl olmam gerekiyormuş.. Rahimde iyi durumda herhangi bir sıkıntı yokmuş .. Ocak sonu gibi bende sürekli adet söktürücü masaj yapıyorum ama tık yokTransfer ne zaman olacak belli mi? Duruma göre mi
Amin canım çok teşekkür ederim. Hepimiz için öyle olur umarım. Allah isteyen herkese nasip etsin.1613 değerle görünmemesi çok normal canim hic kafani bulandirma.benim tahmini doktor çağırdığında 5000 kusur civarıydı öncede görünürdü belki ama garanti tarih vermisdi doktor bende uydum kafam karışmasın görünmezse uzulmeyeyim diye.en güzelini yapmışsın cuma gitmemekle bence.p.tesi görünecektir kesen hayirlisiylabu ihtimaller her hamilelikte var malesef ki rabbim tüm basamakları kolaylıkla geçmeyi nasip etsin
![]()
Her şey gönlünce olsunDoğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Neden hamile olanlar listede belli değil havamız yerine gelirdi yaa iyi bir motive olur bize
Yaaa çok sevindim 7 çok güzel bir rakam.Doğrudur kuzu yanlış hatırlamışım..
Hım geçmiş olsun en azından bi gebelik geçirmişsin hamile kalabiliyorsunuz en azından bak ben 1.5 yıldır gebelik hiç elde edemedim umarım tez zamanda kavuşuruzKuzum 3. Ayimin bitiminde dusuk yaptim sonrasinda içtim ilk defa yıllar sonra sarhoş oldum acimdan.. artik içmek falan umurum da değil ki bebegim gelsin yeter ki ben ona göre beslenirim
Normal çörek otunu havanda dövüyorum iki tatli kaşığı kadar. Sabah ve akşam kullanıyorum onu.Tarif nasıl acaba çörek otu yağı mı tozu mu mu kullanılıyor
yok şuan elimde 1 tane laboquick kaldıKız benım 2 gün kaldı ona rağmen daha yeni bellioluyor cizgi o yüzden ümidi kesme derim
Predictor early varsa ondan yap
Predictor early denilen kadar varmış cidden bende pat diye cıkarmıştı 2.8 değeri düşün.yok şuan elimde 1 tane laboquick kaldıyarın doktor birşey demezse sipariş verip yaparım veya beklerim artık az kaldı bata
Şalgam içilmez mi kız bayılırım ben bu arada bende bu ay şalgam içtim doğal yapımdıNormalde ne turşu suyu ne şalgam asla içmem, eşimin iç diye yalvarmışlığı da vardır. Evde iki havuç kaldığı için dolapta adanandan gelen organik şalgam vardı onu da içtim öğüre öğüre. Bu bebe sevdası daha neler yaptıracak bana bakalım![]()
Bi şişe daha almaya gidiyorum hemenŞalgam içilmez mi kız bayılırım ben bu arada bende bu ay şalgam içtim doğal yapımdı2 gün falan icmistim ama catlama olmadan önce yumurtamın varlığından haberim bile yoktu o ara
İç iç yarasıııın şifa olsun inşallahBi şişe daha almaya gidiyorum hemen![]()