• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon canim hangi konuyu niye begenmemisim oyle biseyden bahsetmedim ki ben yazan yok burasi gibi aktif degil onu demek istedim orda kimse kese falan demiyor dogum yapanlar var genelde 😁
Sen yanlıs başlığa baktın o zaman muhtemelen 2022 Ağustos Anneleri başlığında henüz doğuran yok canım

Evet canim 4 aralik pikti bat 11 aralikti hafif kasik agrisi oluyor ara ara birde beyaz akinti ama adet miolcam bilmiyorum belirsizlik cok kotu kaset test yaptim dun negatifti
Daha yumurtlamanin üstünden 8 gün geçmiş cnm varsada çıkmaz şuan bence 2 gün snra tekrarla testi. Birde catlamanin üzerinden 14 gün geçince adet geliyo regl tarihinde değişmiştir o yüzden

Hadi ya
Aslında ek bir faydası olur mu diye indirdim, cunku ben riske atmamak için her fırsatı değerlendirmek istiyorum.. genellikle de bir var bir yok şeklinde
Bir var bir yok değerlendiriyorsun her türlü denk gelirsin zaten ama benim genelde uygulamadan önce oluyor bu ay çörek otu kürünü denedim o yüzden sanirim uygulamaya göre 4 gün gec oldu ovulasyon

Sen yanlıs başlığa baktın o zaman muhtemelen 2022 Ağustos Anneleri başlığında henüz doğuran yok canım
Yediklerine dikkat ediyorsun degil mi? Su saatten sonra xok daha önemli.. haşlama yumurta iyi pişsin mutlaka bir bardak süt sabahları e vitamini badem birkaç tane her gün bol su .. az pişmiş hicbirswy yeme

İğnenin 5. Gününde bel ağrısı ve su gibi akıntı yaşıyorum ( normal de yaşadığım bir akıntı değil kokusiz renksiz) kızlar sizde yaşadığınız ekstrem şeyler varsa yazın

Bir var bir yok değerlendiriyorsun her türlü denk gelirsin zaten ama benim genelde uygulamadan önce oluyor bu ay çörek otu kürünü denedim o yüzden sanirim uygulamaya göre 4 gün gec oldu ovulasyon
Bu tarz bitkisel şeyleri suan denemek mantıklı gelmiyor .. normal olan döngüyü bile değiştirecek güce sahipler .. ben bitkiler den korkmaya başladım xok dikkatli kullanmak lazım.. civan percemi ile regli erken getirttim iki ay oyle etkili bazi bitkiler

Bu tarz bitkisel şeyleri suan denemek mantıklı gelmiyor .. normal olan döngüyü bile değiştirecek güce sahipler .. ben bitkiler den korkmaya başladım xok dikkatli kullanmak lazım.. cevap percemi ile regli erken getirttim iki ay oyle etkili bazi bitkiler
Ama regli öne çeken bitkiler bazen erken düşüklere sebep oluyor daha yerleşme olmadan o yüzden evet dikkatli kullanmak gerek

Bir de kizlar civan percemi ni duydunuz mu?
Her kadın mutlaka hayatında bir kere olsun içmeli yaziyor rahmi temizliyormus.. cidden ben iki ay kullandım sonrasinda bebek düşündük ve ilk aydan tuttu bence çayın cok etkisi var

Bir de kizlar civan percemi ni duydunuz mu?
Her kadın mutlaka hayatında bir kere olsun içmeli yaziyor rahmi temizliyormus.. cidden ben iki ay kullandım sonrasinda bebek düşündük ve ilk aydan tuttu bence çayın cok etkisi var
Sizin kaçıncı gebelik

Back