• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Predictor early denilen kadar varmış cidden bende pat diye cıkarmıştı 2.8 değeri düşün.😅
Kaset daha bugün anca hafiften belli etti yani direk görülcek seviyeye geldi. Öbür türlü yok gözünü kıs yok ışık ayarla anca gözüküyodu. 😂 son laboquick’ı 3 gün sonra tekrarla yada eczaneden bir tanr artımed al onu yap derim o bi tık daha hassas
Bi yarın olsun da bakalım hayırlısı olmadı aynen bi eczaneden alırım predictoru da alayım bu testlere verdiğimiz paraları geri alabilsek ya keşke .d.d

Ben dondurulmuş istedim. İzin kullanacağım.. Öyle olunca da 2 kez regl olmam gerekiyormuş.. Rahimde iyi durumda herhangi bir sıkıntı yokmuş .. Ocak sonu gibi bende sürekli adet söktürücü masaj yapıyorum ama tık yok😂
Hadi hayırlısı inşallah gönlünden gectigi gibi olur🙏 olur olur bazen stres yapıyoruz geçiştiriyorum, bir bakmışsın gelmis

Merhaba. Benimde tahmini bat 25 aralık. Ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Bu ay ilk defa denedik bakalım ne olcak. Hemen olmaz ama kendimi hazırladım bu konuda. Bide ilk hamileliğimde adet belirtisi yaşarken öğrenmiştim hamile olduğumu o yüzden belirti falan kovalamıcam. 😆 Çalışmalara devamke. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. 😬

Belirti var mi farklı olarak hissettiğin?
Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum🤔

Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum🤔
Ihihihi bence hamilesin .. Bir cogunu ben yaşadım onceki hamileligimde ve pozitif cikti sonuç.. özellikle göğüslerimin üzerine yatamıyordum ve asiri yemek yiyordum ha bir de gun ortası uykusu..
Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi hadi insallah

Merhaba. Benimde tahmini bat 25 aralık. Ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Bu ay ilk defa denedik bakalım ne olcak. Hemen olmaz ama kendimi hazırladım bu konuda. Bide ilk hamileliğimde adet belirtisi yaşarken öğrenmiştim hamile olduğumu o yüzden belirti falan kovalamıcam. 😆 Çalışmalara devamke. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. 😬
Tahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine mi😁

Tahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine mi😁
Hahaha gelişine vurup gol olmasını isterdim ama yumurtlamaya dikkat ettim. Daha doğrusu nette programlar var ordan baktım tahmini yumurtlama diye. Ama ben son 1.5 yıldır aşırı düzensiz adet oluyordum bi hastalıkta yoktu kist vs. Ama 18 gün bile sürdüğü oluyordu adetimin. O yüzden düzenli olmadığım için yumurtlamayı da pek bilemiyorum. Bakalım artık ne olcak bi 15 güne belli olur :D

Ay ne zor işler ya

Evet tatlim çatlamıştir hayırlı olsun bugün onemli bir gün 😍😍
Canım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice 😔

Eklentiler

• Screenshot_20211212_195913.jpg
    Screenshot_20211212_195913.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20211212_200024.jpg
    IMG_20211212_200024.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Ihihihi bence hamilesin .. Bir cogunu ben yaşadım onceki hamileligimde ve pozitif cikti sonuç.. özellikle göğüslerimin üzerine yatamıyordum ve asiri yemek yiyordum ha bir de gun ortası uykusu..
Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi hadi insallah
Yaaaa ağzın bal yesin🤭🤭 inşallah uyku değilde dermansızlık var plavı kavururken yoruluyor kollarım okadar halsizimki😂

Hahaha gelişine vurup gol olmasını isterdim ama yumurtlamaya dikkat ettim. Daha doğrusu nette programlar var ordan baktım tahmini yumurtlama diye. Ama ben son 1.5 yıldır aşırı düzensiz adet oluyordum bi hastalıkta yoktu kist vs. Ama 18 gün bile sürdüğü oluyordu adetimin. O yüzden düzenli olmadığım için yumurtlamayı da pek bilemiyorum. Bakalım artık ne olcak bi 15 güne belli olur :KK70:
Insallah gol olmuştur😂

M Yaaaa ağzın bal yesin🤭🤭 inşallah uyku değilde dermansızlık var plavı kavururken yoruluyor kollarım okadar halsizimki😂
Oyle gibi geldi bana..
Benim de tatil sonrası asiri dusuk moddaydim halsizdim canim hicbirsey yapmak istemiyordu, bunu da tatil sonrası adapte olamadığım için yaşıyorum sanıyordum.. ama degildi..
Cok az kaldı öğrenmene.. direk test yapacak mısın beklicek misin

Oyle gibi geldi bana..
Benim de tatil sonrası asiri dusuk moddaydim halsizdim canim hicbirsey yapmak istemiyordu, bunu da tatil sonrası adapte olamadığım için yaşıyorum sanıyordum.. ama degildi..
Cok az kaldı öğrenmene.. direk test yapacak mısın beklicek misin
İnşallah inşallah yok beklicem ben ya sonra yok çizgi var mı yokmu ay kanmı bktırsam kanda değer düşükmü yükselcekmi hiç o toplara giremem beklemek in iyisi😊

Back