Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş güzel neticeler alırım.. Artık buralarda umudum kalmayınca ferfecir kitap kulübüne geçtimEvet aç aç aç
Çok sevindim![]()
Bi yarın olsun da bakalım hayırlısı olmadı aynen bi eczaneden alırım predictoru da alayım bu testlere verdiğimiz paraları geri alabilsek ya keşke .d.dPredictor early denilen kadar varmış cidden bende pat diye cıkarmıştı 2.8 değeri düşün.
Kaset daha bugün anca hafiften belli etti yani direk görülcek seviyeye geldi. Öbür türlü yok gözünü kıs yok ışık ayarla anca gözüküyodu.son laboquick’ı 3 gün sonra tekrarla yada eczaneden bir tanr artımed al onu yap derim o bi tık daha hassas
Hadi hayırlısı inşallah gönlünden gectigi gibi olurBen dondurulmuş istedim. İzin kullanacağım.. Öyle olunca da 2 kez regl olmam gerekiyormuş.. Rahimde iyi durumda herhangi bir sıkıntı yokmuş .. Ocak sonu gibi bende sürekli adet söktürücü masaj yapıyorum ama tık yok![]()
UmarimHım geçmiş olsun en azından bi gebelik geçirmişsin hamile kalabiliyorsunuz en azından bak ben 1.5 yıldır gebelik hiç elde edemedim umarım tez zamanda kavuşuruz![]()
Belirti var mi farklı olarak hissettiğin?Kızlaaar beni de yazın listenize bata 7 gün var![]()
Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorumBelirti var mi farklı olarak hissettiğin?
Ihihihi bence hamilesin .. Bir cogunu ben yaşadım onceki hamileligimde ve pozitif cikti sonuç.. özellikle göğüslerimin üzerine yatamıyordum ve asiri yemek yiyordum ha bir de gun ortası uykusu..Yaa aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir garibim ya 2 gündür yemek yedikten yarım saat sonra tekrar acıkıyorum karnım gurulduyor resmen ağzımın tadı yok birde ilk defa göğüsleri ağrıyor üstüne yatamıyorum okadar yani yemekten sonra da göğüslerimde kısa süreli Bi sızlanma oluyor sonra geçiyor su için ede oluyor. Ama bunların yanında karnım ağrıyor Regl olacakmışım gibi ve çok fazla akıntım var bilemedim ya ayın 1inde hsg çektirdim ben acaba ondan ı bu şikayetler diyorum![]()
Tahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine miMerhaba. Benimde tahmini bat 25 aralık. Ama düzensiz olduğum için emin olamıyorum. Bu ay ilk defa denedik bakalım ne olcak. Hemen olmaz ama kendimi hazırladım bu konuda. Bide ilk hamileliğimde adet belirtisi yaşarken öğrenmiştim hamile olduğumu o yüzden belirti falan kovalamıcam.Çalışmalara devamke. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
![]()
Hahaha gelişine vurup gol olmasını isterdim ama yumurtlamaya dikkat ettim. Daha doğrusu nette programlar var ordan baktım tahmini yumurtlama diye. Ama ben son 1.5 yıldır aşırı düzensiz adet oluyordum bi hastalıkta yoktu kist vs. Ama 18 gün bile sürdüğü oluyordu adetimin. O yüzden düzenli olmadığım için yumurtlamayı da pek bilemiyorum. Bakalım artık ne olcak bi 15 güne belli olurTahmini yumurtlama günlerine özen gosterdin mi yoksa gelişine mi![]()
Canım merhabaAy ne zor işler ya
Evet tatlim çatlamıştir hayırlı olsun bugün onemli bir gün![]()
Yaaaa ağzın bal yesinIhihihi bence hamilesin .. Bir cogunu ben yaşadım onceki hamileligimde ve pozitif cikti sonuç.. özellikle göğüslerimin üzerine yatamıyordum ve asiri yemek yiyordum ha bir de gun ortası uykusu..
Yazdığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi hadi insallah
Insallah gol olmuşturHahaha gelişine vurup gol olmasını isterdim ama yumurtlamaya dikkat ettim. Daha doğrusu nette programlar var ordan baktım tahmini yumurtlama diye. Ama ben son 1.5 yıldır aşırı düzensiz adet oluyordum bi hastalıkta yoktu kist vs. Ama 18 gün bile sürdüğü oluyordu adetimin. O yüzden düzenli olmadığım için yumurtlamayı da pek bilemiyorum. Bakalım artık ne olcak bi 15 güne belli olur![]()
Oyle gibi geldi bana..M Yaaaa ağzın bal yesininşallah uyku değilde dermansızlık var plavı kavururken yoruluyor kollarım okadar halsizimki
![]()
İnşallah inşallah yok beklicem ben ya sonra yok çizgi var mı yokmu ay kanmı bktırsam kanda değer düşükmü yükselcekmi hiç o toplara giremem beklemek in iyisiOyle gibi geldi bana..
Benim de tatil sonrası asiri dusuk moddaydim halsizdim canim hicbirsey yapmak istemiyordu, bunu da tatil sonrası adapte olamadığım için yaşıyorum sanıyordum.. ama degildi..
Cok az kaldı öğrenmene.. direk test yapacak mısın beklicek misin
Canım merhaba
Dün çizgide silinme olduktan sonra bugün tekrar bakayım dedim yine koyu, nasıl yorumlamalıyım kafam karıştı iyice![]()