• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsi 5.gün embryosu oldu. 7 tanesi 1.kalite, 5 tanesi 2.kalite toplam 12 tane dondurulmuş oldu🥲
Süper. Benim ablamın 2 tane yumurtası kalmıştı ve 2 Side donduruldu rahimi hazırladıktan sonra 2 yumurtayida transfer ettiler biri tuttu çok şükür şuan 5 aylık. Zor tarafı iğneler ve fitiller sanırım

Mrb temmuzda gezinebilirsin birazcık 🤭 bende 2018 ağustos annesiyim temmuz ağustos arası gezinirdim sonra ağustosa kaynaştık gittik. Kizim da temmuzda oldu. Bu arada sağlıkla alın kucağınıza ilk bebiş mi?
Gezicemde sonra burayi kaybediyorum 😂 yok kiz ne ilki 3. 😂😂 amin insallah saglikla gelir

Hemen vakit kaybetmeden peşine bir kardeş yaparsın 🥰🥰🥰
Ne çok sevindim 🌿🌿🌿
Aynen bi arkadaş anlatmıştı.. Bi yakını Kalan embryosunu unutmuş.. Anne ben çok üşüyorum diye rüya görmüş☺️
Benim unutamayacağım kadar oldu😂 Yaşını doldurur doldurmaz 2.yi düşünüp bu defterleri kapatabilirim🤩🧿

Canım gayet güzel baslık neyini beğenemedin🤔 herkes zamanla birbirine ısınacak daha herkes orda başlangıçta kese görme kalp atısı duyma derdinde🙈
Pardon canim hangi konuyu niye begenmemisim oyle biseyden bahsetmedim ki ben yazan yok burasi gibi aktif degil onu demek istedim orda kimse kese falan demiyor dogum yapanlar var genelde 😁

Bereketli donem😂
Hadi gelsin bir an önce bakalim bereketli olacak mi 🤗
Program indirdim de

Eklentiler

• Screenshot_20211212-214712_Ovulation Calculator.jpg
    Screenshot_20211212-214712_Ovulation Calculator.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 64
Süper. Benim ablamın 2 tane yumurtası kalmıştı ve 2 Side donduruldu rahimi hazırladıktan sonra 2 yumurtayida transfer ettiler biri tuttu çok şükür şuan 5 aylık. Zor tarafı iğneler ve fitiller sanırım
Ben daha transfer aşamasına gelmedim.. Transfer zamanı kan sulandırıcu progestron iğneleri veriyorlarmış.. Bakalım buraya kadar geldim.. Misafirler gelirken bile iğneleri yaptım.. Misafirliğe giderken iğneleri yaptım.. Tarlusalı herkes bilmesine rağmen gocundan kullandım..
Çay ocağına bakan çocuk hocam ne içiyorsunuz dedi.. Yanımda gizlice çıkarıp içmeye çalışıyordum.. Bi o an utandım ne diyeceğimi bilemedim😁 Onun dışında hep güzel geçti.. İnş Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın🤗

Aynen bi arkadaş anlatmıştı.. Bi yakını Kalan embryosunu unutmuş.. Anne ben çok üşüyorum diye rüya görmüş☺️
Benim unutamayacağım kadar oldu😂 Yaşını doldurur doldurmaz 2.yi düşünüp bu defterleri kapatabilirim🤩🧿
Valla benim de akibetim ne olur bilinmez ama eğer kısmet olursa peşine bir tane daha 😁 bu yaştan sonra daha farklı olamaz sanırım, he he 😁
Valla gecenin sevinci senden geldi çok mutlu oldum 🙏🏻🥰

Ben daha transfer aşamasına gelmedim.. Transfer zamanı kan sulandırıcu progestron iğneleri veriyorlarmış.. Bakalım buraya kadar geldim.. Misafirler gelirken bile iğneleri yaptım.. Misafirliğe giderken iğneleri yaptım.. Tarlusalı herkes bilmesine rağmen gocundan kullandım..
Çay ocağına bakan çocuk hocam ne içiyorsunuz dedi.. Yanımda gizlice çıkarıp içmeye çalışıyordum.. Bi o an utandım ne diyeceğimi bilemedim😁 Onun dışında hep güzel geçti.. İnş Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın🤗
Amin canm sonucu güzel olsunda zor olanıda güzelleştirir Rabbim

Valla benim de akibetim ne olur bilinmez ama eğer kısmet olursa peşine bir tane daha 😁 bu yaştan sonra daha farklı olamaz sanırım, he he 😁
Valla gecenin sevinci senden geldi çok mutlu oldum 🙏🏻🥰
Valla bu kadar uğraştıktan sonra ikincide gelsin istiyor insan😁
Bence en güzel haberi senden alacağız gibi..🎈

Back