• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Basin sagolsun canim cok üzüldüm, Allah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. Genceciksin önünde koca bir hayat var inşallah, moralini yüksek tut ve naçizane tavsiyem mutlaka psikolojik destek al. Hem kendin için hem de ileride annelik edeceğin çocuklarını daha sağlam bir psikoloji ile büyütebilmen için. Hersey gönlünce olsun
Eşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorum 🤦‍♀️çok sersemletiyo

Bende kırmızı kartı gördüm demekki lekelenme adet söküleceğine işaretmiş neyse 😄 bu ay arı sütü karışımı kullanmayı düşünüyoruz eşimle önerebileceğiniz karışımlar var mı kızlar?

İş başa düştü 😂😂😂
IMG_20211212_162045.jpg

Ayyy 24 çıktı ve sen hala acaba mı diye test yapmadın mı🤪
Ya o ihtimal ile yaşamayı seviyorsan.. Büyü gibi geliyorsa 😄
sana karşı saldırılarım devam edecek🥲
Bence bu değer bat 1 kala en azından test yapmayı hakediyor😃
Karaca 19 ile her gün test yaptı🙂 Demekki yumurta çok sağlıklıydı..

Yasemin çekmez story izle.. Sebebısiz infertilite stres ile ilgili söyledikleri çok iyi 🤓
Kız o Karaca ben miyim değilsem atladığım için sorry😂

Benim 22 çıkmıştı progesteron sadece iğne günü hariç 13. Gün test yaptım ben.

Senin hatırladığın belki önceki aydır kuzum 10. Günden itibaren yapmıştım onda kendi kendimi strese sokmuştum🤦🏼‍♀️O ay çok yıpratıcı olmuştu. Progesteron baktırmamıştım o ay.

ejce ejce nin tavrını beğeniyorum ben ya yapmamak lazım erken öğrenince de ayrı stres oluyor. Progesteron değeri çok güzel ondan umutluyum bu ay 🥰

Sen naptın bugün bilgi geldi mi merkezden bebitolar ne durumda?

Ay hadi L Lalalala1 sen ejce ejce tez vakitte güzel haberler verin. Hevesle bekliyorum o günü 💓Gözüm üstünüzde takip ediyorum yazdıklarınızı😂

Ben sadece ilk kürtajdn çıkınca narkozluyken ağlamışım. Onun haricinde annemde kaldım zaten 5 gün bırakmak istemedi. Ağlayamadım ben sürekli birileri geliyodu geçmiş olsun demeye. Konuşuyolar konuşuyolar kafam almıyo. Beynimin içi öyle bişe ki bomboş gibi düşünme yetim bi süreliğine gitmişti. 1 Hafta kadar eşimle göz göze gelemedik. O bana bakamadı ben ona ama hem sımsıkıydık. Birimizden biri gözümüzün içine baksa ikimizde ağlardık biliyorum ama yapamadık. Eşim eve gelip bebek için aldığımız biberonlara bakıp ağlamış beni aradı gözleri kıpkırmızı. Öyle görünce bende ağladım. Başka şekil ağlayamadım. Şuanda arada bi bebeğime aldığım şeyleri veya ultrason fotoğraflarını çıkarıp bakıyorum öyle dalıyorum gözlerim doluyo. Belki o zaman bağıra bağıra ağlasaydım geçerdi.😔
Biliyorum, anlıyorum seni..
Ben kendi evime gelmek istedim, iki gün gece uyuyamadım en sonunda sizmisim.. Ve bunlardan da kotusu kucuk kizim oyle heyecanlı vemutluydu ki kardesi olacagi için sabah ona soyledigimizdeki haykırışı aglayisi kardeşim neden bırakıp gitti deyişi ve surekli sorması küçücük yaşına rağmen yarama tuz bastı 😔 3 ay oldu halen ama ben kardeşimi istiyorum neden hasta oldu sen hastaneye gittin kardeşimi bıraktın geldin diyor içimi dağlıyor.. cok zor ya Allah kimseye yasatmasin🙏 kızıma haberi verdiğimizde esimde bende ağladık onun dışında onlar için hep güçlü görünmeye çalıştım ama içim😔

Doğru canım çok haklısın yok korkmadım da bunlar hep bizim için olucak olan olacak biz dikkat edeceğiz elimizden geldiğince rabbim korusun evlatlarımızı da.sizede hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sağolun.🌺
Amin cümlemize cok tesekkur ederim 🙏

Kız o Karaca ben miyim değilsem atladığım için sorry😂

Benim 22 çıkmıştı progesteron sadece iğne günü hariç 13. Gün test yaptım ben.

Senin hatırladığın belki önceki aydır kuzum 10. Günden itibaren yapmıştım onda kendi kendimi strese sokmuştum🤦🏼‍♀️O ay çok yıpratıcı olmuştu. Progesteron baktırmamıştım o ay.

ejce ejce nin tavrını beğeniyorum ben ya yapmamak lazım erken öğrenince de ayrı stres oluyor. Progesteron değeri çok güzel ondan umutluyum bu ay 🥰

Sen naptın bugün bilgi geldi mi merkezden bebitolar ne durumda?

Ay hadi L Lalalala1 sen ejce ejce tez vakitte güzel haberler verin. Hevesle bekliyorum o günü 💓Gözüm üstünüzde takip ediyorum yazdıklarınızı😂
Canım ben iğne olduğum hafta kafa olarak çok rahat ve umutluydum ama zaman yaklaştıkça ‘ya zaten yine adet olurum tutmamıştır..’ kafasına girdim galiba🙈

Adet olursam ne yapacağımı nasıl motive olacağımı düşünüyorum şuan:)

Hamilelik olarak değerlendirebileceğim hiçbir belirtim yok, adet olacağımı gösterir bir belirti de yok hoş ama. Ne bileyim değişik bir ruh hali. Ama ben de ejce ejce den ümitliyim o progesteron sonucu ile💕

Eşimde aynısını söylüyor. Aslında bende istiyorum psikolojik destek almayı ama ilaç kullanmak istemiyorum 🤦‍♀️çok sersemletiyo
Ilac kullanma zaten canim, sadece terapi, eşine annene bile anlatamazsın bazen ama orda açılırsın rahatlarsın

Kız bi şey dicem ama beni yargılamayın valla duyduğumu söylüyorum sadece bi tanıdığın arkadaşının çocuğu olmuyormuş içmişler tabi o sırada bunların kafa rahat kız hamile kalmış acaba. Diyorum bazen ben de mi denesem 😂
Bizim demediğimiz gece baya baya dibine kadar içtiğimiz geceydi.. iyi oluyor .. hem hamilelik netleşecek kadar her gün icmedikten sonra sıkıntı yok..
Ben bir öncekinde regl agrisi çektim oluyorum sandim esim kirmizi bira acti rahat uyursun dedi tamam dedim içtim uyudum.. hastalanmadim sabah test yaptım hamileydim o andan itibaren sadece kokusu ile yetindim.. asla bir yudum dahi almadim öğrendikten sonra

Biliyorum, anlıyorum seni..
Ben kendi evime gelmek istedim, iki gün gece uyuyamadım en sonunda sizmisim.. Ve bunlardan da kotusu kucuk kizim oyle heyecanlı vemutluydu ki kardesi olacagi için sabah ona soyledigimizdeki haykırışı aglayisi kardeşim neden bırakıp gitti deyişi ve surekli sorması küçücük yaşına rağmen yarama tuz bastı 😔 3 ay oldu halen ama ben kardeşimi istiyorum neden hasta oldu sen hastaneye gittin kardeşimi bıraktın geldin diyor içimi dağlıyor.. cok zor ya Allah kimseye yasatmasin🙏 kızıma haberi verdiğimizde esimde bende ağladık onun dışında onlar için hep güçlü görünmeye çalıştım ama içim😔
İçinde hep biyerlerde ince de olsa bi sızı kalıyo. Hatırlatacak bişe yaşadığında öyle boşluğa dalıyosun düşünüyosun gözlerin doluyo. Bazen gece uyuyacağın zaman ansızın geliyo aklına ama alışıyosun o acıyla yaşamaya. Hiç bi zaman geçmiyo ama alışmak zorunda kalıyosun malesef 🍂🥀

Back