• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok yakın bir arkadaşım bana hep o tavsiyeyi veriyor iç kafan rahat etsin diyor😂
Valla valla iyimiş de olmadı o yöne gitçem artık 😂bu ay Esra ezmeciyi duydum bi de şu tuzlu suyu denicem kimisi hamile kalmış brlki bana da vesile olur

Tövbe bismillah 😂

Denemediğimiz bir bu kalmıştı zatenn, resmen ne görsek ne duysak acaba yapalım mı diye düşünüyoruz artık 🤦🏻‍♀️😀
Yok bu ay bunu denemem de şu tuzlu suyu çok duydum onu denerim belki içkiye alışık değilim pek zaten 😂kırk yılda bi özel günlerde oluyo

Yok bu ay bunu denemem de şu tuzlu suyu çok duydum onu denerim belki içkiye alışık değilim pek zaten 😂kırk yılda bi özel günlerde oluyo
Ben tuzlu suya inanmıyorum, Esra Ezmeci storylerde tuzlu su yapanları paylaşıyor;
Tuzlu su yaptım kocam bana şunu aldı, tuzlu su yaptım çocuğum oldu, tuzlu su yaptım sevgilim çok düşkün oldu, tuzlu su yaptım kocam araba aldı diyeni bile gördüm ya 😀

Açıkçası ben de 2-3 kez yaptım da bir farklılık olmadı, kocam iyiydi yine iyi, öyle hediyelere falan boğmadı yani beni 🤣 çocuğumuz da olmadı 🤦🏻‍♀️

Ben tuzlu suya inanmıyorum, Esra Ezmeci storylerde tuzlu su yapanları paylaşıyor;
Tuzlu su yaptım kocam bana şunu aldı, tuzlu su yaptım çocuğum oldu, tuzlu su yaptım sevgilim çok düşkün oldu, tuzlu su yaptım kocam araba aldı diyeni bile gördüm ya 😀

Açıkçası ben de 2-3 kez yaptım da bir farklılık olmadı, kocam iyiydi yine iyi, öyle hediyelere falan boğmadı yani beni 🤣 çocuğumuz da olmadı 🤦🏻‍♀️
Herkes trend olmak için, kendinden bahsettirmek için totosundan yöntem oluşturuyor bence ya 😅

Üstteki dünkü ovulasyon testim alttaki bugün. Ben anlamadım bu 3 tane 20 m yumurta ne oldu. Aklıma şöyle bir şey geliyor, ben cuma gittim doktorda yumurta var dedi büyük dedi 2 güne çatlar dedi. Cuma günü ovulasyon testi yapmadım. Cuma akşamı ilişki oldu, ayrıca gece çok karnım ağrıdı yumurtalıklarım. Cumartesi öğlen yaptığım testte üstteki. Acaba cuma gecesi çatladı da o yüzden mi cumartesi silik çıktı. Sizce kızlar? Keşke cuma da test yapsaydım ya
Ekimde femara kullanıyordum, doktora gitmeden test yaptım aşırı silik çıktı, hatta doktora gitmekten vazgeçmiştim zaten gelişmemiş diye ama eşimin ısrarı üzerine gittim. Mutlaka git, okadar ilaç kullandın, en azından bi bakar belki baika gün gitmemi önerir dedi ve gittim. Bir tane yumurtam olduğunu söyledi doktor, 22 mm boyutunda ve hemen çatlatma iğnesi yapmıştı. Çok şaşırmıştım...
Kasım'da tekrar femara kullanıp doktorun söylediği gün, kontrole gitmeden önce test yaptım, yine silik. Doktora gittim 18 ve 20 mm boyutunda 2 yumurta var dedi ve yine çatlatma iğnesi yaptı.

Ve ovulasyona olan inancımı kaybettim açıkçası, ben 9 ay boyunca ovulasyon ile takip ettim hiç gebelik oluşmadı genellikle düzenli ilişki yerine testin pik gösterdiği zamanları daha çok değerlendirmiştik. Belki de hatalı gösteriyor ve oyüzden kaçırdık.

Birgebeningünlüğü sayfasından almıştım, markası da surelab 😑

Ekimde femara kullanıyordum, doktora gitmeden test yaptım aşırı silik çıktı, hatta doktora gitmekten vazgeçmiştim zaten gelişmemiş diye ama eşimin ısrarı üzerine gittim. Mutlaka git, okadar ilaç kullandın, en azından bi bakar belki baika gün gitmemi önerir dedi ve gittim. Bir tane yumurtam olduğunu söyledi doktor, 22 mm boyutunda ve hemen çatlatma iğnesi yapmıştı. Çok şaşırmıştım...
Kasım'da tekrar femara kullanıp doktorun söylediği gün, kontrole gitmeden önce test yaptım, yine silik. Doktora gittim 18 ve 20 mm boyutunda 2 yumurta var dedi ve yine çatlatma iğnesi yaptı.

Ve ovulasyona olan inancımı kaybettim açıkçası, ben 9 ay boyunca ovulasyon ile takip ettim hiç gebelik oluşmadı genellikle düzenli ilişki yerine testin pik gösterdiği zamanları daha çok değerlendirmiştik. Belki de hatalı gösteriyor ve oyüzden kaçırdık.

Birgebeningünlüğü sayfasından almıştım, markası da surelab 😑
Kız ben anlamadım valla ya çatlamayacak ya da cidden sorun var test işinde. Kafaya koydum, yarın tekrar doktora gidip baktıracağım yumurtalar ne durumda diye 😂

Ben de öyle düşünüyorum da eşimin tepkisinden çekiniyorum. Olmazsa söylerim artık bu ay, en azından belki köstek yerine destek olurlar da bu süreci daha rahat geçiririm
Canım bu dönemde söylesen bir dert söylemesen bir dert.
Biz üç yıldır evliyiz iki buçuk senedir deniyoruz kaynvaldemler soruyor bazen biz düşünmüyoruz şuan diyoruz ama halası işte şunu kullan bebeği olmayanların oluyormuş hurma ye incir ye vs vs.yani olmuyor desende her b*Ka nane insan çok söylemesende. En son kaynvaldem kızdı halasina şuan istemiyorlardı olmazsa da tıp.ilerledi artık kıza sorup durma dedi.
Üzme kendini insanlar tuhaflar inşallah Rabbim biran önce nasip eder sağlıklı bir gebelik.hepmize🤲🌺💕

Sabah yaptım dayanamayıp 5 gün var daha bata ama yok anam birşey sanırım bu ağrılar felan kistten.. yarın dr gidicem
Kız benım 2 gün kaldı ona rağmen daha yeni bellioluyor cizgi o yüzden ümidi kesme derim
Predictor early varsa ondan yap

Çok çok sarstı bide ilk olunca daha bi kötü oldum. Başından aşağı kaynar suların dökülmesi ne demek o zaman anlamıştım. Kocaman bi boşluk nasıl hissedilirmiş. Halen aklıma geldikce gözlerim dolar. Çok zaman rüyamdan ağlayarak uyandım. Arkasına hemen bi tane olsaydı belki o acı daha da hafiflerdi tekrardan bi umudum olurdu. Ama olmayınca da işte olmuyor komple umutlarım bitiyo. Ruhsal olarak baya bi çöküyorum artık farkındayım.Bide ben çok düşünen bi insanım malesef 😔
Basin sagolsun canim cok üzüldüm, Allah tekrar sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah. Genceciksin önünde koca bir hayat var inşallah, moralini yüksek tut ve naçizane tavsiyem mutlaka psikolojik destek al. Hem kendin için hem de ileride annelik edeceğin çocuklarını daha sağlam bir psikoloji ile büyütebilmen için. Hersey gönlünce olsun

Kız benım 2 gün kaldı ona rağmen daha yeni bellioluyor cizgi o yüzden ümidi kesme derim
Predictor early varsa ondan yap
Hayirli olsun canim sağlıkla kavuşursun inşallah bebisine:) predictor early mi sence yoksa surelab mi? Ben bu ay trisequence kullandım fsh yüksekti. Bir de catlatma iğnesi sonrası duphaston kullandım. Bat 14 Aralık kasiklarim iki gündür ağrıyor ve cok bitkinim. İlaçların etkisi mi bilemiyorum gecen ay da kasiklarim 3 gün ağrıdi umitlendim adet oldum. Yarin test yapsam mi çok kararsizim

Back