- Emoji Skoru
- 7.321
- Puanlar
- 158
Whatsapp grubu kurmak kişisel bilgileri paylaşmak vs yasak. Mantıken de whatsapp grubu kurulacaksa bu forumun ne anlamı varNeden ki
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Whatsapp grubu kurmak kişisel bilgileri paylaşmak vs yasak. Mantıken de whatsapp grubu kurulacaksa bu forumun ne anlamı varNeden ki
Üyeleri organize edip telegram whatsapp gruplarına geçelim demek yasak, o zaman sitede üye kalmazNeden ki
Valla bende aynı durumdayım ama kan vermicem beklicem varsa zaten vardırBende de yok kuzum ama adet olcam gibi kasik agrim var.. bugunde gelmezse yrn kan vereyim diyorum direkt
Dokuuuz
Valla bilmiyodumÜyeleri organize edip telegram whatsapp gruplarına geçelim demek yasak, o zaman sitede üye kalmaz acımıyorlar bu konuda. Zamanında iyi kıyım yapılmıştı
Ben hastanede calisiyom kuzum ondan nasilsa ordayim gelmezse yrn 3. Gun olacak hem yoksa bosuna heves yapmiyimValla bende aynı durumdayım ama kan vermicem beklicem varsa zaten vardır![]()
Ha o zaman şimdiye kadar kan vermemiş olman hataBen hastanede calisiyom kuzum ondan nasilsa ordayim gelmezse yrn 3. Gun olacak hem yoksa bosuna heves yapmiyim![]()
Alkolü bir iki gün erteleseniz mi her türlü ihtimale karsiKızlllaaaar normalde dün bat günümde halende gelen giden yok ya hani ama dün testte yaptım negatif çıktı. Ve eşimle plan yapmıştık (alkol üzerine)Sizce bugün akşam o alkol alsam nolur
Buyrunuz ahiret sorusu
Yarışmacı arkadaşlara başarılar sileriz
![]()
Ahahahah yeminle ayniyiz valla bn dun kasik agrisi olunca adet olcam diye hastanenin gecesine gittim 1 kadeh sarap ictimKızlllaaaar normalde dün bat günümde halende gelen giden yok ya hani ama dün testte yaptım negatif çıktı. Ve eşimle plan yapmıştık (alkol üzerine)Sizce bugün akşam o alkol alsam nolur
Buyrunuz ahiret sorusu
![]()
Eşim aklıma giriyo yoktur diye olsa testte çıkardı diyoAlkolü bir iki gün erteleseniz mi her türlü ihtimale karsi
1 tanecikten bişe olmaz bence sonuçta çoooookkk öyle içki sonucu hamile kalan ay boyu içip de hamile kalan ama biz seçilmiş insanlarız ya olan bize olurAhahahah yeminle ayniyiz valla bn dun kasik agrisi olunca adet olcam diye hastanenin gecesine gittim 1 kadeh sarap ictim![]()
Benim mantığım da hamile olduğumu kesin öğrenene kadar yaptığım her şey mübahtırKızlllaaaar normalde dün bat günümde halende gelen giden yok ya hani ama dün testte yaptım negatif çıktı. Ve eşimle plan yapmıştık (alkol üzerine)Sizce bugün akşam o alkol alsam nolur
Buyrunuz ahiret sorusu
![]()
Olsa cikma ihtimali yuksekti ama ne olur ne olmaz sen yinede icme belkide gec dollenme nerden bilceksin yada kan ver yarin zaten yuzde yuz cikar sonra dibine kadar ic1 tanecikten bişe olmaz bence sonuçta çoooookkk öyle içki sonucu hamile kalan ay boyu içip de hamile kalan ama biz seçilmiş insanlarız ya olan bize olur
Neyse Allah'tan burasi whtsapp grubumuzmus gibi geliyor dedimÜyeleri organize edip telegram whatsapp gruplarına geçelim demek yasak, o zaman sitede üye kalmazacımıyorlar bu konuda. Zamanında iyi kıyım yapılmıştı
İste cesareeeetttt işte feraseeeettt işteee adaaam gibii adamlııııııkkkkBenim mantığım da hamile olduğumu kesin öğrenene kadar yaptığım her şey mübahtırmesela dün akşam içtim
![]()
Mardindeeen el yapımı şaraapOlsa cikma ihtimali yuksekti ama ne olur ne olmaz sen yinede icme belkide gec dollenme nerden bilceksin yada kan ver yarin zaten yuzde yuz cikar sonra dibine kadar ic![]()
Ya dusunsene biz bukadar takıyoruz takip ediyoruz çoğu insan onemsemiyor regli dönemi geçince farkediyor hamile olduğunu o zamana kadar alkol sigara kafein neler iciliyorİste cesareeeetttt işte feraseeeettt işteee adaaam gibii adamlııııııkkkkİç sesimmisin
![]()
Uyma seytana kaldir karsindanMardindeeen el yapımı şaraapbakışıyoruz şuan
![]()