• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlllaaaar normalde dün bat günümde halende gelen giden yok ya hani ama dün testte yaptım negatif çıktı. Ve eşimle plan yapmıştık (alkol üzerine) 😅 Sizce bugün akşam o alkol alsam nolur 😅 Buyrunuz ahiret sorusu 😅 Yarışmacı arkadaşlara başarılar sileriz 😅

Kızlllaaaar normalde dün bat günümde halende gelen giden yok ya hani ama dün testte yaptım negatif çıktı. Ve eşimle plan yapmıştık (alkol üzerine) 😅 Sizce bugün akşam o alkol alsam nolur 😅 Buyrunuz ahiret sorusu 😅 Yarışmacı arkadaşlara başarılar sileriz 😅
Alkolü bir iki gün erteleseniz mi her türlü ihtimale karsi

Ahahahah yeminle ayniyiz valla bn dun kasik agrisi olunca adet olcam diye hastanenin gecesine gittim 1 kadeh sarap ictim 🥲

Ahahahah yeminle ayniyiz valla bn dun kasik agrisi olunca adet olcam diye hastanenin gecesine gittim 1 kadeh sarap ictim 🥲
1 tanecikten bişe olmaz bence sonuçta çoooookkk öyle içki sonucu hamile kalan ay boyu içip de hamile kalan ama biz seçilmiş insanlarız ya olan bize olur

Benim mantığım da hamile olduğumu kesin öğrenene kadar yaptığım her şey mübahtır 😂 mesela dün akşam içtim 🤣

1 tanecikten bişe olmaz bence sonuçta çoooookkk öyle içki sonucu hamile kalan ay boyu içip de hamile kalan ama biz seçilmiş insanlarız ya olan bize olur
Olsa cikma ihtimali yuksekti ama ne olur ne olmaz sen yinede icme belkide gec dollenme nerden bilceksin yada kan ver yarin zaten yuzde yuz cikar sonra dibine kadar ic 😂

İste cesareeeetttt işte feraseeeettt işteee adaaam gibii adamlııııııkkkk 😂 İç sesimmisin 😂
Ya dusunsene biz bukadar takıyoruz takip ediyoruz çoğu insan onemsemiyor regli dönemi geçince farkediyor hamile olduğunu o zamana kadar alkol sigara kafein neler iciliyor 😬 ben en azından içme konusunda kendime yasak koymuyorum bir yandan beynimi rahatlatıyor çünkü 😂hatta geçen hasta oldum o sayede bayadir icmiyordum eşim dün sordu bebek için mi icmiyorsun diye yok dedim içimden gelmiyordu. Ama sigarayı 3 sene önce gercekten bebek için biraktim. Hamile kalınca birden birakmak zorunda kalmayayim diye

Back