Bence çok haklısınız.. Bende yazın sıcaktan ötürü kv bizde kalıyor bazen görümcelerde geliyor. Evde curcuna oluyor.. Allah razı olsun geldikleri zaman iş yaptırmıyorlar hep koşuşturuyorlar ama ben rahatça uzanmıyorum, düzgün giyinemiyorum, kahvemi alıp kendi başıma kalamıyorum.. Eşime ben diyorum hiç bi zaman demeden geçirmiyorum
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Çünkü onlar gittikten sonra dersem bu sefer aramız iyiydi annelere anlatıyorsun oluyor.. O yüzden o an neye canım sıkılırsa söylüyorum.. Ama paravan falan yapmıyorum sadece sürekli dinlemediğimi söylüyorum…
Şimdi tüp bebekte de eşimle konuştuk. Eşim direk dedi annen gelse kardeşin gelecek ev küçük annen hasta iş yapsa bile sürekli uyumak isteyecek.. Annem gelse banamda gelecek..Biri bi koltukta öbürü öbür koltukta otursa fıtığı var uzansa sen nasıl hareket edeceksin.. En iyisi kimseyi çağırmamak kimseye söylememek.. Bi de gelirler debelenirler negatif olur bir daha denemeye başladığımızda nasıl bi daha gelin diyeceğiz.. Hiç baskı yapmayalım kendimize dert yapmayalım kendi yağımızda kavrulalım dedi.. Bende dedim ev yemekleri yapan yer var oradan yemek alırız temizliği de haftada bir süpürme olarak yaparız bulaşıklar sana bakar hallederiz..
Ben tedavi sürecini kafalim rahat o güzel atlattım ki..
Bence eşinizle doğru şekilde konuşmaya çalışın..