Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben Pazartesi testte başlamayı düşünüyorum sipariş bile verdim 😂 sende femara ve çatlatma iğnesinin etkileri oldu mu ? Bende tık yok ya 😂😂
Ya bende geçen ay bel ağrısı , ağızda metalik tat vardı ama bel agrisini ben adet donemimde de yaşıyorum 😆😆 suandada iki gündür yine bel ağrısı yasiyorum🤦🏾‍♀️ başka da biseycik yok🤣🤣 off benide heveslendiriuorsun alsam mi test ya

Ya bende geçen ay bel ağrısı , ağızda metalik tat vardı ama bel agrisini ben adet donemimde de yaşıyorum 😆😆 suandada iki gündür yine bel ağrısı yasiyorum🤦🏾‍♀️ başka da biseycik yok🤣🤣 off benide heveslendiriuorsun alsam mi test ya
😂😂 al al birlikte yaparız hep destek tam destek 💪😂

Olur canım bir gün inşallah önemli olan umut kayeb etmemek ☺️❤️
Ilk hamileliğimde b12 igne ve d12 duzenli kullandım ve o ay hamile kaldım dene intersen sana da fayda olur belki ondan olmuştur esim de b12 igne vurulmuştu
Bende 5. Ayimdayim istiyorum bu ay çörek otu kürünü denedim bata 10 gün var en ufak belirtiyi gebeliğe yoruyorum insan üzülüyor 😑 inşallah olur tabi canimm🌷

Bende ümidi kestim artık çocuk için ertelediğim lazere gitmeye karar verdim.nasılsa olmuyor oluruna bıraktım doktora da gitmiycegim artık . tüm hamile kalanları da tebrik ediyorum saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İşten izin almam zor ☹️ ancak testle devam etcem 🥲 bide o test ne ise yariyor😆
Yumurtlama olup olmadığına bakılıyor canım 10 ve üstü yumurtlama çok iyi demekmiş araştırdığım kadarıyla benim doktorum bu testi istemedi ama merakımdan Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum

Yumurtlama olup olmadığına bakılıyor canım 10 ve üstü yumurtlama çok iyi demekmiş araştırdığım kadarıyla benim doktorum bu testi istemedi ama merakımdan Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum
Evet benimki de istemedi geçen ay da öyle , hatta dün bu grupta biriyle konuşmuştuk galiba benim doktor sadece iki hafta sonra test yaparsin diyor .ondan ne işe yaradığını bilmiyordum. İs yerimde cok uzak ya hastaneye gitmeye kalksam kesin ege üniversitesinde iki saat surer🤦🏾‍♀️

Evet benimki de istemedi geçen ay da öyle , hatta dün bu grupta biriyle konuşmuştuk galiba benim doktor sadece iki hafta sonra test yaparsin diyor .ondan ne işe yaradığını bilmiyordum. İs yerimde cok uzak ya hastaneye gitmeye kalksam kesin ege üniversitesinde iki saat surer🤦🏾‍♀️
Benim doktorumda 15. Gün test yap dedi o kadar hiç bu testi istemedi ben şirketin yakınındaki tıp merkezini arayıp sorucam inşallah bu testi yapıyorlardır yoksa banada hastane uzak

Benim doktorumda 15. Gün test yap dedi o kadar hiç bu testi istemedi ben şirketin yakınındaki tıp merkezini arayıp sorucam inşallah bu testi yapıyorlardır yoksa banada hastane uzak
Benim bide is yeri bilmiyor o yüzden izin almakta sorun yaşıyorum bu ara kistimi bahane ettim valla ☹️

Benim bide is yeri bilmiyor o yüzden izin almakta sorun yaşıyorum bu ara kistimi bahane ettim valla ☹️
Sağlık olsun canım test ile takip edersin çok gerekli olsa doktorlarda isterdi ☺️ Sen testleri al biz birlikte takip ederiz. aşılama olduğum zaman 10.gün iğne etkisi geçmişti bakalım inşallah bu ay çift çizgi ile devam ederiz 🤗

Sağlık olsun canım test ile takip edersin çok gerekli olsa doktorlarda isterdi ☺️ Sen testleri al biz birlikte takip ederiz. aşılama olduğum zaman 10.gün iğne etkisi geçmişti bakalım inşallah bu ay çift çizgi ile devam ederiz 🤗
Benimde yanlış hatirlamiyorsam gecen ay 10. Günde igne etkisi gecmisti🤔 14 gün kan testi yapmıştım kafamda soru isareti kalmasin diye🤭

Kizlar sizce regl den sonra ki kacinci günler onemli iliskide en çok..
Normalde dongum 28 gunde bir di 13_ 15 kıymetliydi Fakat dusuktwn sonra duzen değişti en son 35. Gunde regl oldum.. bu durumda yumurta takibi yapmadan hangi günler onemli olur acaba bilemedim

Back