Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askım 11.günüm ahahhaha dün 10.günde 2.8 cıktı bugün 9.2 valla cok farklı bir şey yapmadm 30 kasımda oldum 1-2-3-6aralık iliski oldu bitti onun dısında günde 30 dk yürümeye calıstm ceviz bol tüktettim kahve sigara da tükettim bu arada😂
Tebrik ederim. Sizin testlerinizi merakla takip ediyordum gerçekten çok sevindim. Süreçte çabalarken pozitif duygu halinde kalabilmek çok zor ve güzel sizde bunu görüyorum ☺️

Ben de femara+iğne ile hamile kaldım. 13. Gün ilk testimi yapıp kanı vermiştim beta 24tü. Sağlıklı artışlarınız olsun inşallah pzt kan testinizi takipteyim 🥳☺️

Askım 11.günüm ahahhaha dün 10.günde 2.8 cıktı bugün 9.2 valla cok farklı bir şey yapmadm 30 kasımda oldum 1-2-3-6aralık iliski oldu bitti onun dısında günde 30 dk yürümeye calıstm ceviz bol tüktettim kahve sigara da tükettim bu arada😂
J janna tebrik ederim, ben 2022ye kaldım bugün adet günümdü ve de oldu 😄

Bayaga 2 ay bizdeydi bunaldım eşim gidecek diye annemler gelecekti belki annemler gelir dedim konuşmadık filan dedi bende tüp bebek durumu var ben annemi yanımda istiyorum dedim annenin yanında rahatcdegilim dedim böyle düşünüyor san uarin doğum olunca çocuk olunca da istemicen annemi dedi
Ya doğal degilmi tüp bebek için kendi annemi yanımda istemem eşim yoksa.

Sonra 2.5 aydır bizdeydi şu gün gidwcegis dedi diye plan yapmıştım ben KV benin onemli isim var birkaç gün sonra gidwcegis dedi ve o süreçte anca evde oturdu bende bunu söyledim ben kalsın dedim dedi . Kalması problem değil ama bana oğlumu özledim desin neden. Önemli isim var diyor yapacaklarım vae diyor.
Sonra 2.5ayda yoruldum ben ayağımı bile uzatamadim.kv bir çorba bile yapmadı gezmekten
Yöruldimben annem gelince dinlenxem dedim şuan konuşmuyoruz esimle
Bence çok haklısınız.. Bende yazın sıcaktan ötürü kv bizde kalıyor bazen görümcelerde geliyor. Evde curcuna oluyor.. Allah razı olsun geldikleri zaman iş yaptırmıyorlar hep koşuşturuyorlar ama ben rahatça uzanmıyorum, düzgün giyinemiyorum, kahvemi alıp kendi başıma kalamıyorum.. Eşime ben diyorum hiç bi zaman demeden geçirmiyorum 😀 Çünkü onlar gittikten sonra dersem bu sefer aramız iyiydi annelere anlatıyorsun oluyor.. O yüzden o an neye canım sıkılırsa söylüyorum.. Ama paravan falan yapmıyorum sadece sürekli dinlemediğimi söylüyorum…
Şimdi tüp bebekte de eşimle konuştuk. Eşim direk dedi annen gelse kardeşin gelecek ev küçük annen hasta iş yapsa bile sürekli uyumak isteyecek.. Annem gelse banamda gelecek..Biri bi koltukta öbürü öbür koltukta otursa fıtığı var uzansa sen nasıl hareket edeceksin.. En iyisi kimseyi çağırmamak kimseye söylememek.. Bi de gelirler debelenirler negatif olur bir daha denemeye başladığımızda nasıl bi daha gelin diyeceğiz.. Hiç baskı yapmayalım kendimize dert yapmayalım kendi yağımızda kavrulalım dedi.. Bende dedim ev yemekleri yapan yer var oradan yemek alırız temizliği de haftada bir süpürme olarak yaparız bulaşıklar sana bakar hallederiz..
Ben tedavi sürecini kafalim rahat o güzel atlattım ki..
Bence eşinizle doğru şekilde konuşmaya çalışın..

11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2 🥰 hepinize duacıyım🙏🏻

canım benım cok sagolll kalbin temizmiş🥰🥰 Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin🙏🏻

Göremediklerim lütfen tekrar tekrar mesaj atsın arada kaynıyor😅
Kuzu hayırlı olsun😁Durdun durdun 2021 sonunda voleyi buldun😁
Dedim dedim hamile kaldım bu olsa gerek😄
Sağlıkla sıhhatle eline almayı Rabbim nasip etsin inş

Darısı başımıza🎈

11.gündeyim canım kasıklarımda ve rahmimde agrı var batmalar oluyo ara ara cok degisik. 10.günde 2.8 cıktı 11.günde 9.2 🥰 hepinize duacıyım🙏🏻

canım benım cok sagolll kalbin temizmiş🥰🥰 Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin🙏🏻

Göremediklerim lütfen tekrar tekrar mesaj atsın arada kaynıyor😅
Ayyy şimdi görüyorum bunu ben tebrik ederim canım🎉🎉🎉
Harika bir haber ne mutlu sana 🥰🥰

Ay kızlar anca bakıcam siteye dogru dürüst köpeğimde hasta 1 haftadır bugün gene veterinere götürdük apar topar saatlerdir onla ilgileniyoruz :(

Ay kızlar anca bakıcam siteye dogru dürüst köpeğimde hasta 1 haftadır bugün gene veterinere götürdük apar topar saatlerdir onla ilgileniyoruz :KK43:
Köpeğin için geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşur 🙏 hamileliğin içinde tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 bende çatlatma iğnesi vuruldum 6 Aralık’ta senin testlerin iğneden kaç gün sonra negatife dönmüştü? Bende Pazartesi gününden itibaren test ile takip etmeyi düşünüyorum

Köpeğin için geçmiş olsun canım inşallah sağlığına kavuşur 🙏 hamileliğin içinde tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 bende çatlatma iğnesi vuruldum 6 Aralık’ta senin testlerin iğneden kaç gün sonra negatife dönmüştü? Bende Pazartesi gününden itibaren test ile takip etmeyi düşünüyorum
Sağol kuzum inşallah iyileşir psikolojik ve bedenen biraz yoruldum cünkü o da çocuğum gibi:( Bende hiç tam anlamıyla negatife dönmedi canım ama 2 gün önce cook silik cıkıyordu hatta fotoğrafa yansıtamamıştım cogu kisi göremedi bu yüzden ama ben cıplak gözle cok derinden görüyodum. Bugün daha da belirginleşince anlamıştım zaten 2 gün üst üste kan verip çözdüm işi. İnşallah senınde nasip olur. Ben 30 kasımda vurulmuştım iğneyi. 1-2-3-6 Aralık ilişkimiz oldu. Sonra bidaha olmadı .

Sağol kuzum inşallah iyileşir psikolojik ve bedenen biraz yoruldum cünkü o da çocuğum gibi:KK43: Bende hiç tam anlamıyla negatife dönmedi canım ama 2 gün önce cook silik cıkıyordu hatta fotoğrafa yansıtamamıştım cogu kisi göremedi bu yüzden ama ben cıplak gözle cok derinden görüyodum. Bugün daha da belirginleşince anlamıştım zaten 2 gün üst üste kan verip çözdüm işi. İnşallah senınde nasip olur. Ben 30 kasımda vurulmuştım iğneyi. 1-2-3-6 Aralık ilişkimiz oldu. Sonra bidaha olmadı .
Benimde 6 yaşında köpeğim var evlat benim için yakın zamanda kısırlaştırdık benim içinde zor süreçti ellerimle besledim çok ayrı bir duygu gerçekten ☺️ İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur 🙏 bende 6 Aralıkta iğne oldum 7-8-9 değerlendirdim. Ama ne femara etkileri ne iğne etkisini hiç yaşamadım bedenime anlam veremiyorum gerçekten 😂

Benimde 6 yaşında köpeğim var evlat benim için yakın zamanda kısırlaştırdık benim içinde zor süreçti ellerimle besledim çok ayrı bir duygu gerçekten ☺️ İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur 🙏 bende 6 Aralıkta iğne oldum 7-8-9 değerlendirdim. Ama ne femara etkileri ne iğne etkisini hiç yaşamadım bedenime anlam veremiyorum gerçekten 😂
Benımkide 3,5 yasında mide gastrit olmuş bağırsak dolmuş falan bir sürü iğne oldu ilaçlar verildi.. bebek gibi bakıyorum zaten normalde ama gündüzleri ben calıstıgım icin anneme veriyorum yalnız kalmasın diye o da sagolsun bir sürü gereksiz ne varsa yediriyo🤭
yarını değerlendirme imkanın varsa değerlendir derim ben 1-2-3-6 aralık değerlendirmiştim

Benımkide 3,5 yasında mide gastrit olmuş bağırsak dolmuş falan bir sürü iğne oldu ilaçlar verildi.. bebek gibi bakıyorum zaten normalde ama gündüzleri ben calıstıgım icin anneme veriyorum yalnız kalmasın diye o da sagolsun bir sürü gereksiz ne varsa yediriyo🤭
yarını değerlendirme imkanın varsa değerlendir derim ben 1-2-3-6 aralık değerlendirmiştim
Kıyamam ona ya ☺️ Bizimki de herkesten önce sofrada yemek vermeyince başımızda ağlamaya başlıyor kıyamayıp iki üç lokma veriyoruz bizde resmen vicdan yaptırıyor 🤦‍♀️ Bugün eşim yanımda değil ama inşallah kapanış olarak yarın akşam olur üst üste gelince adam kaçtı 😂

Back