Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende okadwr pozitif görünce ruyam da kesin negatiftir diye düşündüm testi yaptım cift çizgi çıktığı halde inanamadım algilayamadim hata mi var bir yerde acaba dedim😁
hadi ya haha vallahi bu ay hiç bir belirtim de yok rüya da yok umudum da yok saldım gitti.. sallayınca oluyor diyorlar bir de öyle deniyelim madem napalım

Tebrik ederim kaç gündür sessiz sedasız sizi takip ediyormmm çokk heycanlı bi süreçtii😄😄resmen bi ajan gibiydiniz bu uğraşların sonucu çok güzel olur inşallahh... Allah tamamına erdirsin bizlere de dua edin💫🍀
Hahaha çok teşekkür ederimmm inşallah hepimize Amiin🙏🏻🙏🏻🙈

Ay kızlar anca bakıcam siteye dogru dürüst köpeğimde hasta 1 haftadır bugün gene veterinere götürdük apar topar saatlerdir onla ilgileniyoruz :KK43:
Geçmiş olsun. Ben de denk gelmiştim ve takip ediyordum. İnan o kadar sevindim ki gözlerim doldu. Tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin. Allah senin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. Seni de diğer arkadaşları da tebrik ederim. Bol hamileli geçiyor topikler. Insallah diğer bekleyenler deen kısa zamanda hamile kalırlar. Bu vesileyle bu ay hamile arkadaşlarımızı 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanına bekliyoruz.

Geçmiş olsun. Ben de denk gelmiştim ve takip ediyordum. İnan o kadar sevindim ki gözlerim doldu. Tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin. Allah senin gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah. Seni de diğer arkadaşları da tebrik ederim. Bol hamileli geçiyor topikler. Insallah diğer bekleyenler deen kısa zamanda hamile kalırlar. Bu vesileyle bu ay hamile arkadaşlarımızı 2022 Ağustos Annelerinin Paylaşım Alanına bekliyoruz.
Cok tesekkür ederim canımm🙏🤗
İnşallah sağlıklı ilerleyen bir gebelik olur🙈 ve inşallah bu topikteki tüm hamiş olmayı bekleyen anne adaylarının göbüşleri kısa zamanda dolar🙏🏻
2022 Ağustos Anneleri topiğine hemen kaydımı yaptırmaya geliyorum🥰 inşallah köpeğim biraz daha iyileşirse daha cok aktif olabileceğim☺️🥲

9.2 çıktı kızlar heyecandan etiketleyemedim ya hahahahahahahah
Yaa 2 gün yoktum bi bakayım dedim tırnaklı janna naptı diye ah cok sevindimmmm çok güzel bir haber mucizeanneden sonra senin sonuçlarının da yükselir diye tahmin ediyordum çok sevinidim canım benim hayırlı olsun umarım sağlıklı büyür :anneadayı:

Yaa 2 gün yoktum bi bakayım dedim tırnaklı janna naptı diye ah cok sevindimmmm çok güzel bir haber mucizeanneden sonra senin sonuçlarının da yükselir diye tahmin ediyordum çok sevinidim canım benim hayırlı olsun umarım sağlıklı büyür :anneadayı:
Tırnaklı Janna iyiymiş bu lakap😂😂😂 sağol kuzum sizede insallah nasip olsun🙏🏻🙏🏻

Tırnaklı Janna iyiymiş bu lakap😂😂😂 sağol kuzum sizede insallah nasip olsun🙏🏻🙏🏻
biraz yoğunluk yaşıyorum işten dolayı çok giremedim ama senin paylaştığın testte silik çıkmıştı görünüyordu inceden ikinci çizgi allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin.. gaz göğüs ucunda sızıntı göğüslerde şişkinlik var batma da var ara ara da kabızlık henüz yok, kistten dolayı diye düşünüyorum bat 17 aralık benim sabah yapsam mı ki bi test umutlandım şuan .asdjfasdf

Kızlar aşılama hakkknda bilgi verir misiniz? Bazıları femare gibi ilaçlarla bazıları gonal f gibi ilaçlar yaptırdığını duydum aşılamadın? Ort ücret ne kadar? İlaç kullanmadan önce tetkik yaptırmak gerekiyor mu meme ultrasonu gibi

biraz yoğunluk yaşıyorum işten dolayı çok giremedim ama senin paylaştığın testte silik çıkmıştı görünüyordu inceden ikinci çizgi allahım sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin.. gaz göğüs ucunda sızıntı göğüslerde şişkinlik var batma da var ara ara da kabızlık henüz yok, kistten dolayı diye düşünüyorum bat 17 aralık benim sabah yapsam mı ki bi test umutlandım şuan .asdjfasdf
Benm 15 aralıktı 2 gün daha bekle sen kuzum

Benimde 6 yaşında köpeğim var evlat benim için yakın zamanda kısırlaştırdık benim içinde zor süreçti ellerimle besledim çok ayrı bir duygu gerçekten ☺️ İnşallah sağlığına bir an önce kavuşur 🙏 bende 6 Aralıkta iğne oldum 7-8-9 değerlendirdim. Ama ne femara etkileri ne iğne etkisini hiç yaşamadım bedenime anlam veremiyorum gerçekten 😂
Benimde 7 aralik igne , 8-10 degerlendirdik ben simdi bir gün arayla devam etmeyi planlıyorum hadi darisi bizim başımıza 😍

Benimde 7 aralik igne , 8-10 degerlendirdik ben simdi bir gün arayla devam etmeyi planlıyorum hadi darisi bizim başımıza 😍
Ay inşallah canım ya 🙏 ben eylül de aşılama denedim maalesef negatif sonuçlandı ilk defa femara denedim bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah yoksa bir kez daha femara deneyip tüp bebeğe geçicem. Benim doktorum 4 gün ilişki dedi sonrası sana kalmış dedi ben inşallah yarın akşamı değerlendip kapanış yapıcam artık 😂

Ay inşallah canım ya 🙏 ben eylül de aşılama denedim maalesef negatif sonuçlandı ilk defa femara denedim bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah yoksa bir kez daha femara deneyip tüp bebeğe geçicem. Benim doktorum 4 gün ilişki dedi sonrası sana kalmış dedi ben inşallah yarın akşamı değerlendip kapanış yapıcam artık 😂
İnşallah güzel sonuç al canim benim 😍 bizimkide iki gün verdi bir gun arayla ama ben bir kac gün ekstra yapc🤭🤭🤭🤭 benimde bu ay ikinci iğnem otrivelle oluyorm bende geçen ay 7. Gunden sonra hep test yapmıştım sabirsizligimdan dolayı. Bu ay yapmicam diye soz verdim kendime almadimda test ama dayanabilecek miyim bilmiyorum 😂😂

Inshadi ya haha vallahi bu ay hiç bir belirtim de yok rüya da yok umudum da yok saldım gitti.. sallayınca oluyor diyorlar bir de öyle deniyelim madem napalım
He ya her türlüsünü denemek lazim😂 olsun bizde umut bitmez, heyecan ve bu istek olduktan sonra.. tez zaman da gelsin minislerimiz insallah

İnşallah güzel sonuç al canim benim 😍 bizimkide iki gün verdi bir gun arayla ama ben bir kac gün ekstra yapc🤭🤭🤭🤭 benimde bu ay ikinci iğnem otrivelle oluyorm bende geçen ay 7. Gunden sonra hep test yapmıştım sabirsizligimdan dolayı. Bu ay yapmicam diye soz verdim kendime almadimda test ama dayanabilecek miyim bilmiyorum 😂😂
Ben Pazartesi testte başlamayı düşünüyorum sipariş bile verdim 😂 sende femara ve çatlatma iğnesinin etkileri oldu mu ? Bende tık yok ya 😂😂

Back