Çok karışık süreçler içindeyim canım. Aşılamam sonrası atandığım haberini aldım olumsuzluk sonrası çok güzel başka şeyi oldurdu rabbim. Işte onun islemleri vardı filan derken dişten tedavi alıyordum doktor dişimi kırdı alırken
neyse çene cerrahına sevk ettiler aaa o da demez mi dişinizde kist var yok artık dedim ne olacak ameliyat dediler. Neyse kırılan dişimi aldırayım da sonra kist aldiririm dedim .ee o da pıhtılaşmadan doktora git öğren nedir bilelim dedi vazgeçti kırık dişle duruyorum. Kan durduramayız ameliyatta git doktoruna gel öyle dedi. Bu böyle kaldı askıda. Hemotolojiye gittim yazdı bir kağıt kadın doğuma bu hastanın bunları yapın öyle gelsin
onlar da yaptı bağışıklık testi yapıldı bazı testler bende kan pıhtılaşması faktör 5 cıktı genetik testimde onlara dayanarak yapıldı.bir o kalmıştı yapilmadik o da yapıldı. Iyi sonuçlar gelmesini temenni ediyorum inşallah.
Taşınmam var o kadar yoğunum ki birde sınavlarım vardı okuyorm ya onlara çalışayım derken daha buraya girecek hal olmadı kafa olarak. Inşallah aranıza dönerken hamiş olarak donerim.hepinizin de gönlünce olmasını dilerim. Yanı bu çocuk alanına geçemedim bile. Olursa Alalhtan ama dişlerimi yoluna koymadan ameliyatlarımı almadan aşılama almayacagim.resmen dist de kistle geziyorum
herturlu kist duymuştum diş biraz şok etmedi desem yalan olur.