- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Desene basta derdine ne oldu erkenden yaptinİnşallah daha 8 günüm var adet olmaya beklicez
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desene basta derdine ne oldu erkenden yaptinİnşallah daha 8 günüm var adet olmaya beklicez
Dedim valla amannn napalim nasip kısmet kuzum vardır bir hayırDemeee![]()
Bu saat olmuş uyunur mu daha kizKız nazar ettiniz uykuma uyuyamadım haa![]()
Öğlene kadar uyuciiiim cumartesi bugünBu saat olmuş uyunur mu daha kiz![]()
Canım bizde iğne etkisi var ya o hep bizi kandırıyor ya bakalım çarşamba günü Beta vericem o zaman ak mi kara mi belli olur zatenDesene basta derdine ne oldu erkenden yaptinumut var o zman hala
Gün ışığı vuruyor ancak yatak keyfisi yaparsın ohh missÖğlene kadar uyuciiiim cumartesi bugün![]()
Karartma perdem varGün ışığı vuruyor ancak yatak keyfisi yaparsın ohh miss![]()
Aslında benim kv hiç "acaba olmuyor mu?" " Usulünce bir sorsam mı?" diye düşünmüyor bence, çünkü imaları hep sanki istemediğimiz için olmuyor gibi...Sanırım ben de düşük yapmasam ve aileler öğrenmese söylemezdim ama naçizane fikrim aslında bu yükü paylaşıp rahatlamanın doğru olduğu.
Biz güçlü görüneceğiz diye çoğu şeyi içimize atıp kendimiz çözmeye çalışıyoruz ama bu durum tamamen bizim inisiyatifimiz dışında. Hele ki sen ben buradaki diğer pek çok arkadaş bu yolda öyle emekler veriyor ki..
Söylemek söylememek kesinlikle somut olay üzerinden değerlendirilmesi gereken bir şey, cahile laf anlatılmaz diye bir söz var ya çok doğru. Benim kayınvalidem çok gün görmüş kadın, evet patavatsızlıkları oluyor bazen ama 3 sende çözdüm ben onu. Düşük yaptığım zamanlar bebekler gibi baktı bana ve onun da 3 sene çocuğu olmamış, tedaviye başlayacakları ay hamile kaldığını öğrenmiş mesela, o yüzden anladı acımı ve hiç sormaz.
O yüzden söyleyip söylememeyi en iyisi sen ve eşin bilir canım, sen nasıl rahat edeceksen öyle yap ama bu yükü(!) tek başımıza kaldırmak bazen ağır geliyor. Ben artık bebek yok mu diyene vardı ama düştü diyorum kimse sesini çıkaramıyor. Vardı ama düştü, istiyoruz ama olmuyor belki de böyle söylemek lazımBazıları bundan anlıyor..
Benim kan sonucum 3.29 çıktı onu bile silik gösterdi prodoctor ben memnun kaldım acikcasiProdoctor kuzum nebileyim herkes hassas dedi diye aldım bunu
Günaydın canımKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olurkeşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım
@hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda A ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Bende bir ezcabeden 8 TL ye başkasından 7.5tl ye aldım gebelik testi dedin verdiler hiç sormadilar marka ne verdilerse aldım. 2teatte şuan silik . Pahalı testlerin özelliği ne ki? Bilmediğim den soruyorum.Kiz git eczaneden en ucuz testi al koysun onune sonucu para tuzagi bunlar etmen eylemen 3 farkli test altim kimisi 5 tl kimisi 7.5 kimisi 10 testede zam gelmishepsi ayni sonucu verdi ne gerek var cok pahali testlere
![]()
Produktor değil canım prediktör hassas birde Laboquick hassas bunları alabilirsin senin productor den çok iyi sonuç duymadım benProdoctor kuzum nebileyim herkes hassas dedi diye aldım bunu
Daha bat a varmış 3 gün sonra tekrar yap canım herşey olabilir hayırlısı olsun
Aynen adet tarihin olduğu İçin vücudun adet olacağını da zannedip ağrın artıyo bizdedir oldu 4 gün geçti bugün bişey yok arada kan testiyle artışına bak bişey olmazHanımlar yarın normalde adet günüm. Dün beta 112idi. Kaşığım ağrıyor. Adet gibi belirtim de var normal mi?
Mide bulantım koku hassasiyetinde yok ama uyku modum var kaç gündür.
Zaten lh grafiğine bakarsan canim bir anda düşmüyor bir gün kadar pik kalıyor bana pik gibi geldi acikcasiAkşam tekrar yaptım böyle çıktı akıntı vs de ovulasyon günleri gibi
Kuzusum dün kan verdim ya 2.8 cıkmıstı o yüzden bu sonuç artarsa iğne etkisi değildir o bakımdan tekrar kan vericemGünaydın canımevet çizgi var, kan sonucunu merak ediyorum ama şuan umutlanmak için erken gibi ya
Umutlanmak için erken değil ben iğne dahil 11.gün de gebe olduğumu öğrendim kanda. 12. Gün erken gebelik testinde çıktı net bi şekilde confort marka. Bugün de ucuzz laboquick diye toplu aldığım testte pozitifi gördüm. İğne etkisi diyebilmek için bence iğne vuruldujran sonra 7 gün her sabah kaset test yapıp onc enegatifi takip etmek gerekiyor benim ki 9. Gün negatife döndü. 11. Gun pozitifKuzusum dün kan verdim ya 2.8 cıkmıstı o yüzden bu sonuç artarsa iğne etkisi değildir o bakımdan tekrar kan vericemiğne etkisi artmaz cünkü kuzum