Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben o konuda aşırı rahatım hem her sorana anlatıyorum hiç umrumda degil ne düşünüldüğü hemde kayinvalidem bana anne gibi zaten onla gidiyorum çoğu zaman doktora destek oluyor bana
Ben dw öyleyim, herkese istiyoruz ama olmuyor hayırlısı diyorum. Kimse ne bir şey soruyor, ne lafını açıyor bir daha. Kafa da rahat oluyor. Hem belli mi olur, birinin duası tutar 😊 ayrıca olmaması ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Herkes kendi işine baksın.

Kızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭 keşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım

@hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda @ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Neden daha belirgin olmuyor hemen hemen her testin ayni cok mu aCele ediyosun acebaagg 🤔 kan verdin mi simdi

Neden daha belirgin olmuyor hemen hemen her testin ayni cok mu aCele ediyosun acebaagg 🤔 kan verdin mi simdi
Bana bugün daha belirgin geldi:)
Dün 2.8 cıktı değerim bugün henüz yaptırmadım. O değerle zaten cokta koyu çizgiler beklememek lazım diye düsünüyorum

Ayyyy hadii inşalllah bakalım ozaman bn normalde hıc cıkaramatan bi insanım şimdii cok fena 😂 uyku halide bnce cok ciddi bir belirtisi yyku halın varmı
Evet oluyor geçen camdaki kızı izlerken sızmısım ama ben genel olarak yorulan bir insanım kolay uyurum zaten😂

Bana bugün daha belirgin geldi:)
Dün 2.8 cıktı değerim bugün henüz yaptırmadım. O değerle zaten cokta koyu çizgiler beklememek lazım diye düsünüyorum
Ya illaki oyle tabi ciplak gozle gormekle bizim gormemiz acisindan cok fark var sen ne goruyosan o onemli yaptigin mavi testlerde daha belli ama onu soyleyim ki zaten hep dedim ben senden umutluyum diye hayirlisi bakalim hadi.

Ya illaki oyle tabi ciplak gozle gormekle bizim gormemiz acisindan cok fark var sen ne goruyosan o onemli yaptigin mavi testlerde daha belli ama onu soyleyim ki zaten hep dedim ben senden umutluyum diye hayirlisi bakalim hadi.
Bir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgını😊 ben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umutluyum😂

Evet oluyor geçen camdaki kızı izlerken sızmısım ama ben genel olarak yorulan bir insanım kolay uyurum
Yorgunluk varsa tabi onu ayırt edebilirmisin bilmiyorum ama
Yani bu uyku çok başka bir şey resmen kafam düşüyor göz kapaklarına bir şey oturuyor dün doktora da söyledim zaten çok normal dedi yani çok değişik ya tarif edemiyorum

Yani bu uyku çok başka bir şey resmen kafam düşüyor göz kapaklarına bir şey oturuyor dün doktora da söyledim zaten çok normal dedi yani çok değişik ya tarif edemiyorum
İşte bende geçen camdaki kızı izlerken böyle gözümü kapatmamak icin direniyordum sonra bi actm gözümü uyumuşum😂

İşte bende geçen camdaki kızı izlerken böyle gözümü kapatmamak icin direniyordum sonra bi actm gözümü uyumuşum😂
☺️☺️☺️ Allah bilir ama bnce siz hamılesjnız yanı bna öyle gelıyor ve cızgınız de belirgınlesmeye basladı rabbım en hayırlısını nasp etsin 🎈☺️

Bir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgını😊 ben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umutluyum😂
Valla yorumlara bakmadim bana gelen bildirimlerden yola cikiyorum senin attigin test olmus ona gidince gordum cizgin var net degil ama demek istedigim o canim benim morl falan bozmak degil amacim asla cok iyi anliyorum seni 🥰 bebişın seninle icin rahat olsun o degerde yukselir zaten regln 13ünde degil mi senin

Bir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgını😊 ben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umut
dün Ağustos annelerine niyetlenmiştin Ay inşallah tez vakitte seni de aramızda görürüz 🤲

Bendede tam tersi ya hic uyku yok gun arasi bazen bi geliyor uykum cocuklardan zaten firsat bulamiyorum yemekti odevdi vs ama gece hic uykum yok sabahin 7 si 8 inde aciyorum gozumu 😔

Back