- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Ahh ben gitmez miydim sabahtan aşkım misafir var 11 gibi gitcekler gider gitmez ben vın turizm testeSabahtan git öğlene kadar çıksın canim sonuç bak hepimiz heyecanlabiyoruz senin icin![]()
![Roll Eyes :rolleyes: :rolleyes:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk7.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh ben gitmez miydim sabahtan aşkım misafir var 11 gibi gitcekler gider gitmez ben vın turizm testeSabahtan git öğlene kadar çıksın canim sonuç bak hepimiz heyecanlabiyoruz senin icin![]()
Kız catladı mı yumurtalar acaba kocan gelmedenBenim de bütün gece rahmim ve yumurtalıklarım ağrıdı. Ya yumurtalar iyi çatladı, ya da başka bir şey var hayırlısı olsun bakalım
Kızlar bende de kabızlık ve gaz varrEvet gazda var ve cok ciddi uyku hali var![]()
Ben dw öyleyim, herkese istiyoruz ama olmuyor hayırlısı diyorum. Kimse ne bir şey soruyor, ne lafını açıyor bir daha. Kafa da rahat oluyor. Hem belli mi olur, birinin duası tutarValla ben o konuda aşırı rahatım hem her sorana anlatıyorum hiç umrumda degil ne düşünüldüğü hemde kayinvalidem bana anne gibi zaten onla gidiyorum çoğu zaman doktora destek oluyor bana
Kocam birazdan gidicek, akşam değerlendirdim zaten. Eğer çatladıysa tam isabetKız catladı mı yumurtalar acaba kocan gelmeden![]()
Ooo süper nokta atışıKocam birazdan gidicek, akşam değerlendirdim zaten. Eğer çatladıysa tam isabet![]()
Neden daha belirgin olmuyor hemen hemen her testin ayni cok mu aCele ediyosun acebaaggKızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olurkeşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım
@hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda @ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Sabah daha kaliteli yapis hemen gitmedenKocam birazdan gidicek, akşam değerlendirdim zaten. Eğer çatladıysa tam isabet![]()
Bana bugün daha belirgin geldi:)Neden daha belirgin olmuyor hemen hemen her testin ayni cok mu aCele ediyosun acebaaggkan verdin mi simdi
Ayyyy hadii inşalllah bakalım ozaman bn normalde hıc cıkaramatan bi insanım şimdii cok fenaKızlar bende de kabızlık ve gaz varr![]()
Evet oluyor geçen camdaki kızı izlerken sızmısım ama ben genel olarak yorulan bir insanım kolay uyurum zatenAyyyy hadii inşalllah bakalım ozaman bn normalde hıc cıkaramatan bi insanım şimdii cok fenauyku halide bnce cok ciddi bir belirtisi yyku halın varmı
Ya illaki oyle tabi ciplak gozle gormekle bizim gormemiz acisindan cok fark var sen ne goruyosan o onemli yaptigin mavi testlerde daha belli ama onu soyleyim ki zaten hep dedim ben senden umutluyum diye hayirlisi bakalim hadi.Bana bugün daha belirgin geldi:)
Dün 2.8 cıktı değerim bugün henüz yaptırmadım. O değerle zaten cokta koyu çizgiler beklememek lazım diye düsünüyorum
Bir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgınıYa illaki oyle tabi ciplak gozle gormekle bizim gormemiz acisindan cok fark var sen ne goruyosan o onemli yaptigin mavi testlerde daha belli ama onu soyleyim ki zaten hep dedim ben senden umutluyum diye hayirlisi bakalim hadi.
Gebelikte bekledigimiz seyler zatenKızlar bende de kabızlık ve gaz varr![]()
Yorgunluk varsa tabi onu ayırt edebilirmisin bilmiyorum amaEvet oluyor geçen camdaki kızı izlerken sızmısım ama ben genel olarak yorulan bir insanım kolay uyurum
İşte bende geçen camdaki kızı izlerken böyle gözümü kapatmamak icin direniyordum sonra bi actm gözümü uyumuşumYorgunluk varsa tabi onu ayırt edebilirmisin bilmiyorum ama
Yani bu uyku çok başka bir şey resmen kafam düşüyor göz kapaklarına bir şey oturuyor dün doktora da söyledim zaten çok normal dedi yani çok değişik ya tarif edemiyorum
İşte bende geçen camdaki kızı izlerken böyle gözümü kapatmamak icin direniyordum sonra bi actm gözümü uyumuşum![]()
Valla yorumlara bakmadim bana gelen bildirimlerden yola cikiyorum senin attigin test olmus ona gidince gordum cizgin var net degil ama demek istedigim o canim benim morl falan bozmak degil amacim asla cok iyi anliyorum seniBir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgınıben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umutluyum
![]()
dün Ağustos annelerine niyetlenmiştin Ay inşallah tez vakitte seni de aramızda görürüzBir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgınıben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umut
Bendede tam tersi ya hic uyku yok gun arasi bazen bi geliyor uykum cocuklardan zaten firsat bulamiyorum yemekti odevdi vs ama gece hic uykum yok sabahin 7 si 8 inde aciyorum gozumuYorgunluk varsa tabi onu ayırt edebilirmisin bilmiyorum ama
Yani bu uyku çok başka bir şey resmen kafam düşüyor göz kapaklarına bir şey oturuyor dün doktora da söyledim zaten çok normal dedi yani çok değişik ya tarif edemiyorum