Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭 keşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım

@hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda A ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum
Canım bu çizgiler diğerlerinden daha belirginnn 😄😄😄

Olsun kuzum işler garanti, sen başka eşcağızn da gelir inşallah birkaç aya. Pıhtılaşma sorunu ne alaka kız o kadar yüksek mi sende?
Ben de pıhtılaşma paneli ve genetik testleri verdim çok şükür. İnşallah tez zamanda güzel haberler alalım yoldaşım 😍

Yükselme var canım, bağışıklık vs.bakıldı bunlara dayanılarak. Genetikten gelince kadın doğum bakıp bazı testler ıstermis öyle dediler yaptılar 😁yapılmayan birşey kalmadı. 1 hafta sonra onlarda gelir hayirla gelir inşallah.🙏

Yükselme var canım, bağışıklık vs.bakıldı bunlara dayanılarak. Genetikten gelince kadın doğum bakıp bazı testler ıstermis öyle dediler yaptılar 😁yapılmayan birşey kalmadı. 1 hafta sonra onlarda gelir hayirla gelir inşallah.🙏
Gelir inşallah gelir.. Kız yüsra sana dair iyi şeyler doğuyor içime hayırlısı gııııız

Bendede tam tersi ya hic uyku yok gun arasi bazen bi geliyor uykum cocuklardan zaten firsat bulamiyorum yemekti odevdi vs ama gece hic uykum yok sabahin 7 si 8 inde aciyorum gozumu 😔
Herkeste farklı oluyor tabıkı ben şimdi bırazdan uykuya dalarım :)) kahvaltıdan sonra bıdaaha ve normalde gec saatlere kadar oturan bırıyım cok zor duruyorum artık :)

Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭 keşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım

Canım ben bu sabah o kadar çok karnım ağrıyordu ki işe de geç kalmıştım onun için test yapamadım ama öğlene doğru patlatirim bir tane daha belim karnım çok ağrıyor bu sabah sanki tutulmuş gibi kalktım yataktan

Ama senin testin maşallahı var valla çok güzel duruyor

Herkeste farklı oluyor tabıkı ben şimdi bırazdan uykuya dalarım :)) kahvaltıdan sonra bıdaaha ve normalde gec saatlere kadar oturan bırıyım cok zor duruyorum artık :)
Mide bulantisi istirfa falan olmasinda uykuyu pek aramam artiik napim uyuyun hadi 😂

Bir tek ben değil yalnız burdaki çoğu kişinin yorumuna bakarsan onlarda bugün daha belirgin bulduğunu söylediler canım. Mavi testlerde daha belli olduğunu biliyorum ama şuanlık elimde malesef bunlar var stoklu almıştım:) zaten kan testinde görürüz bugün artıp artmadıgını😊 ben kendimden acıkcası 2 gün önce hiç umutlu değildim şuan ne yalan söyleyim ben bile umutluyum😂
bende ilk kez gordum çizgiyi sende.
inş bugun güzel bir deger gelir 🙏

Herkese merhaba. Kızlar nasılsınız. Ya birşey sormak istiyorum. Burda konuştuğumuz bazı arkadaşlar yok. Geçiçi olarak pasif falan yazıyor isimlerinde. Neden acaba. 1 yada 2 tanede değil baya arkadaş pasif miş şuan. 1 haftadır giremiyorum. Pek birşey mi oldu acaba. Bilen varmı.
Onları kazen banladı canım

Gelir inşallah gelir.. Kız yüsra sana dair iyi şeyler doğuyor içime hayırlısı gııııız

Hayatımda güzel şeyler oluyor böyle hiç uğraşmadan son zamanlarda her konuda nedense hiç zorlamıyor saldım ondan mi nedir 🤣zorladıkça kaçan şeyler, önüme düşüyor istemsiz benim de içimde güzel şeyler doğuyor ne yalan diyeyim bencede hayırlısı 🌸. Senin güzel haberini almayı çok isterim ,aynı zamanda vermeyi 🎈🎈

Kızlar benimde hala kahve akıntım çok az devam ediyor sabah test yaptım negatif. Erken mi yaptım acaba 😄 yoksa adet mi olacam çözemedim gittii

Yok pozitif görmedim canım. Ben yumurtlama takibi yapmadım canım çok strese giriyorum diye. Ama eğer ağrılarım beni yanıltmıyorsa geçen hafta perşembe yumurtlamış olmam lazım 😄
Ya bence yapmamak daha büyük stres. En azından ya var ya yok diye kafa rahat oluyor günün geri kalanında. Diğer türlü acaba yumurtlama oluyor mu diye düşünmek daha çok kafa yoruyor

Back