Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın 11.gündeyim
Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭 keşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım

hummy hummy aklım sende kaldı ne yaptın?
Aynı zamanda A ayisigi-28 senınde testlerini bekliyorum

Eklentiler

• D8D39020-B816-41D4-873C-1178347888D7.jpeg
    D8D39020-B816-41D4-873C-1178347888D7.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 136
  • E7438D71-6CDC-4ACD-B5F4-594683256A36.jpeg
    E7438D71-6CDC-4ACD-B5F4-594683256A36.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 138
Bazen gerçekten cahillik mutluluktur.. Her şeyi en baştan araştırdım dikkat ettim de noldu bir yıldır boş
Kesinlikle haklısın. Evrenin yasasimi yoksa imtihan mi Bilmiyorum. Birseye ne kadar kafa yorarsan o şeye zor sahip oluyorsun. Teslim olmadigimiz icin oluyor.bunu anladim ben

Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭

Evet canım hafif bir çizgi var 🤭

Çizgi sanki bana çıplak gözle bile daha belirgin geldi ama bilemiyorum tabi herşey Allahtan kan sonucuyla netleşecek bugün. Birazcıkta heyecanlıyım. İnşallah hayırlısı olur 🤭 keşke elimde bir tane daha predictor early olsaydı onuda yapabilseydım

Bende görüyorum :KK25:

Günaydın,
Canım evet daha da belirginleşmeye başlamış inşallah değerin katlanarak artar güzel sonuçlar alırsın ve aynen ya bu kız uyanıp test yapmadı mı hala hummy hummy merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç alırsın canım.

Ben de dün sanki bütün belirtiler kayboldu sabah kalktım be hem gebelik hem ovülasyon testi yaptım ikisi de koyu çıktı ama belirtilerin kaybolması korkuttu pazartesi doktor muayenemde neyle karşılaşıcam çok merak ediyorum.

Günaydın,
Canım evet daha da belirginleşmeye başlamış inşallah değerin katlanarak artar güzel sonuçlar alırsın ve aynen ya bu kız uyanıp test yapmadı mı hala hummy hummy merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç alırsın canım.

Ben de dün sanki bütün belirtiler kayboldu sabah kalktım be hem gebelik hem ovülasyon testi yaptım ikisi de koyu çıktı ama belirtilerin kaybolması korkuttu pazartesi doktor muayenemde neyle karşılaşıcam çok merak ediyorum.
Kuzum zaten adet dönemi gecince o o ağrılar vs de geçiyormuş genelde. Benımde dün akşam rahmimde cok oldu ufak ufak böyle adet gibi de değil sanki orda bir şeyler oluyor hissettim yani garipti biraz. Suan gecmiş mesela kalktımda iyiyim biraz gaz kabızlık var:(
Diğer kızlarıda merak ettim inşallah hep beraber Ağustos anneleri topiğine geçebiliriz…

Ayyy ınsalalh güzel sonuçlar alırsın canım bence var inşallah bize haber ver sonuçlar çıkar çıkmaz 🥰🥰🤰

Elendim galiba ilk 5 dk da hayali bir çizki görüyordum sonra göremedim. 🙁

Eklentiler

• 3D61E5EA-56CE-4FE5-BD82-2806F89FE400.jpeg
    3D61E5EA-56CE-4FE5-BD82-2806F89FE400.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 104
  • 97174DA4-53A0-44DB-BAC8-B8488C73B8F3.jpeg
    97174DA4-53A0-44DB-BAC8-B8488C73B8F3.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 107
Eeee - Janna - - Janna - dışında kimseden test yok ben de bi ovülasyon testimi atayım da gülüm bu test bana ne demek istiyor sana iki çizgi yetmez 3. Çizgiye geçtim mi diyor 😂 sabah gebelik testiyle beraber yaptım şimdi korku bastı ya ikiz olunca dayanamayıp 3 çizgi oluyorsa 😂

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 107
Eeee - Janna - - Janna - dışında kimseden test yok ben de bi ovülasyon testimi atayım da gülüm bu test bana ne demek istiyor sana iki çizgi yetmez 3. Çizgiye geçtim mi diyor 😂 sabah gebelik testiyle beraber yaptım şimdi korku bastı ya ikiz olunca dayanamayıp 3 çizgi oluyorsa 😂
Hormondan kafası karışmış bunun:KK70:

Back