- 10 Mayıs 2021
- 303
- 256
- 53
- 26
Eşimde çoooookkk gamsııız bi insan. Bana dito ki sen benim gibi olsna şimdiye 10 kere doğururdunBiz de anca oturup üzülelim.
Hayatt dolu, birşeyi kendine dert etmeyip gailesiz yaşayanlar daha çabuk hamile kalıyorlar
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde çoooookkk gamsııız bi insan. Bana dito ki sen benim gibi olsna şimdiye 10 kere doğururdunBiz de anca oturup üzülelim.
Hayatt dolu, birşeyi kendine dert etmeyip gailesiz yaşayanlar daha çabuk hamile kalıyorlar
Amin inş.. İnş hepimizin karnı dolar ve zihnimizi meşgul eden bu sarmaldan çıkabilirizCanım ben bayadır girmiyorum foruma. Yılsonu nedeniyle işlerim çok yoğum ama mesajina cevapsız kalamadım. En sağlıklı, en güzel yumurtalar senin olsun. Benim dini inancım yok ama en içten iyi dileklerimi sunuyorum. Gönlünden geçtiği gibi olsun![]()
Halam yani şimdi ne diyimKapasaydin telefonu yuzune hemen halanda masallah yani ne dicegimi bilemedm![]()
Arya senin modun niye düşükBiz de anca oturup üzülelim.
Oldu oldu sen başla çalışmayaBenimde pik olmuş dimi kızlar![]()
Yani halan biseyde denilmez kiHalam yani şimdi ne diyimnaptın özel bişe yaptın mı dedm yok boş vaktimizi değerlendirdik sadece dedi
AA nerdesin sen Ekim topiginden beri yoksunHepinize bol şans dilerim
Ben öyle bir kadinim ki bu araligi da harcarimçok yoğunum çok yorgunum ,çok işLerim var karmakarışıgum.Guzel şeyler olmasından mutluluk duyarım hanginiz olursa olsun mutluluğunuz mutluluğum ❤
![]()
Ona güvenirim o konuda performansı kuvvetlidirYani halan biseyde denilmez kibos vakitleride biliyolar anam yas gecmis ic bitmemis
İnşallah canım. Normal şekilde değerlendir sende. Aslında tek yumurta daha kaliteli olur diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi.MaviSasa234
A R Y A
Selizay arkadaşlar selam
beni merak etmişsiniz. Yıl sonu nedeniyle çok yoğun çalışıyorum. Foruma bakamadım
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu ay klomene rağmen yumurtam büyümedi. Bugün 14. Gün ve en iyi yumurtam 19 mm, kalanlar 8-9 mm kadar. Doktorum bu iyi bir yumurta değil, aşılamayı bu ay pas geçelim dedi.
Bende gelişmeler böyle, bu ay sizlerden iyi haber almak dileğiyle![]()
Kiz halaya ceker derler sende biraz kuvvetlen bos birakma kocacığınıOna güvenirim o konuda performansı kuvvetlidir![]()
Hay maşallahBugün doktora gittim adete 6 gün var, ovulasyon dönemim takvime göre geçti ama hep silikti zaten 10 gün yapıp bıraktım. Öylesine bir kontrole gittim 3 yumurta var 20mm ilaç mı içtin dedi, yok dedimiğne yapalım dedim akışına bırakalım dedi. Bugün yarın çatlar dedi, eşim malatyaya gidiyor sabah, bu akşamı değerlendirdim pazar akşam dönecek. O zamane değerlendiricem hayırlısı bakalım
Ayy yumurta iyi değilse bile değerlendir hiççç belli olmaz o.. Benim yumurta toplamada sağdaki yumurtalık aktif çalışmıyormuş oradakiler hep küçüktü en büyüğü 15 mm ona rağmen hoca işimizi şansa bırakmayalım bi gün daha ilaç kullan dedi. Opu sonrası sağdanda güzel yumurta topladım aklın kalmasın dediMaviSasa234
A R Y A
Selizay arkadaşlar selam
beni merak etmişsiniz. Yıl sonu nedeniyle çok yoğun çalışıyorum. Foruma bakamadım
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım. Bu ay klomene rağmen yumurtam büyümedi. Bugün 14. Gün ve en iyi yumurtam 19 mm, kalanlar 8-9 mm kadar. Doktorum bu iyi bir yumurta değil, aşılamayı bu ay pas geçelim dedi.
Bende gelişmeler böyle, bu ay sizlerden iyi haber almak dileğiyle![]()
Ben kendimi tanırım göğüs ağrısı var her adette olduğu gibi. Kasık, bel ağrım başladı. Halamı duyunca eşimin ilk tepkisi şey oldu kocasının damarlarında falan da mı sperm geçiyormuş kan yerine dediKiz halaya ceker derler sende biraz kuvvetlen bos birakma kocacığınısaka bi yana canini sikma sakin hersey olacagina variyor vaktin zmanin vardir belkide seninledir bilemezsin benimde regl gunumde agrilarim oldu halada oluyor oldum olcam korkusuda zor
Aynen pikin piki değerlendirBenimde pik olmuş dimi kızlar![]()
Ben de eve gelince ağlıyorum hep. Şu son 3-4 günde kayınvalidem ile zorunlu sebeplerden dolayı fazlaca görüşmek durumunda kaldım. Sürekli laf attı bana, niye doğurmuyorsun halaArya senin modun niye düşük
Bu arada dediğine katılıyorum bizim komşu benimle yazın muhabbet ediyor kadın salmış herşeyi benimle aynı yaşta ben ameliyat oldum hamilelik şansın 100 15 dendi neyse benim moral 0 ben de saf salak takılıyorum meğer o ara hamileymiş çokta yakın arkadaşım bana pat diye dedi ben hamileyim eve geldim akşama kadar ağladım 4. Çocuğu doğurdu ne test ne muayene hiçbirine gitmiyor evde akşama kadar televizyon izleyen bir kadın ben son 3 ayda 10 kere doktora gittim hala içim yanıyor ama vardır Rabbimin bildiği diyorum Allah kalbimize göre versin
Benim klomenle tek oluştuğu oldu. İlaca falan bakmıyor stres psikoloji yediğin içtiğin bir de yumurtalıkların paşa gönlü hepsi etkiliyor benceHay maşallahfemarayla bile en fazla 2 tane oluşmuştu benim
Aslında bunu yenmenin en kolay yolu açık olmak canım. Bunu söylememek diye bir şey yok, eşin zaten takmıyor çok. Bütün stresi lafı sen yiyorsunBen de eve gelince ağlıyorum hep. Şu son 3-4 günde kayınvalidem ile zorunlu sebeplerden dolayı fazlaca görüşmek durumunda kaldım. Sürekli laf attı bana, niye doğurmuyorsun halaben babanneliği tadamıcak mıyım, şimdi olsa ne severdim onu, tavşan bile doğurdu senin hala niyetin yok vs vs
Eve geldim ağladım ben debilmiyor ki ben 1 senedir bebek sahibi olabilmek için doktor doktor gezip ilaçlar, iğneler, ovulasyonlar, takviyeler kullandım. Bilmiyor ki benim yüreğimin bu konu yüzünden hep sıkıştığını...
Eşim istemiyor diye olmadığını paylaşmadık ailelerimizle, bu yüzden her sorulduğunda düşünmüyoruz derken buz gibi durmaya çalışmaktan yoruldumsanırım çok iyi rol yapıyorum ki kimse bu üzüntümü, bu ağlayışlarımı, bu depresif ruh halimi görmedi yada görmek istemedi.
Eğer güzel yumurtam olsaydı pazartesi aşılama olacaktı. Doktor ilişki yasağını bozdu. Siz deneyin dedi. Kimyasalda 21 ve 19 iki tane gelişmiş yumurtam vardı. Şimdi sadece 19’luk bir tane var. Belki şu anda da tutabilir ama daha iyi yumurta daha iyi döllenme şansı demek. Aşılama da maliyet olduğu için iyi yumurta beklemek mantıklı.İnşallah canım. Normal şekilde değerlendir sende. Aslında tek yumurta daha kaliteli olur diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi.