Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzelll kuzumm benimde 16,5 du inşallah hamiş kalırız ikimizde🤲🏻❤️❤️ Bu geceki duam yine burdaki herkes için tüm kalbimle❤️❤️❤️
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyelim kuzum biz hayırlıyı hayırsızı bilemeyiz rabbim bilir O yüzden Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin🤲 16,5 değerle yumurtan ne kadar büyümüştü canım bir de kaybolan taneydi

Ahahha benimki alt katta yolayamamda 😁Ne bileyim yavrum ya belkide birşey engel oluyor bilmiyorum🥲 allahım inşallah hamileyimdir yaaaaaaaa🥲 aklımda cok sey var eşime sevdiklerime nasıl söylücem vs uff fikirler fikirler 😁😁
Ben hic ugrasmadim 3. geliyo hazirlan dedim sadece aman banane bide supriz mi yapacam 😂😂 canin gonlun ne zman isterse o zman yap yada regl bekle en sagliklisi sen bize uyma erken ogrenmekte sakincali anam bacim

Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyelim kuzum biz hayırlıyı hayırsızı bilemeyiz rabbim bilir O yüzden Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin🤲 16,5 değerle yumurtan ne kadar büyümüştü canım bir de kaybolan taneydi
Kuzum mm söylemedi doktor sağda 2 yumurtan var çatlamak üzere dedi iğne vurmucam dedi benimde dilim tutuldu soramadım mm salak gibi 😞

Ben hic ugrasmadim 3. geliyo hazirlan dedim sadece aman banane bide supriz mi yapacam 😂😂 canin gonlun ne zman isterse o zman yap yada regl bekle en sagliklisi sen bize uyma erken ogrenmekte sakincali anam bacim
Kız ben regle beklersem 1 yıl beklerim😁😁 pcos varya adet olmuyom ben😅😅😅 bende gecikme diye birşey yok yani normalde gecen ay 10 kasımda oldum ilaçlar işte ondan bat bugün😁😁😁😂

Kız ben regle beklersem 1 yıl beklerim😁😁 pcos varya adet olmuyom ben😅😅😅 bende gecikme diye birşey yok yani normalde gecen ay 10 kasımda oldum ilaçlar işte ondan bat bugün😁😁😁😂
Oda ne zormus ya gece iyice beklet sen idrarini 12 de yap gitsin bekle bekle unsuluk olduk 😂😂😂 ee gecen ay bende 10unda oldum hadi insallah seninde vardir yaaa

Malesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgi 🤦‍♀️🤦‍♀️bu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🙄

Malesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgi 🤦‍♀️🤦‍♀️bu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🙄
Yaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyor 😂😂😂 bir sorun var ama nerde anlamadım 😅

Back