Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyor 😂😂😂 bir sorun var ama nerde anlamadım 😅
Biz prof gibi herşeyi çok bilip takip ettiğimizden olmuyo bence 🤦‍♀️cahil ol mutlu ol bi düzine doğur 🙄

Malesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgi 🤦‍♀️🤦‍♀️bu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🙄
Testi alnına mı koydu 🤣 tövbeler olsun

@Hali pek yok bu aralar...

Kaderdaşlarımm, geçen sene aralıktan beridir ay ay topic topic gezerek edindiğim sevgili arkadaşlarım Selizay Selizay Yusra-61 Yusra-61 @Esrakcshn @Sasa234 @Dogayikoru @HTCNM @Gizemsu07 C charlottes

Şans 2021'in son ayında belki güler bize de hıı? 😃

Hepinize bol şans dilerim 😍
Ben öyle bir kadinim ki bu araligi da harcarim🤣🤣 çok yoğunum çok yorgunum ,çok işLerim var karmakarışıgum.Guzel şeyler olmasından mutluluk duyarım hanginiz olursa olsun mutluluğunuz mutluluğum ❤🙏

Hepinize bol şans dilerim 😍
Ben öyle bir kadinim ki bu araligi da harcarim🤣🤣 çok yoğunum çok yorgunum ,çok işLerim var karmakarışıgum.Guzel şeyler olmasından mutluluk duyarım hanginiz olursa olsun mutluluğunuz mutluluğum ❤🙏
Yüsrammmmm nerelerdesin sennnnnnn nasılsın miniğim

Yaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyor 😂😂😂 bir sorun var ama nerde anlamadım 😅
Onlar üremek ibadet gibi birşey sanırım 2 yaşına gelenin peşine yapıştırıyorlar birtane

Kızlar 10 da yumurta toplama (opu) olacak.. Dua eder misiniz? Çok gerginim😌 A R Y A A R Y A Selizay Selizay @ejce C charlottes @Esrakcshn
İnş olgun kaliteli olurlar ve döllenirler.. Elim boş dönmesi de var🤲🏻
Canım ben bayadır girmiyorum foruma. Yılsonu nedeniyle işlerim çok yoğum ama mesajina cevapsız kalamadım. En sağlıklı, en güzel yumurtalar senin olsun. Benim dini inancım yok ama en içten iyi dileklerimi sunuyorum. Gönlünden geçtiği gibi olsun 😍

Eklentiler

• IMG_20211211_001412.jpg
    IMG_20211211_001412.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20211211_001326.jpg
    IMG_20211211_001326.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 44
10 kasım adet ben 30unda verdim 22 sinde doktoruma gittiğimde yumurta vardı 30 unda gel progestron bakalım dedi yani yumurtadan 8 gün sonra adetten 20 gün sonea😁
Benim 12. Günde 15 çıktı ya normal mi ki acaba 20. Gün de de vericem test bakalım o nasıl çıkacak

Yüsrammmmm nerelerdesin sennnnnnn nasılsın miniğim

Atanma yolunda son evrelerdeyim evraklarımı yolladim heran cagirabilirler 😁 eşim çağrılmadı birde o var biraz tedirginim yani tek gideceğim oraciklara eşimle aynı anda çağrılmak icin dua ediyorum. .Bu bebek olaylarından çok uzağım bu alana giremiyorum diş alınmadı kan pıhtılaşması olduğunu duyan doktor vazgeçiyor 🙈 benim tekrar kanım alındı 15 gün içinde gelecekmiş antikor ,protein bilmem ney testi yapıldı yani genetik dışında kadın doğumun da yaptığı testler varmış pıhtılaşma sonucundan dolayı. Sen umarım iyisindir güzelkalpli arkadaşım 💓 hamiş haberini almayı isteğim arkadaşlarımdan birisin 🙏

Malesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgi 🤦‍♀️🤦‍♀️bu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️🙄
Kapasaydin telefonu yuzune hemen halanda masallah yani ne dicegimi bilemedm😐

Sorma ya ben onları hiç anlamıyorum Arap ırkı çok doğurgan bunu anladım bizim burda aynı şekilde bir kadın 25 yaşında 4 çocuğu var hepsi de peşpeşe kadını gör saf dünyadan bir haber ama çatır çatır peşpeşe doğurmuş

Kaçırmışım orayı 😀 doktora mı gittin, ovulasyon testi piki gösterdi mi?
Bugün doktora gittim adete 6 gün var, ovulasyon dönemim takvime göre geçti ama hep silikti zaten 10 gün yapıp bıraktım. Öylesine bir kontrole gittim 3 yumurta var 20mm ilaç mı içtin dedi, yok dedim 😂 iğne yapalım dedim akışına bırakalım dedi. Bugün yarın çatlar dedi, eşim malatyaya gidiyor sabah, bu akşamı değerlendirdim pazar akşam dönecek. O zamane değerlendiricem hayırlısı bakalım

Atanma yolunda son evrelerdeyim evraklarımı yolladim heran cagirabilirler 😁 eşim çağrılmadı birde o var biraz tedirginim yani tek gideceğim oraciklara eşimle aynı anda çağrılmak icin dua ediyorum. .Bu bebek olaylarından çok uzağım bu alana giremiyorum diş alınmadı kan pıhtılaşması olduğunu duyan doktor vazgeçiyor 🙈 benim tekrar kanım alındı 15 gün içinde gelecekmiş antikor ,protein bilmem ney testi yapıldı yani genetik dışında kadın doğumun da yaptığı testler varmış pıhtılaşma sonucundan dolayı. Sen umarım iyisindir güzelkalpli arkadaşım 💓 hamiş haberini almayı isteğim arkadaşlarımdan birisin 🙏
Olsun kuzum işler garanti, sen başka eşcağızn da gelir inşallah birkaç aya. Pıhtılaşma sorunu ne alaka kız o kadar yüksek mi sende?
Ben de pıhtılaşma paneli ve genetik testleri verdim çok şükür. İnşallah tez zamanda güzel haberler alalım yoldaşım 😍

Back