Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne güzelll kuzumm benimde 16,5 du inşallah hamiş kalırız ikimizde Bu geceki duam yine burdaki herkes için tüm kalbimle
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin diyelim kuzum biz hayırlıyı hayırsızı bilemeyiz rabbim bilir O yüzden Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin 16,5 değerle yumurtan ne kadar büyümüştü canım bir de kaybolan taneydi

Ahahha benimki alt katta yolayamamda Ne bileyim yavrum ya belkide birşey engel oluyor bilmiyorum allahım inşallah hamileyimdir yaaaaaaaa aklımda cok sey var eşime sevdiklerime nasıl söylücem vs uff fikirler fikirler
Ben hic ugrasmadim 3. geliyo hazirlan dedim sadece aman banane bide supriz mi yapacam canin gonlun ne zman isterse o zman yap yada regl bekle en sagliklisi sen bize uyma erken ogrenmekte sakincali anam bacim

Kuzum mm söylemedi doktor sağda 2 yumurtan var çatlamak üzere dedi iğne vurmucam dedi benimde dilim tutuldu soramadım mm salak gibi

Ben hic ugrasmadim 3. geliyo hazirlan dedim sadece aman banane bide supriz mi yapacam canin gonlun ne zman isterse o zman yap yada regl bekle en sagliklisi sen bize uyma erken ogrenmekte sakincali anam bacim
Kız ben regle beklersem 1 yıl beklerim pcos varya adet olmuyom ben bende gecikme diye birşey yok yani normalde gecen ay 10 kasımda oldum ilaçlar işte ondan bat bugün

Kız ben regle beklersem 1 yıl beklerim pcos varya adet olmuyom ben bende gecikme diye birşey yok yani normalde gecen ay 10 kasımda oldum ilaçlar işte ondan bat bugün
Oda ne zormus ya gece iyice beklet sen idrarini 12 de yap gitsin bekle bekle unsuluk olduk ee gecen ay bende 10unda oldum hadi insallah seninde vardir yaaa

Malesef eveet ve dün bişe öğrendim şok oldum. Halam 39 yaşında eşi 48 yaşında ve spirali çılarttıralı 2 ay oldu bu 2. Ayıydı dün beni görüntülü aradı test yapmış alnına koydu gösterdi çift çizgi bu millet ne yiyip ne içiyo anlamıyorum ben sana elini çabuk tut dedim. Dedi

Yaa bugün hastanede suriyeli bir abla, yanımda 6 yaşında kız, onun yanında 3 yaşında, kucağında bir tane bitane de arabada vardı. Eminim ne takviye alıyor, ne ovulasyon takip ediyor ne de avokado yiyor bir sorun var ama nerde anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…