Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzelir inşallah canım mümkünde 30-40 dk yürüyelim her gün hamileyken ya birde her öğüne salata eklersek bize bişey olmaz valla ben hiç tartılmıyorum en son 71 i görmüştüm yaz sonu muhtemelen 75 olmuşumdur şu kalp atışını bi göreyim her gün yürüyüş yapıcam
Bende başlıcam canım yuruyuse işten ayrıldım son 2 3 aydır kilo da aldım hareketsiz kalınca oda etkiledi sanırım umarima.sorun olmaz ya

Benim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilll🙁😭 birde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere🙁
Hadi inşallah hayirlara vesile olsun istersen yap şimdi

Benim erken gebelik testlerim gelmişşş. Erken gebelik aldım bu aksam yatmadan yapayım mı yarın mı yapayım adet günüm bugündü akıl verin acilll🙁😭 birde cok cok cok dua ne olur iş yerimde biraz sıkıntılar var cokk ihtiyacım var bu habere🙁
Erken gebelik testi nasıl oluyor normal gebelikten farklı mi

Canımm gelmedi erken gebelik testim o yüzden bende yarın gidip direk kan veriyim diyorum. Bilmiyom içimdede hem var gibi hem yok gibi his var karmakarşığım
Yaa hadi bakalım inşallah vardır bi mucize 🦋
Ben de çarşamba kontrole gittim 24 mm büyüyen yumurta var ama adetin 2. Günü gittiğimde doktor küçük bir kist var önemsiz bişey demişti önemsiz gördüğü için de not almamıştı. İşte yumurta kontrolü sırasında 24 mm yumurtayı görünce şaşırdı çok çabuk geri dönüş olmuş güzel büyümüş falan deyince doktora o önemsiz dediği kisti hatırlattım kist büyümüş olabilir mi diye olabilir dedi ama yumurta da olabilirmiş işte test falan verdim Progestan lh e2 falan baktı sanki çatlayacak gibi dedi ama kist de hormon salgılıyormuş net bişey demedi çarşamba bidaha Protestan baktırıcam. Her ihtimale karşı bir hafta boyunca gün aşırı ilişki olsun dedi ama benim umudum kırıldı deniyoruz yine bir umut 🦋 ya anlamadım doktor önce letuya biraz daha devam et falan dedi ben kisti daha da büyütür mü kullanırsam deyince o zaman bu ay böyle geçsin dedi. Birde bu adam doç. Dr yani alanında da diyarbakır da en iyilerden.

Naturallen benim lh ve fsh ımı yükseltti sizde dikkat edin
Naturallen kullanınca iki ay göğüslerimde hassasiyet oldu. Önceden adet olacağım zaman böyle bir şey olmamıştı hiç. Sanırım bende de bazı hormonları yükseltti bilmiyorum ama öyle düşünüyorum. Bu ay kullanmıyorum artık nasipse bakalım.

Aaa okumamışım. Pendik medikal parkta Semra Esenkaya.. Benim eşimde ileri hız 0 dı +4 oldu, morfoloji 0.. O değişmedi. O yüzden doktor piezo diye bi yöntem varmış. Benim yavrulara elektrik şoku verdiler. Hayat öpücüğü uyguladılar yani :KK70:
Morfoloji 0'da yumurtanın içine enjekte etseler bile yumurtanın zarını eritemiyormuş. O yüzden şok verip kendinize gelin dediler :KK70:
Benim tüpçük yavrularımda olduğu gibi kabul etmişler. Bakalım şokun etkisi ne kadar sürecek..
Embryolog ile konuşuyorum hergün.. Benim alanıma yakın oldugu için iyi oldugunu tasdik ediyorum... Embryolog arkadaşım var.. Hemen onda mesaj atıyorum sen ne diyorsun bak paramı aldılar yalan konuşmasınlar diyorum :KK70:
Şuan durum kontrol altında....
Size çok tecrübeli geliyorum :KK70:
Merhaba benim de eşimin sperm ileri hareketliliği 0 çıkmıştı ve haziran ayında test yaptırdık. Bir yıldır bebek sahibi olamadık maalesef. Ne yapabiliriz takviye yada ilaç... bu konuda eşim doktora gitmek istemiyor. Takviye kullanmayı tercih ediyor.

Back