- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.383
- 548
Ay hadi inşallah gıııııız2.8 cıktı kuzum bugünyarın değer artarsa artk herhalde onaylarız diye düsünüyorum artmazsa da bu ay biter
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah gıııııız2.8 cıktı kuzum bugünyarın değer artarsa artk herhalde onaylarız diye düsünüyorum artmazsa da bu ay biter
![]()
Off çok heyecanlıyım valla yarın olsunAy hadi inşallah gıııııız
Kız benim değerim 1613 tü her yerimden baktı bişey görünmedi ya dün yani bide akşam aradı yarın gelin tekrar bakalım dedi ben pazartesi gidicem biraz da doktor beklesinKarından baktı bişey görmedi ama vajinal ultrason bakmadı
Ben senden destek alıyorum hadi bakalım test yapacak mısın tekrar2.8 cıktı kuzum bugünyarın değer artarsa artk herhalde onaylarız diye düsünüyorum artmazsa da bu ay biter
![]()
Ay inşallah aslında görüneceğini düşünmüyordum zaten ona takılmadım ama şu beta değeri çok kafama takıldı. Tam da yarın ailelere söyleyecektik. İnşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırım.Kız benim değerim 1613 tü her yerimden baktı bişey görünmedi ya dün yani bide akşam aradı yarın gelin tekrar bakalım dedi ben pazartesi gidicem biraz da doktor beklesininşallah değerlerimiz artar bebişerimiz görünür ve sağlıklı olurlar inşallah
Amin canım çok teşekkürler darısı başına insallah
Attım ama buraya da atayım ya işyerine yakın aramız 15 dakikaBence boşuna canını sıkma doktorun lafıyla ve doktorunuda değiştir derim canım… sen testini atmadın bana
Benim de 4 aralıktı canım ikimizin de karışık demek durum pazartesi haberleşiriz benim 1 de randevumGeçti kuzum bat 4 aralıktı. İnşallah iyi ilerler yine de umudum var
Onun için izin alıp gitmek iyi oluyorAttım ama buraya da atayım ya işyerine yakın aramız 15 dakika
Ben de öğleden sonra gidicem bakalım canım haberleşelim sen bana duacı ol ben sana inşallahBenim de 4 aralıktı canım ikimizin de karışık demek durum pazartesi haberleşiriz benim 1 de randevum
Canım sana tavsiye ailelere bu kadar erken söylemeyin kalp atışını görün biraz daha geçsin öyle söyleyin benim mesela ilk 6 hafta düşüğüm olmuştu allahtan hiç söylememiştik sonraki hamileliğimde ailelerimiz ayrı şehirlerde olduğu İçin cinsiyetini öğrendikten sonra söylemiştik. Herşeyin garantisi yok tabiki ama bukadar erken söylemeyin sonrası İçin de herkes beklentiye giriyor her ay üzerinizde daha çok baskı olur unutmaAy inşallah aslında görüneceğini düşünmüyordum zaten ona takılmadım ama şu beta değeri çok kafama takıldı. Tam da yarın ailelere söyleyecektik. İnşallah pazartesi günü güzel sonuçlar alırım.
Arada kaynadı herhalde simdi gördüm kuzum cizgin gayet iyi benden daha belirgin hatta bence devam et yarınAttım ama buraya da atayım ya işyerine yakın aramız 15 dakika
Evet ben de öyle düşünüyodum ama insan içinde de tutamıyor. Şimdi zaten mecbur bekleyeceğim bu durumda söyleyemem ne olacağı belli değilCanım sana tavsiye ailelere bu kadar erken söylemeyin kalp atışını görün biraz daha geçsin öyle söyleyin benim mesela ilk 6 hafta düşüğüm olmuştu allahtan hiç söylememiştik sonraki hamileliğimde ailelerimiz ayrı şehirlerde olduğu İçin cinsiyetini öğrendikten sonra söylemiştik. Herşeyin garantisi yok tabiki ama bukadar erken söylemeyin sonrası İçin de herkes beklentiye giriyor her ay üzerinizde daha çok baskı olur unutma
Düzelir inşallah canım mümkünde 30-40 dk yürüyelim her gün hamileyken ya birde her öğüne salata eklersek bize bişey olmaz valla ben hiç tartılmıyorum en son 71 i görmüştüm yaz sonu muhtemelen 75 olmuşumdur şu kalp atışını bi göreyim her gün yürüyüş yapıcamKizlar bende insülin çıktı 50 çıktı değerim son zamanlarda hareketsiz kaldım ve kilo aldım o yüzden yükseldi diyete başlıcam kendim duzelmezse ilac kullanmak zorunda kalabilirim![]()
Bende öğle düşünüyorum kalp atışını göreyim normal hareket edicemDüzelir inşallah canım mümkünde 30-40 dk yürüyelim her gün hamileyken ya birde her öğüne salata eklersek bize bişey olmaz valla ben hiç tartılmıyorum en son 71 i görmüştüm yaz sonu muhtemelen 75 olmuşumdur şu kalp atışını bi göreyim her gün yürüyüş yapıcam
Insallah .. guzel düşünmeye calisAz mı değil mi normal mi hiç anlamıyorum ki ilk gebeliğim inşallah pazartesi artmış olur 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Katılıyorum.. belki de değer takip etmemek lazım.. regl geçsin test yapıp pozitif ise bir iki hafta bekleyip ultrasona gitmek lazım.. herseyi bu kadar ayrıntılı bilip takip edince stres ten başka hicbirseye yaramıyor..Merak etme yukselir insallah gonlunu ferah tut ben onceki kadar takilmiyorum artik kimyasal yasadigimda regl olmustum gunumde bunda olmadim sukur o yuzden icim rahat biraz kendimiz edip kendimiz buluyoruz aynen fazla dusunmemek lazim olacagina varir hersey nasip❤![]()
İlk üç ay cok ta harekete gerek yok aslında tam aksine bol dinlenmeli olması şart.. yogurt bol sıvı ile takviye iyi geliyor.. sonrasinda düzenli yürüyüş olabilirBende öğle düşünüyorum kalp atışını göreyim normal hareket ediceminşa Allah Allah nasip etsin hepimize
Ben salı düşünüyordum gitmeyi. Siz pazartesi deyince acaba bendemi pazartesi gideyim
![]()
Etki ediyor mu okadar ya bende deneyeyimKızlar benim yumoşları çatlatmak için havucu yarın mı yiyim pazar günü mühemen etki ediyor mu aceppp