Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesajınızı kaçırdım o yüzden bu yoruma cevap verdim Bende birkaç defa soğan suyu denedim ama adet gecikmesi olmadı başka bir neden olmalı
Ama başka yapanlarda da gecikme olmuş genelde pco olanlara yariyomus soğan suyu yumurta rezervi düşük olanlara böyle etki oluyomuş 4 5 kişi yaşamış böyle sorun doktor hatta 1 yumurtan var onu da yok edicem diye kızmış arkadaşa vala bilemiyorum ki randevu aldım üniversiteye ama 1 ay sonra araştırılsın diye gidicem

Yok bi şey olmadı stresten uzak durmak için az giriyorlar artık bende aşılama olunca bende az girmeyi düşünüyorum
Yok canım az giriyorlar değil. Baya pasif kullanıcı geçici yada kalıcı hesap kapatılma gibi şeyler yazıyor. Ne yani hepsi birden mi bu şekilde oldu. Enteresan.

Benımde geçen sefer 12 ye kadar pozitif cıkmıstı ama erken gebelik yapıyodum o zaman simdi kasetle takip etcem bu cizgi bence 10.günde gider yanı cok aşırı silik cünkü
Kiz benim kaset testi hepsi hiç erken almadım uzun suredir

Süpersin yaaa, bana da bir arkadaşım eğriçayır önerdi iyimiş ondan alacam karışım
Eğriçayır ne işe yarıyor kız ben udi hindi yağını duydum döllenmeye de fayda ediyormuş sizde duydunuz mu ben bu ay kullanmak istiyorum benim 2 aydır çatlıyor şükür ama döllenmiyor malesef

@A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun Allah bunu da söyletti ya
İğneyi ne zaman olsun canım? Ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum cumartesi günü yoğun pazar günü daha az kasık ağrılarım oldu batma şeklinde.

Teach_Mavi canım nasılsın? Ben kontrole geldim yumurtalardan biri çatlamış diğeri de %90 çatlamış içi sıvı kan dolu hatta dedi doktor. Bu konuyla ilgili bir bilgin var mı?

Canım herhangi belirtin var mıydı adetine kaç gün kala belirti yaşadın ve çatlatma iğnesi mi oldun

Eğriçayır ne işe yarıyor kız ben udi hindi yağını duydum döllenmeye de fayda ediyormuş sizde duydunuz mu ben bu ay kullanmak istiyorum benim 2 aydır çatlıyor şükür ama döllenmiyor malesef
ben eğriçayır kullandım 1 kavanoz ama bende bi işe yaramadı

Kiz benim kaset testi hepsi hiç erken almadım uzun suredir
Hadi ya . Ben dün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla yapınca baya belirgin cıktı cizgi. İğne etkisi bende gene geç gidecek sanırım

Eklentiler

• 9F98F4D5-9DC8-411B-B333-673E94B545F9.jpeg
    76,1 KB · Görüntüleme: 81
Amin bencede ayrılman en iyisi bende aşılama olcamda ayrılcam burası stres yaptırıyo hobi edin onlarla uğraşmanı tavsiye ederim ve gebelik ile ilgili hiç bi şey bakma kafan dan at su akar yolunu bulur

Son düzenleme:
Burasi cok strese sokuyor insani ya bende ayrilicam biraz kafayi bedeni toparlamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…