• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım herhangi belirtin var mıydı adetine kaç gün kala belirti yaşadın ve çatlatma iğnesi mi oldun
Hayır canım hiç bir şey olmadı. Sadece 3kilo fazlam vArdı diyete başladım spor yapdım onu verdim. Adet gecikmesinnen sonra başladı belirtiler. Akıntım arttı. Gögüs hassaslığı. Gaz. Bu şekilde yani. Düşündüm ilaçdan dolayıdır gecikmem. Birde bir gün spor yapınca 2-3damla kanama gördüm, adetim başlar diye düşündüm gelmedi.

Burda mı buluştuk şimdi de😇

Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

- Janna - - Janna - progesteron baktıracak mısın bugün? Bir de usg kontrolü neden yaptırmıyorsun?
Şeninde mi 14 canım?

Bugün benim 21. Gün baktıracağım progesteron ve usg kontrolüm var gerçi iki tane çatladı biliyorum ama doktorumla devam edeceğim yoluma.

Hayır canım hiç bir şey olmadı. Sadece 3kilo fazlam vArdı diyete başladım spor yapdım onu verdim. Adet gecikmesinnen sonra başladı belirtiler. Akıntım arttı. Gögüs hassaslığı. Gaz. Bu şekilde yani. Düşündüm ilaçdan dolayıdır gecikmem. Birde bir gün spor yapınca 2-3damla kanama gördüm, adetim başlar diye düşündüm gelmedi.
Benimde iğnenin 8. Günü bugün arada ağrı giriyor akşamları çok oluyor uyku var çok ama iğneden kaynaklı da olabilir. Bende dikkat ediyorum bu dönemler yediğime içtiğime bakalım ya adet günümü bekliyorum

Şeninde mi 14 canım?

Bugün benim 21. Gün baktıracağım progesteron ve usg kontrolüm var gerçi iki tane çatladı biliyorum ama doktorumla devam edeceğim yoluma.
Ben 19 kasımda kürtaj oldum ya canım o yüzden adet günümü bilmiyorum açıkçası.
Ama iğneyi geçtiğimiz cuma oldum 14. Gün 18 Aralık oluyor.

Senin yumurtların kendiliğinden de çatlıyor bu çok güzel bir şey aslında, usg sonrası ne olacak bakalım merakla bekliyorum seni de kendim gibi🙏

Kuzum doktor cagırmadı bende bilemedim 7 sinde yaptırayım dedim genelde yumurtlamadan 7 gün sonra yaptırıyorlar ya
Usg daha net bir fikir veriyor oradaki çatlama sıvısı vs ama bence de yarın baktır sen, bu sürekli kontrol etme hali beni bazen biraz yorsa da elimizden gelen bu şuan için🤷🏻‍♀️

Canım eğer yumurtaların inatçıysa klomen yeterli gelmez. İğne kullanman lazım o zaman. Genede 1 hafta sonra sen gene baktır derim. Benimde 13.günde yoktu 20.günde 21mm yumurta cıktı doktor bilr şaşırdı
Benim de senin gibi inatçı yumurtalıklarım var 😂 29. Gün gelişti düşünebiliyor musun🙄

Kızlar kontrol için ilk defa doktora gideceğim ne zaman gitmek gerekir? Yani adetin 2. günü yapılan testler var sanırım o zaman mı gideyim yoksa müsait olunca istediğimiz zaman da gidilebilir mi? İlk gidildiğinde nelere bakılıyor bilginiz var mı

Kızlar kontrol için ilk defa doktora gideceğim ne zaman gitmek gerekir? Yani adetin 2. günü yapılan testler var sanırım o zaman mı gideyim yoksa müsait olunca istediğimiz zaman da gidilebilir mi? İlk gidildiğinde nelere bakılıyor bilginiz var mı
Mutlaka 2. Gün gidin

Ben 19 kasımda kürtaj oldum ya canım o yüzden adet günümü bilmiyorum açıkçası.
Ama iğneyi geçtiğimiz cuma oldum 14. Gün 18 Aralık oluyor.

Senin yumurtların kendiliğinden de çatlıyor bu çok güzel bir şey aslında, usg sonrası ne olacak bakalım merakla bekliyorum seni de kendim gibi🙏
🥰🥰🥰🥰

Usg daha net bir fikir veriyor oradaki çatlama sıvısı vs ama bence de yarın baktır sen, bu sürekli kontrol etme hali beni bazen biraz yorsa da elimizden gelen bu şuan için🤷🏻‍♀️
Valla benımde karnım belim falan agrıyo insallah idrar yolu enfeksiyonu falan değildir ya:(
Senınde mi bat 15 inde

maviss_34 maviss_34 canım sen naptın test yaptın mı bir daha
Yok canim en son kaset test yaptım negatifti sonrasından bi silik çizgi oluşmuş ama kuruma çizgisi diye umursamadım ne gelen var nede giden bat yarin yarin da gelmezse kan mi vereyim test mi yapayım bilemedim

Yok canim en son kaset test yaptım negatifti sonrasından bi silik çizgi oluşmuş ama kuruma çizgisi diye umursamadım ne gelen var nede giden bat yarin yarin da gelmezse kan mi vereyim test mi yapayım bilemedim
Bence yarın sabahtan bi idrar testi patlat kuzum ya merak ettim bende cok aklım kaldı sende

Bence yarın sabahtan bi idrar testi patlat kuzum ya merak ettim bende cok aklım kaldı sende
Erken gebelikte gördüğüm çift çizgiden sonra çok umutluydum ama birazcık yıkıldı o umut galiba 😄 şuan elimde test kalmadı bugun alabilirsem yaparım alamazsam da artık yarına canim hayirlisi ama hiç regl olcak gibi hissetmiuorum goguslerim hassas sadece

Back