Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan kullandım ben güzel baya oda canimSüpersin yaaa, bana da bir arkadaşım eğriçayır önerdi iyimiş ondan alacam karışım
Ama başka yapanlarda da gecikme olmuş genelde pco olanlara yariyomus soğan suyu yumurta rezervi düşük olanlara böyle etki oluyomuş 4 5 kişi yaşamış böyle sorun doktor hatta 1 yumurtan var onu da yok edicem diye kızmış arkadaşa vala bilemiyorum ki randevu aldım üniversiteye ama 1 ay sonra araştırılsın diye gidicemMesajınızı kaçırdım o yüzden bu yoruma cevap verdim Bende birkaç defa soğan suyu denedim ama adet gecikmesi olmadı başka bir neden olmalı
Yok canım az giriyorlar değil. Baya pasif kullanıcı geçici yada kalıcı hesap kapatılma gibi şeyler yazıyor. Ne yani hepsi birden mi bu şekilde oldu. Enteresan.Yok bi şey olmadı stresten uzak durmak için az giriyorlar artık bende aşılama olunca bende az girmeyi düşünüyorum
Kiz benim kaset testi hepsi hiç erken almadım uzun suredirBenımde geçen sefer 12 ye kadar pozitif cıkmıstı ama erken gebelik yapıyodum o zaman simdi kasetle takip etcem bu cizgi bence 10.günde gider yanı cok aşırı silik cünkü
Eğriçayır ne işe yarıyor kız ben udi hindi yağını duydum döllenmeye de fayda ediyormuş sizde duydunuz mu ben bu ay kullanmak istiyorum benim 2 aydır çatlıyor şükür ama döllenmiyor malesefSüpersin yaaa, bana da bir arkadaşım eğriçayır önerdi iyimiş ondan alacam karışım
Hım o zaman bilmiyorum ama bazılarının çok az gidicem dediğini biliyorumYok canım az giriyorlar değil. Baya pasif kullanıcı geçici yada kalıcı hesap kapatılma gibi şeyler yazıyor. Ne yani hepsi birden mi bu şekilde oldu. Enteresan.
İğneyi ne zaman olsun canım? Ben cuma günü çatlatma iğnesi oldum cumartesi günü yoğun pazar günü daha az kasık ağrılarım oldu batma şeklinde.@A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun Allah bunu da söyletti ya
Canım herhangi belirtin var mıydı adetine kaç gün kala belirti yaşadın ve çatlatma iğnesi mi oldunGerçekten Allah verende veriyor. Bu ay hiç umudum yoktu. 11ci günde rahim kalınlığı 4mm, dominant follikul 10du onuda doktor saymıyorum dedi. Yani bu ay şansın yok dedi. Demekki her şeyin en iyisi Allah biliyor Rabbim sizede nasip etsin
ben eğriçayır kullandım 1 kavanoz ama bende bi işe yaramadıEğriçayır ne işe yarıyor kız ben udi hindi yağını duydum döllenmeye de fayda ediyormuş sizde duydunuz mu ben bu ay kullanmak istiyorum benim 2 aydır çatlıyor şükür ama döllenmiyor malesef
Hadi ya . Ben dün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla yapınca baya belirgin cıktı cizgi. İğne etkisi bende gene geç gidecek sanırımKiz benim kaset testi hepsi hiç erken almadım uzun suredir
Hım ben bu ay udi hindi yağı duydum onu denemeyi düşünüyorum döllenmeye faydası olur belki bakalım nasipben eğriçayır kullandım 1 kavanoz ama bende bi işe yaramadı
Dün durmuştu azıcık gelmişti bugün regli oldum canım ne yazık kiBi test yapsan canım kahverengi akıntı geldi ve sonra durdu mu devam ediyor mu?
İğne oldum akşama cip bebek aşılama var çok heycanliyimHadi ya . Ben dün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla yapınca baya belirgin cıktı cizgi. İğne etkisi bende gene geç gidecek sanırım
Yine bakimli tirnaklarHadi ya . Ben dün ilk idrarla yapmamıştım bugün ilk idrarla yapınca baya belirgin cıktı cizgi. İğne etkisi bende gene geç gidecek sanırım
Nerden kapatiliyor hesap fikriniz var mi ben bulamadimYok canım az giriyorlar değil. Baya pasif kullanıcı geçici yada kalıcı hesap kapatılma gibi şeyler yazıyor. Ne yani hepsi birden mi bu şekilde oldu. Enteresan.
Amin bencede ayrılman en iyisi bende aşılama olcamda ayrılcam burası stres yaptırıyo hobi edin onlarla uğraşmanı tavsiye ederim ve gebelik ile ilgili hiç bi şey bakma kafan dan at su akar yolunu bulurKızlar hamile değilim değer 0.33 çıktı Bi süre bu hamilelik dusuncesinden sıyrılmak istiyorum kadınlar kulübünden ayrilicam dilerim Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Allaha emanetsiniz ❤
Burasi cok strese sokuyor insani ya bende ayrilicam biraz kafayi bedeni toparlamak lazimKızlar hamile değilim değer 0.33 çıktı Bi süre bu hamilelik dusuncesinden sıyrılmak istiyorum kadınlar kulübünden ayrilicam dilerim Rabbım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Allaha emanetsiniz ❤