- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy hadi tutsun bebişler insallaah…İğne oldum akşama cip bebek aşılama var çok heycanliyim
Canım eğer yumurtaların inatçıysa klomen yeterli gelmez. İğne kullanman lazım o zaman. Genede 1 hafta sonra sen gene baktır derim. Benimde 13.günde yoktu 20.günde 21mm yumurta cıktı doktor bilr şaşırdıMerhaba kızlar ben geçen ay asilama bölümüne başladım yumurta büyümedi iptal oldu aşılama bu ay geçen hafta tekrar başladım 5 gün günde iki kere klomen kullandım ve bugün kontrole gittim yumurta buyumemis hiç benim gibi olan var mı
Aynen öyle bugün 3 te randevum var bakalım ne dicek doktorBurasi cok strese sokuyor insani ya bende ayrilicam biraz kafayi bedeni toparlamak lazim
Devlet hastanesi iğneyi son çare veriyor sanırım iki aydır klomenle birşeyler elde etmeye çalışıyorlarCanım eğer yumurtaların inatçıysa klomen yeterli gelmez. İğne kullanman lazım o zaman. Genede 1 hafta sonra sen gene baktır derim. Benimde 13.günde yoktu 20.günde 21mm yumurta cıktı doktor bilr şaşırdı
Günaydınlar nasılsın kuzu nasıl gidiyorGünaydın kızlar
Devlette olsa mecbur doktora gitceksin o giriş yapcak ama özelde direk oluyor mu bilmiyorum canım telefonla arasan bilgi verirler ama ben bakıyorum arada 21.gun devlette söyledim böyle böyle iyi çıktı yumurtladim galiba doktor dediki kesin bilgi vermez usg bakmak garanti dedi bu ay gene bakmıştım 15 falan çıktı dedim ozeldeki doktoruma önemsemedi valla takip ettiği için yumurtami zaten yumurtluyorum diye heraldeAyyy hadi tutsun bebişler insallaah…
Kuzum bir sey sorcam ben herhangi bi tıp labına gidip progesteron baktırmak istiyorım diyip baktırabiliyor muyum? Yoksa doktorumun mı yazması lazım
Ya benim fsh yuksek çıkıyor 2 3 aydır zaten 12.ayim bu ay ocakta başlamıştık doktor yapalım dedi ben de hemen kabul ettim napim.biz ilçedeki ortalama fiyatlar.tesekkurler canım sen naptin. Ama olmazsa 2 3ay kendi haline birakcam vücuduma ne çok ilaç hormon girdi dinlensin az.Aaa neler yaptın nasıl karar verdin yahu?
Maliyetler hakkında bizi de bilgilendir
Rast gitsin akşama tüm işlerin
nasıl gitsin kuzum ya iğne olduk yumurta yok demişti bana 13.günde, 20.günde yumurta oluşmuş 21mm çatlatma iğnesi vurdu 30 kasımda yaptık bekliyoruzGünaydınlar nasılsın kuzu nasıl gidiyor
Burayı az takip ediyorum
Sen amh baktırdın mı canım fsh yüksekliği bunun ile ilişkili olabilir.Ya benim fsh yuksek çıkıyor 2 3 aydır zaten 12.ayim bu ay ocakta başlamıştık doktor yapalım dedi ben de hemen kabul ettim napim.biz ilçedeki ortalama fiyatlar.tesekkurler canım sen naptin. Ama olmazsa 2 3ay kendi haline birakcam vücuduma ne çok ilaç hormon girdi dinlensin az.
Ben özel lab.da yaptırmayı düsünüyorum canım zaten devletle hiç uğraşamam yoruyorlar insanı olmadı bugün bi doktoruma soracağım benımkı hic kontrole falan cagırmadıDevlette olsa mecbur doktora gitceksin o giriş yapcak ama özelde direk oluyor mu bilmiyorum canım telefonla arasan bilgi verirler ama ben bakıyorum arada 21.gun devlette söyledim böyle böyle iyi çıktı yumurtladim galiba doktor dediki kesin bilgi vermez usg bakmak garanti dedi bu ay gene bakmıştım 15 falan çıktı dedim ozeldeki doktoruma önemsemedi valla takip ettiği için yumurtami zaten yumurtluyorum diye heralde
İğne olman iyi olmuş garanti altına alırsın. Çok üzüldüm kıyamam iyi olur umarım.nasıl gitsin kuzum ya iğne olduk yumurta yok demişti bana 13.günde, 20.günde yumurta oluşmuş 21mm çatlatma iğnesi vurdu 30 kasımda yaptık bekliyoruz
Onun dısında özel hayatımda da köpeğim biraz rahatsız 2-3 gündür onla uğraşıyorum moralmen cokta iyi değilim aslında ama bir şekilde ayakta duruyorum
Allah daha kötü günler göstermesin sen napıyosun
Devletle cok zor canım cidden eğer durumun müsaitse özele görün derim 1 hafta sonraDevlet hastanesi iğneyi son çare veriyor sanırım iki aydır klomenle birşeyler elde etmeye çalışıyorlar
Senın ne zaman batın canımİğne olman iyi olmuş garanti altına alırsın. Çok üzüldüm kıyamam iyi olur umarım.
Kuzu ben aynıyım bekliyorum nasibimi ne diyim
Birlikte bekleyelim bakalım
Haftaya bugün 14ünde benim batSenın ne zaman batın canım
Batlarımız cok yakınmıs valla benımde 15i sen iğne vuruldun muHaftaya bugün 14ünde benim bat
Bı kaç ay daha devlette takip ettirip snra direk tüp bebeğe gidicem özeldeDevletle cok zor canım cidden eğer durumun müsaitse özele görün derim 1 hafta sonra
Burda mı buluştuk şimdi deHaftaya bugün 14ünde benim bat
Kuzum doktor cagırmadı bende bilemedim 7 sinde yaptırayım dedim genelde yumurtlamadan 7 gün sonra yaptırıyorlar yaBurda mı buluştuk şimdi de
Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.
- Janna - progesteron baktıracak mısın bugün? Bir de usg kontrolü neden yaptırmıyorsun?