• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Jannacım iğneden sonra belirti oldu mu sende? Benim kaşık batmalarım dışında hiçbir belirtim yok yarın doktor randevum var çatladı mı diye bakacağız bakalı.
Canım benım karın ve bel ağrısı oluyo. Karnım ve belim sabah cok agrıyodu simdi geçti ara ara giriyor

Canım benım karın ve bel ağrısı oluyo. Karnım ve belim sabah cok agrıyodu simdi geçti ara ara giriyor
Benim göğüs ağrım falan olmadı da acaba çatlamadı mı bu bizim yumurtalar dedim🤷🏻‍♀️

Sonra düşündüm hamile olduğumu öğrendiğim dönemde beta artmıştı ama göğüs hassasiyeti olmamıştı ondan sonra rahatladım😂

Benim göğüs ağrım falan olmadı da acaba çatlamadı mı bu bizim yumurtalar dedim🤷🏻‍♀️

Sonra düşündüm hamile olduğumu öğrendiğim dönemde beta artmıştı ama göğüs hassasiyeti olmamıştı ondan sonra rahatladım😂
Kuzum herkeste aynı belirti olmaz zaten sen kafanı rahat bırak oluruna varır🤗

Kızlar buda benim karışımım olmuşmu 😂 tadı gayet guzel oranları biraz nette arastirdim yaptım 😃😃😃 A R Y A A R Y A Selizay Selizay

Eklentiler

• 20211205_231319.jpg
    20211205_231319.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 20211205_231129.jpg
    20211205_231129.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 61
A R Y A A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun 😄Allah bunu da söyletti ya😂
Ben de cuma günü vuruldum bir şey yoktu ilk başta. bugün sağ kasigim ağrıyor, büyüyen yumurtalarım da sağ taraftaydi.🙄😅

Ben de cuma günü vuruldum bir şey yoktu ilk başta. bugün sağ kasigim ağrıyor, büyüyen yumurtalarım da sağ taraftaydi.🙄😅
Ağrıması yunurtanın çatlamaya yakın olduğunu gösteriyor ağrının en pik yapıp aniden söndüğü an çatlama anı🙂 ilişki durumunu araştırın her doktor farklı yaklaşıyor

Benimde bat 10 aralık bendefr karın guruldaması, şişkik ve ara ara kasık ve belde sğrı var. Nezaman test yapacaksınız
Hatta ayıptır söylemesi akşam üzeri aşırı karın ağrısı ile ishal oldum test yapmayacağım beklemeyi düşünüyorum hiç bir belirti yok şuan bel ağrısı falan hiç yok sen düşünüyorsun galiba patlat sabah bir test inşallah pozitif sonuç alırsın 👍😘

A R Y A A R Y A kuzu ben çatlatma iğnesi vuruldum. Ciddi ağrım oldu.. eğilip namaz kılamıyorum.. Normalde böyle mi oluyor.. çatlama ağrısı değil yumurtalık dolgun 😄Allah bunu da söyletti ya😂
Kuzu ben ilk olduğumda göbeğim, karnım ve kasığım çok ağrımıştı. Dediğin gibi namaza eğilip doğrulmak çok zor oluyordu. Birkaç güne hafifliyor ağrılar ama yine de ara ara hafif regl ağrısı gibi ağrılar oluyor.
İkinci olduğum daha hafif geçmişti.

Hatta ayıptır söylemesi akşam üzeri aşırı karın ağrısı ile ishal oldum test yapmayacağım beklemeyi düşünüyorum hiç bir belirti yok şuan bel ağrısı falan hiç yok sen düşünüyorsun galiba patlat sabah bir test inşallah pozitif sonuç alırsın 👍😘
Aslında ishal biraz da regl belirtisi, bağırsaklar hareketleniyor. Benim hep öyle oluyor. Umarım seninki gebeliğe işarettir

Back