• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tartarak yapmışsındır umarım 😃 kafana göre iş yapma kuzum...

Bu karışım yumurta rezervine de iyi geliyormuş, şifa niyetine yiyelim inşallah 🤲❤️
Dün aktara sordum kavanozu gösterdi bana içine 50 gram polen koyuyoz vs dedi işte ona göre ayar çektim ari sütude küçük tahta kaşıkla koydum fazla koymadım 😁 günde 1 çay kaşığı polen yemekten zarar gelmezmiş zaten yerken dolu dolu değil az az alicam bakalim ya insalah şifa olur 😁 kadındaki kavanoz 250 ml di fiyat söylemedi ama 50 gram polen 20 tl dedi ben 150 gram polen 40 tl ye aldım yogurtlara koyarak ta tüketiliyor umarım şifa olur

Herkese merhaba. Kızlar nasılsınız. Ya birşey sormak istiyorum. Burda konuştuğumuz bazı arkadaşlar yok. Geçiçi olarak pasif falan yazıyor isimlerinde. Neden acaba. 1 yada 2 tanede değil baya arkadaş pasif miş şuan. 1 haftadır giremiyorum. Pek birşey mi oldu acaba. Bilen varmı.
Yok bi şey olmadı stresten uzak durmak için az giriyorlar artık bende aşılama olunca bende az girmeyi düşünüyorum 😊

Ankaradan bi tanıdık bal gönderdi bugün trabzon tanıtım bişeydi vardı ordan polen aldik bide arifoglu saf ari sutu vardı karistirdim kendim mfk macunu yaptim hemde hepsi organik malzemelerim artıda bitince devammmm😂😂😂😂
Süpersin yaaa, bana da bir arkadaşım eğriçayır önerdi iyimiş ondan alacam karışım

Aslında ishal biraz da regl belirtisi, bağırsaklar hareketleniyor. Benim hep öyle oluyor. Umarım seninki gebeliğe işarettir
Yokya sanmıyorum Gebelik olduğunu bu ay hem iliski yönünden hemde eşim de bende çok hastalandım soğuk algınlığı falan hiç ihtimal vermiyorum bu arada geçen ay bende aynı senin gibi pıhtı pıhtı düşürdüm ben yılda 3 4 defa bu sekil adet olurum alıştım artık ne bez ne üst kaldı geçen ay inşallah bu ay hepimiz pozitif sonuç aliriz

Dün aktara sordum kavanozu gösterdi bana içine 50 gram polen koyuyoz vs dedi işte ona göre ayar çektim ari sütude küçük tahta kaşıkla koydum fazla koymadım 😁 günde 1 çay kaşığı polen yemekten zarar gelmezmiş zaten yerken dolu dolu değil az az alicam bakalim ya insalah şifa olur 😁 kadındaki kavanoz 250 ml di fiyat söylemedi ama 50 gram polen 20 tl dedi ben 150 gram polen 40 tl ye aldım yogurtlara koyarak ta tüketiliyor umarım şifa olur
Mesajınızı kaçırdım o yüzden bu yoruma cevap verdim Bende birkaç defa soğan suyu denedim ama adet gecikmesi olmadı başka bir neden olmalı

Hanımlar benim de bat 10 Aralık. Ama ben bu sıralar rahatsizlandigim için doktora gittim bademciklerim sismisti o da antibiyotik ve iğne verdi ama.oncesinde gebelik düşündüğümü söyledim kan verdik beta hcg 1.20 çıktı degilmisim :( şuan ilaçlarımı kullaniyorum adetime o zaman 7 gün vardı şuan 5 gün var hala umut ediyorum ama Allah kerim sanırım adet belirtilerim de var karın ağrısı gibi... Yani bu ay da olmadı...

Kızlar , selam bu değerle yarın ultrasyona girsem kese görünür mü
Doktor bana değer 700 ün üstüne çıkınca kese görünür dedi zaman 1500 lerde de kalp atışı görünüyor senin testi yapalı 2 gün olmadı mı 2 ye katladıysa zaten güzel şeyler görürsün ❤️

Merhaba kızlar. Ben bir şey sormak istiyorum. Yarın regli olmam gereken gün. Normalde benim göğüslerimde 1 hafta öncesinden göğüslerimde ağrı hassaslık olur hala göğüslerimde ağrı yok. Karnımda regli ağrısı yok. Fakat demin tuvaletimi yaptıktan sonra açık kahverengi leke geldi. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Normalde regli öncesi lekem olmaz . 2 gündür de belim de ağrı var. Test yapacağım ama psikolojik olarak hazır hissetmiyorum kendimi çünkü ilk kez bu ay denedik eşimle. Ben bu ay vajinusmusu yendim. Endişelenmeli miyim? Yoksa hamilelik belirtisi de olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı?
Bi test yapsan canım kahverengi akıntı geldi ve sonra durdu mu devam ediyor mu?

Hanımlar benim de bat 10 Aralık. Ama ben bu sıralar rahatsizlandigim için doktora gittim bademciklerim sismisti o da antibiyotik ve iğne verdi ama.oncesinde gebelik düşündüğümü söyledim kan verdik beta hcg 1.20 çıktı degilmisim :KK43: şuan ilaçlarımı kullaniyorum adetime o zaman 7 gün vardı şuan 5 gün var hala umut ediyorum ama Allah kerim sanırım adet belirtilerim de var karın ağrısı gibi... Yani bu ay da olmadı...
Daha 5 gün varmış canım benim de 7 gün varken 2.44 çıkmıştı bilemezsin ki. Çok sevdiğim yıllardır takip ettiğim bi doktor var Kağan Kocatepe diyor ki ya hep ya hiç yani ilaç kullandın alkol aldın sigara içtin bi sorun olursa ilk aşamada o bebek ya sen anlamadan gider ya da devam eder.

İlk 2 dakikada böyle
Canım zaten adete 2 gün var demişsin yumurta çatlıyor olmaz da gebelik olabilir mi. Sümüksü uzayan akıntı yumurta çatlama günü falan oluyo. Hamile olunca da sürekli şeffaf la beyaz arası uzamayan daha çok kokusuz bi akıntı oluyo

Canım zaten adete 2 gün var demişsin yumurta çatlıyor olmaz da gebelik olabilir mi. Sümüksü uzayan akıntı yumurta çatlama günü falan oluyo. Hamile olunca da sürekli şeffaf la beyaz arası uzamayan daha çok kokusuz bi akıntı oluyo
Ben geçen ay 6 sında regl oldum canım hep gecikmeli oluyor benim idrar testi yaptım negatif sizce ne zaman yapmalıyım idrar testini. 40 günde bir oluyorum. Şu an adet sancısı yok sadece göğüslerim ağrıyor hassaslaştı

Benim şuan şu gibi akintim oluyo bide yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım var çok fena dün geceden beri smdi hastaneye gidiyorum kan vermeye belirsizlikten kurtulim

Ben geçen ay 6 sında regl oldum canım hep gecikmeli oluyor benim idrar testi yaptım negatif sizce ne zaman yapmalıyım idrar testini. 40 günde bir oluyorum. Şu an adet sancısı yok sadece göğüslerim ağrıyor hassaslaştı
Bi takvim kullanıyorsan ona göre değerlendirmelisin canım yanlış bişey söylemek istemem. Yumurtlama gününü takip edebilmişmiydin. Bişeyler hissediyorsan o yüzden kan vermeye gidiyorsan sonucu yazarsın hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın

Benim şuan şu gibi akintim oluyo bide yumurtlama ağrısı gibi kasık ağrım var çok fena dün geceden beri smdi hastaneye gidiyorum kan vermeye belirsizlikten kurtulim
Hafi bakalım hayırlısı olsun güzel sonuç alırsın inşallah ❤️

Bi takvim kullanıyorsan ona göre değerlendirmelisin canım yanlış bişey söylemek istemem. Yumurtlama gününü takip edebilmişmiydin. Bişeyler hissediyorsan o yüzden kan vermeye gidiyorsan sonucu yazarsın hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
Adet düzensizliği olduğu için yumurtlamayı bilemiyorum o yüzden her günü değerlendirdik. Geçen ay gün aşırı ilişki ve ovulasyon testi ile değerlendirdim olmadı . Bu ay her gün ve yumurtlamaya bakmadan değerlendirdik bakalım hayırlısı. Daha kan vermek için erken diye düşündüm. Zaten bu sabah idrar testi yaptım negatif. Daha çift çizgi göremedim. İnşallah ya..

Hanımlar benim de bat 10 Aralık. Ama ben bu sıralar rahatsizlandigim için doktora gittim bademciklerim sismisti o da antibiyotik ve iğne verdi ama.oncesinde gebelik düşündüğümü söyledim kan verdik beta hcg 1.20 çıktı degilmisim :KK43: şuan ilaçlarımı kullaniyorum adetime o zaman 7 gün vardı şuan 5 gün var hala umut ediyorum ama Allah kerim sanırım adet belirtilerim de var karın ağrısı gibi... Yani bu ay da olmadı...
Yükselme imkanı da olabilir adetinize de varmış daha kan verdinizde

Back