Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 aydır deniyoruz bu ay farklı olarak ilişkide cnm çok yandığı için kayganlastirici jel kullandık ayrıca yumurtlama döneminde hergun ilişki oldu bende bunların etkili olduğunu düşünüyorum
Doktor iliskide agri oldugu ay yumurtlama zmani rahim asagida oldugu icin demisti bende oyle anliyorum

Meraba kizlar nihayet regl oldum..
Benim bat ta ileri tarihe kaydı..
Yeni bat 31 aralik hadi insallah hediyemiz olur..
31 aralığa kadar aralıksız çalışacağız bir iyileselim
Hic belli olmaz benim boyle once yada sonra bile olsa bi sonraki regl zmaninda olurdu hesapladigin tarihten erken bile olabilirsin gebe kalmazsan tabi ve duzenliyse regl

Hanımlar değerim bu şekil de çıktı ya ne zaman kadın doğuma gidip ultrasonla baktırayım

Eklentiler

• 950C8447-470C-4096-A6EC-1022FF61421D.png
    239,3 KB · Görüntüleme: 55
Derdine ne olduda o kadar erken yaptin Allah seni emi kana bi gecsin idrar kalaydi
Ya ahahah benim takmıyonuz üzülüyom dün yazdım ya burda gözüme çarptı dedim bir yapayım yapsamıydım diye aklımda kalacagıma çöpte kalsın diye cıkmıcagını bile bile yaptım yanş kuzum

Insallah cikcagini bile bile yapariz bi dahakini canim

Kizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayy bi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size

Sende kendimi gördüm bacım aynı şeyleri anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…