InsallahHayırlısı olsun yeni yıla inşallah çok mutlu haberlerle gelir
Ne zman oldu reglden once mi oldu bu belirtin5 aydır istiyorduk . Hiç bir belirtim de yoktu sadece hafif gaz ve kasıklarım da batmalar oldu
Dün yani 7 gün varken normal test yaptım cıkmadı bişey erken gebelik testi filan değildi yaniTest yap cikar erkende ona gore git
Doktor iliskide agri oldugu ay yumurtlama zmani rahim asagida oldugu icin demisti bende oyle anliyorum7 aydır deniyoruz bu ay farklı olarak ilişkide cnm çok yandığı için kayganlastirici jel kullandık ayrıca yumurtlama döneminde hergun ilişki oldu bende bunların etkili olduğunu düşünüyorum
Derdine ne olduda o kadar erken yaptin Allah seni emiDün yani 7 gün varken normal test yaptım cıkmadı bişey erken gebelik testi filan değildi yani
Hic belli olmaz benim boyle once yada sonra bile olsa bi sonraki regl zmaninda olurdu hesapladigin tarihten erken bile olabilirsin gebe kalmazsan tabi ve duzenliyse reglMeraba kizlar nihayet regl oldum..
Benim bat ta ileri tarihe kaydı..
Yeni bat 31 aralikhadi insallah hediyemiz olur..
31 aralığa kadar aralıksız çalışacağız bir iyileselim
Sana demistim adetine var diye erken gelmiş 4 5 Aralik olarak hesaplamistim ben
Vala canım yumurtkamaya göre evet ama takvim öle gösteriyor bide malum testlerimi biliyorsun işte oldum rahatladım yaniSana demistim adetine var diye erken gelmiş 4 5 Aralik olarak hesaplamistim ben
Acile gidip nası kan verdiniz aldılar mı direkHanımlar değerim bu şekil de çıktı ya ne zaman kadın doğuma gidip ultrasonla baktırayım
Ya ahahah benim takmıyonuz üzülüyom dün yazdım ya burdaDerdine ne olduda o kadar erken yaptin Allah seni emikana bi gecsin idrar kalaydi
İnsallah tutunur sıkı sıkı miniğin sana cnmEvet canım bu ay doktorumu değiştirdim. Klomen verdi önce sonra 5 gün estrofem kullan dedi çatlatma iğnesi vuruldum, 9 gün kaldı bata, heyecan stres umut içinde bekliyorum Allahım nasip etsinn hepimizr
Yaa ben günde 1 kere alıyorum sabah akşammi almak gerekiyomusInofolic te 10 günlüm müş sonra devam etmem gerekiyor mu bilemedim, sabah akşam iç dedi doktorum
Insallah cikcagini bile bile yapariz bi dahakini canimYa ahahah benim takmıyonuz üzülüyom dün yazdım ya burdagözüme çarptı dedim bir yapayım yapsamıydım diye aklımda kalacagıma çöpte kalsın diye cıkmıcagını bile bile yaptım yanş kuzum
Sende kendimi gördüm bacım aynı şeyleri anlatmışsınKizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayybi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size
Gel iyi bi aglayak bacim omuz omuza veripSende kendimi gördüm bacım aynı şeyleri anlatmışsın
Yok yok ağlamayalım güzel günler göreceğiz Allahin izniyle hep birlikte büyüyeceğiz bebisleriGel iyi bi aglayak bacim omuz omuza verip
Inaniyo musun yavru sen bunlara yine kirmizi gorup gun sayacaz bak gor cok negatifim bu aralarYok yok ağlamayalım güzel günler göreceğiz Allahin izniyle hep birlikte büyüyeceğiz bebisleri
Valla üstünde de 1 yazıyor doktora özellikle sordum 1 mi 2 diye.. 2 dediYaa ben günde 1 kere alıyorum sabah akşammi almak gerekiyomus
Aminn isteyen hepimize nasip etsin Allahımmİnsallah tutunur sıkı sıkı miniğin sana cnm