- 24 Eylül 2021
- 25
- 39
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
E bebek doğacak kıvama gelmişGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Hayırlı olsunGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Bence 800 gibi bir değer çıkar tahminde bulundumÇok teşekkürler gerçekten herkes için dua edeceğim 10 saniye de bu kadar koyulaştı bozuk olma durumu var mıdır kan testi verdim sonucu sizlerle paylaşacağım
Bende promontil aldım prowomen da daha zenginAynen öyle bi de acaba diyorum prowomen mi kullansam yumurta kalitesi için arttırıyormuş ben bu zamana kadar hep eşime takviye kullandırdım kendim bi mfk karışımı yedim o kadar
Kaç aydır deniyorsunuz bir de bu ay farklı bir şey yaptınız mıMerhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
Cok belirgin canim hayirli olsun kanla da kesinlessin insallah ❤Günaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
hayirli olsunnGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Canım sen çatlatma iğnesi vurulduktan sonra çatlamaya yardımcı olsun diye ek bir şeyler yedin mi mesela havuç gibiEvet canım bu ay doktorumu değiştirdim. Klomen verdi önce sonra 5 gün estrofem kullan dedi çatlatma iğnesi vuruldum, 9 gün kaldı bata, heyecan stres umut içinde bekliyorum Allahım nasip etsinn hepimizr
Hayırlı olsun canım adetten önce hiç test yaptın mı . 4 gün geçmiş hiç yapmadın mı bu zamana kadarGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Kimyasal geçirdiğim ay bende bu testen yapmıştım bozuk değildir bende idrar damlattığım gibi böyle bi çift çizgi görmüştüm bnm çizgim biraz daha pembeydi değerim 250 çıkmıştı sizinki baya kırmızı 250 ninde üstünde çıkacak kesinlikle hayırlı olsn Allah tamamına erdirsin bizlere de dua edin olur muGünaydın , sabah ilk idrarla test yaptım 10 saniye de bu şekil de oldu 4 gün geçikti sabah hemen kan verdim . Ne düşünürsünüz hanımlar
Hala her gün 1 havuç yarım avokado ve bir kase yoğurt yiyip 2 litre su içmeye çalışıyorum yani olmazsa bnm kesin stresten olmaz her şeyi yaptım bu ay düzenliCanım sen çatlatma iğnesi vurulduktan sonra çatlamaya yardımcı olsun diye ek bir şeyler yedin mi mesela havuç gibi
Hayır korkumdan hiç yapamadımHayırlı olsun canım adetten önce hiç test yaptın mı . 4 gün geçmiş hiç yapmadın mı bu zamana kadar
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin insallah keseyi 3000 civarında görebilirsiniz diye düşünüyorumSonucumu yorumlar mısınız hanımlar
Harika bir gebelik kese görünür bu değerle bence hemen hastaneye gidinnn hayırlı uğurlu olsun bizlere de olsunnnSonucumu yorumlar mısınız hanımlar
En güzelini yapmışsınz keşke bu ay ben de sabredebilsem bat geçerse yapmak en garantisi ama işte duramıyor insanHayır korkumdan hiç yapamadım
maşallah iyi durabilmişsinizHayır korkumdan hiç yapamadım