Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben buna katılıyorum bu ay bende açıkçası cok girmiyorum buraya girmeyince aklıma da gelmediğini farkettim. Ayrıca ovulasyon testlerim bitmişti yenisini almadim almayı da düşünmüyorum. Galiba haklısın şuana kadar bu dirayeti gösterdim umarim devami gelir daha ayın başındayım

Bencede ballgril e katılıyorum bende bu kararı aldım 2. Aşılama olcam pazartesi bakcak bi ona göre ilerlicez ama o süreçte rapor alcam el işi punch ka uğraşcam en azından şayı ile ile ilerlediğin için sayıyorsun haliyle aklına gelmiyor üstelik Ovulasyon kullanıyorsunuz ama o da stres yaratıyor ben onu çocuk düşünmeye başladımda 2 ay kullandım baktım stres yaratıyor bende bıraktım kalanını da çöpe attım sana tavsiyem bunlar burası çünkü şunun oldu benim niye olmuyo şu hamile kaldı sebeplerimiz aynı ama benim niye olmuyo dedirtiyor insanı gerçekten

Bende punch yapıyorum toka, çanta inanılmaz zevkli bu ara yılbaşı için sevdiklerime hediye yapacağım o şekilde zamanımın geçeceğini düşünüyorum

Bende punch yapıyorum toka, çanta inanılmaz zevkli bu ara yılbaşı için sevdiklerime hediye yapacağım o şekilde zamanımın geçeceğini düşünüyorum
Kesinlikle bak çok faydasını göreceğimize inanıyorum ben karşıya da müzik aç komik film aç güzel geçer komşularını çağır sohbet et ben bu ay yapacam bunları karar verdim artık bi şeye karar verince kolay kolay dönmem umarım olumlu sonuçlar alırız

Keşke gelseler bu ay böyle deneyeyim bakalım bi nolcak nasip umarım iyi gelir ve güzel sonuçlar alırım

Canım inciri çok tüketme prolaktin degerini yükseltiyoruz.dikkatli kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…