Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• ADE2060A-6D29-4104-B3B7-D4DBA08EA46D.png
    ADE2060A-6D29-4104-B3B7-D4DBA08EA46D.png
    357,3 KB · Görüntüleme: 59
Yavrum sende farkinda olmadan stres yapiyosundur bak diyim ne kadar rahat gorunsekte kafanin bir yerine yerlesiyor burdakiler ovü testleri acaba dedirtiyor tavsiyem sadece sonucunu öğrenince gelmen ya da ekstra bi durum gelisirse gelmen onun dışinda uzak durmak en iyisi
Ben buna katılıyorum bu ay bende açıkçası cok girmiyorum buraya girmeyince aklıma da gelmediğini farkettim. Ayrıca ovulasyon testlerim bitmişti yenisini almadim almayı da düşünmüyorum. Galiba haklısın şuana kadar bu dirayeti gösterdim umarim devami gelir daha ayın başındayım 🥰

Ben buna katılıyorum bu ay bende açıkçası cok girmiyorum buraya girmeyince aklıma da gelmediğini farkettim. Ayrıca ovulasyon testlerim bitmişti yenisini almadim almayı da düşünmüyorum. Galiba haklısın şuana kadar bu dirayeti gösterdim umarim devami gelir daha ayın başındayım 🥰
Bencede ballgril e katılıyorum bende bu kararı aldım 2. Aşılama olcam pazartesi bakcak bi ona göre ilerlicez ama o süreçte rapor alcam el işi punch ka uğraşcam en azından şayı ile ile ilerlediğin için sayıyorsun haliyle aklına gelmiyor üstelik Ovulasyon kullanıyorsunuz ama o da stres yaratıyor ben onu çocuk düşünmeye başladımda 2 ay kullandım baktım stres yaratıyor bende bıraktım kalanını da çöpe attım sana tavsiyem bunlar burası çünkü şunun oldu benim niye olmuyo şu hamile kaldı sebeplerimiz aynı ama benim niye olmuyo dedirtiyor insanı gerçekten

Bencede ballgril e katılıyorum bende bu kararı aldım 2. Aşılama olcam pazartesi bakcak bi ona göre ilerlicez ama o süreçte rapor alcam el işi punch ka uğraşcam en azından şayı ile ile ilerlediğin için sayıyorsun haliyle aklına gelmiyor üstelik Ovulasyon kullanıyorsunuz ama o da stres yaratıyor ben onu çocuk düşünmeye başladımda 2 ay kullandım baktım stres yaratıyor bende bıraktım kalanını da çöpe attım sana tavsiyem bunlar burası çünkü şunun oldu benim niye olmuyo şu hamile kaldı sebeplerimiz aynı ama benim niye olmuyo dedirtiyor insanı gerçekten

Bende punch yapıyorum toka, çanta inanılmaz zevkli bu ara yılbaşı için sevdiklerime hediye yapacağım o şekilde zamanımın geçeceğini düşünüyorum 🥰

Bende punch yapıyorum toka, çanta inanılmaz zevkli bu ara yılbaşı için sevdiklerime hediye yapacağım o şekilde zamanımın geçeceğini düşünüyorum 🥰
Kesinlikle bak çok faydasını göreceğimize inanıyorum ben karşıya da müzik aç komik film aç güzel geçer komşularını çağır sohbet et ben bu ay yapacam bunları karar verdim artık bi şeye karar verince kolay kolay dönmem umarım olumlu sonuçlar alırız🥰

Ne güzel bakın hobilerinizde var el işi yeteneği de var.. Bizim problemimiz kafada çok kurmak büyükmek stres yapmak bence.. Gerçi forumdaki hamile kalan arkdaşlardan da strese rağmen olanları oldu.. Nasip işte demek ki.. Çok uğraştırmadan gelse keşke miniklerimiz.. 🙏🙏
Keşke gelseler bu ay böyle deneyeyim bakalım bi nolcak nasip umarım iyi gelir ve güzel sonuçlar alırım

Canım inciri çok tüketme prolaktin degerini yükseltiyoruz.dikkatli kullan
Bende hiç kullanmadım neyse doktor vermediği sürece kullanmayayım en iyisi ben de incir tüketeyim yumurtlama da avakado alayım bi de folik asit tamam en iyisi zaten doktor yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylüyor bu ay hiç öyle takmamaya çalışcam bakalım nasip

X