- 9 Nisan 2021
- 4.921
- 6.989
- 32
Sebep yokken olmaması çok daha üzüntü veriyor çünkü insan neyle savaştığını bilmiyor, ne kullanacağını ne yarayacağını bilemiyor..bnmde kist engellemez küçük diyor doktor ama 1 yıldır olmuyor.. Allahım hepimize nasip etsin.. Bu ay aşılamadan sonra rapor alıp dinlenmeyi dene canımmAynen öyle nasip değilmiş yapacak bi şey yok en çok da bi problemimiz yokken olmaması üzüyo bizi aşılama 3 kere denicem olmadı evde sadece femera ve çatlatma ile denicem bakalım nasip ya da başka doktora gidip bi de orda aşılama yaptırırım
Aynen aşılama olduktan sonra bu sayfaya çok girmemeye çalışcam burda görüyorsun bi şey stres oluyorsun bende deneyeyim diyorsun olmuyo vs birinin hamile olduğunu görüyorsun çok seviniyorum onun adına ama sonra kendi kendime benim neden olmuyo acaba diyor üzülüyorum oyüzden aşılama olana kadar burda dururum ama aşılama olduktan sonra çok nadir girmeyi düşünüyorum burayıSebep yokken olmaması çok daha üzüntü veriyor çünkü insan neyle savaştığını bilmiyor, ne kullanacağını ne yarayacağını bilemiyor..bnmde kist engellemez küçük diyor doktor ama 1 yıldır olmuyor.. Allahım hepimize nasip etsin.. Bu ay aşılamadan sonra rapor alıp dinlenmeyi dene canımm
Yanı 1 Aralık gecesi aşırı şeffaf sulu akıntım vardı şimdi kremsi oldu yaniKızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
Benimde oyle akintim var bugunKızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
O akıntı yapışkan uzuyor genelde benimki öyleydi çatladığını ben ağrımdan bildim yumurtalık bölgem ağrımıştı 2 aydır çatlıyo döllenmiyo dövecem bu yumurtalarıKızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
Mantıklı uzaklaşmak, ben onu da denedim yazın 2 ay kendimi güya stresten uzak tuttum ama tutamamışım demek kiAynen aşılama olduktan sonra bu sayfaya çok girmemeye çalışcam burda görüyorsun bi şey stres oluyorsun bende deneyeyim diyorsun olmuyo vs birinin hamile olduğunu görüyorsun çok seviniyorum onun adına ama sonra kendi kendime benim neden olmuyo acaba diyor üzülüyorum oyüzden aşılama olana kadar burda dururum ama aşılama olduktan sonra çok nadir girmeyi düşünüyorum burayı
Kızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
Merhaba yumurta boyutlarınız ne kadardı?Kızlar hepinize merhaba :) bende dün çatlatma iğnesi oldum 2 tane hayırlısı inşallah hepimiz için :)
Göbekten yapıldı benim, sol tarafta yumurtalar oluşmuştu sol tarafa yaptırdım, yönü etkilemez de yine deArkadaşlar aranızda daha önce çatlatma iğnesi yaptıran oldu mu? Olduysa koldan mı göbekten mi yapıldı?
Çok mantıklıGöbekten yapıldı benim, sol tarafta yumurtalar oluşmuştu sol tarafa yaptırdım, yönü etkilemez de yine de
Beklenen bat 30 AralıkKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Aynen Punch nakış yapcam o dönemde beçerim de var daha önce keçeden pörtföy çanta falan yaptım kendime ped çantası yaptım kafam dağılır en azındanMantıklı uzaklaşmak, ben onu da denedim yazın 2 ay kendimi güya stresten uzak tuttum ama tutamamışım demek kiinşallah sen de faydalı olacaktır bolca dua etmek lazım
Ahahahha kesinlikle artık error veriyor beynim, bu ay hele denemediğim şey kalmadıÇok mantıklıbenim de solda oluşmuştu sağdan yaptırdım hani bi yere girerken de sağ ayakla gireriz falan ya
Allahım bilimsel veriler çöktü şuan bizim totemlerimizle. Koldan yapınca hemşireye sordum önemli değil zaten o yayılacak diyor :)
Ne güzel bakın hobilerinizde var el işi yeteneği de var.. Bizim problemimiz kafada çok kurmak büyükmek stres yapmak bence.. Gerçi forumdaki hamile kalan arkdaşlardan da strese rağmen olanları oldu.. Nasip işte demek ki.. Çok uğraştırmadan gelse keşke miniklerimiz..Aynen Punch nakış yapcam o dönemde beçerim de var daha önce keçeden pörtföy çanta falan yaptım kendime ped çantası yaptım kafam dağılır en azından
Yumurtlamada seffaf diye biliyorum beyaz rengi bende cozemedim ogrenirsen dürt beniKızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım
Bize asi degil millede yapsalar olmucak ellamGöbekten yapıldı benim, sol tarafta yumurtalar oluşmuştu sol tarafa yaptırdım, yönü etkilemez de yine de
Rahat birak su yumurtlari kirican elinde kalacakO akıntı yapışkan uzuyor genelde benimki öyleydi çatladığını ben ağrımdan bildim yumurtalık bölgem ağrımıştı 2 aydır çatlıyo döllenmiyo dövecem bu yumurtalarıudi hindi yağı duydum döllenmesine fayda ediyormuş olmadı bu ay onu denicem çünkü benim gelişiyor çatlıyor 2 aydır ama döllenmiyor ama sanki yaklaştım artık 2 aydır çatladığını görüyorum çok şükür