Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sebep yokken olmaması çok daha üzüntü veriyor çünkü insan neyle savaştığını bilmiyor, ne kullanacağını ne yarayacağını bilemiyor..bnmde kist engellemez küçük diyor doktor ama 1 yıldır olmuyor.. Allahım hepimize nasip etsin.. Bu ay aşılamadan sonra rapor alıp dinlenmeyi dene canımm

Aynen aşılama olduktan sonra bu sayfaya çok girmemeye çalışcam burda görüyorsun bi şey stres oluyorsun bende deneyeyim diyorsun olmuyo vs birinin hamile olduğunu görüyorsun çok seviniyorum onun adına ama sonra kendi kendime benim neden olmuyo acaba diyor üzülüyorum oyüzden aşılama olana kadar burda dururum ama aşılama olduktan sonra çok nadir girmeyi düşünüyorum burayı

Kızlar bir şey soracağım. yumurtlama olmadan önce mi beyaz kremsi akıntı geliyor yoksa olduktan sonra mı? Ben 3 gün önce iğne oldum 30 kasımda. Kremsi beyaz akıntım var bu yumurta catladı mı catlamadı mı anlamadım

Yanı 1 Aralık gecesi aşırı şeffaf sulu akıntım vardı şimdi kremsi oldu yani

Benimde oyle akintim var bugun

O akıntı yapışkan uzuyor genelde benimki öyleydi çatladığını ben ağrımdan bildim yumurtalık bölgem ağrımıştı 2 aydır çatlıyo döllenmiyo dövecem bu yumurtaları udi hindi yağı duydum döllenmesine fayda ediyormuş olmadı bu ay onu denicem çünkü benim gelişiyor çatlıyor 2 aydır ama döllenmiyor ama sanki yaklaştım artık 2 aydır çatladığını görüyorum çok şükür

Mantıklı uzaklaşmak, ben onu da denedim yazın 2 ay kendimi güya stresten uzak tuttum ama tutamamışım demek ki inşallah sen de faydalı olacaktır bolca dua etmek lazım

Arkadaşlar aranızda daha önce çatlatma iğnesi yaptıran oldu mu? Olduysa koldan mı göbekten mi yapıldı?

- Janna - cım naber

Çatlatma İğnesi mi oldun?
Ben de bugün oldum, yumurta boyutların ne kadardı.

O akıntıdan dün bugün bende de var, ama ben bugün kontrole gidip doktor usgden baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı o yüzden iğne verdi. Yani bu akıntı olayını ben de tam olarak anlamış değilim. Çatlama diye biliyordum ama akıntım vs ve yumurta çatlamamış o yüzden yumurtlamada oluyor sanırım.

Göbekten yapıldı benim, sol tarafta yumurtalar oluşmuştu sol tarafa yaptırdım, yönü etkilemez de yine de
Çok mantıklı benim de solda oluşmuştu sağdan yaptırdım hani bi yere girerken de sağ ayakla gireriz falan ya

Allahım bilimsel veriler çöktü şuan bizim totemlerimizle. Koldan yapınca hemşireye sordum önemli değil zaten o yayılacak diyor :)

Beklenen bat 30 Aralık

Mantıklı uzaklaşmak, ben onu da denedim yazın 2 ay kendimi güya stresten uzak tuttum ama tutamamışım demek ki inşallah sen de faydalı olacaktır bolca dua etmek lazım
Aynen Punch nakış yapcam o dönemde beçerim de var daha önce keçeden pörtföy çanta falan yaptım kendime ped çantası yaptım kafam dağılır en azından

Ahahahha kesinlikle artık error veriyor beynim, bu ay hele denemediğim şey kalmadı hakkımızda hayırlısı olsun inşalllahh

Aynen Punch nakış yapcam o dönemde beçerim de var daha önce keçeden pörtföy çanta falan yaptım kendime ped çantası yaptım kafam dağılır en azından
Ne güzel bakın hobilerinizde var el işi yeteneği de var.. Bizim problemimiz kafada çok kurmak büyükmek stres yapmak bence.. Gerçi forumdaki hamile kalan arkdaşlardan da strese rağmen olanları oldu.. Nasip işte demek ki.. Çok uğraştırmadan gelse keşke miniklerimiz..

Yumurtlamada seffaf diye biliyorum beyaz rengi bende cozemedim ogrenirsen dürt beni

Rahat birak su yumurtlari kirican elinde kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…