- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Hakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin amaSanırım adet oluyorum pembe ve kahverengi bi şeyler geldi malesef 2,0 çıktı ama geç döllenme değilmiş malesef artık bi daha Kİ aşılamaya
Benimde dun agridi goguslerim simdi tik yokbenmde göğüslerimde ağrım yok bu yasıma kadarda hiç olmadı adet amanlarıda dahil bende merak etmiştim herkeste oluyor mu diye :)
Yok bacım bekle bugun sancilarim var bakalim iki aydir hep erken geliyor bu ay ne olacak bakalım gelene kadar umudu kaybetmek yok herseyin hayirlisiBanada geliyolar arada yap bi test ne kaybedersin diye ama yok inatla direniyorum ...
Canim faydasi olurmu bilmiyorum ama .kalp doktoru kayinvalideme onermisti OUQ_10 adinda bir vitamini.genclik iksiriymis.ben arastirayim dedim herseye faydasi var. Sperm kalitesi kadinlarin yumurtaları fln. Onumuzdeku ay bende alacagim.bir arastirEşimin sperm hızı düşük canim doktor hergün ilişki önermiyor sadece gün aşırı zaten tarihleri o yazıp veriyor kafamiza görede değerlendiremiyoruz
Bu ay umutlu değildim zaten ama gene de üzüldüm çalışıyorum ben arkadaş covid olunca çalışmak zorunda kaldım Öyle bu aşılamada rapor alıp güzelce dinlencem kimseyi umursamışsam kim ne derse desin kim hastaysa hasta bahane bi ben miyim orda çalışan takviye çağırsınlar Allah alla aşılama öncesi evimi güzelce temizlicem bu ay umarım tutarHakkinda hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin ama
benimde böyle oldu bat 7 aralık ama hiç C kadar koyu olmadı koyu koyu gitti yani tekrar yumurtlama oldu diyemeyeceğim ama garip şekilde koyu hatta son 4 5 gundur bi tık daha koyu ama C kadar kpyu veya C den fazla koyu olmadı hiç..Kızlar merhaba tüm gebelere hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamaya nasip etsin bekleyenlere de nasip olsun inşallah ben 28 inde yumurtlama gördüm 29 unda çatlama oldu bugün tekrar bi test yaptım tekrar koyulaşma ya başladı ovulasyon testi beklenen adet 15_17 arası ikinci kere yumurtlama olucak olabilir mi sizce?
Şeffaf olacak iki parmağın arasında uzayacakYa kizlar sormadi ayiptir akintinizi nasil takip ediyosunuz yani lavaboya girdigimizde gozden kacirmis olamazmiyiz yani camasira degilde tam biz lavabodayken geliyosa sacma bi sotu oldu ama merak ediyorum
Benim igneyi vuruldum günün akşamı öyle gelmiştiŞeffaf olacak iki parmağın arasında uzayacak
Evet biliyorum da gozden kacirmis olmak mumkun yada akinti olmadan da yumurtlama olur mu onu soruyorum ben bu ay gormedim meselaŞeffaf olacak iki parmağın arasında uzayacak
Doktora gittim sabah antibiyotik verdi ama yutmayacagim evde bitkisel şeyleri yapacağım teşekkür ederimCanım zararsız olabilecek şey tuzlu suyla boş bol garlara yap ve c vitamini al mümkünse eczaneden Ester C al vücuttan atılmadığı İçin hızlı toparlamana yardımcı olur.
Kısa zamanda bende geçirdim grip aşılama olmuşken zaten tutmadı ama nasip değilmiş önümüzdeki aya bakcak kekik limon iç her gün 1 bardak bi de boğaz pastili var boğazını rahatlatır şeker gibi zaten iyi gelir sakın adaçayı içme düşüğe neden olur aklında bulunsun çocuk düşünüyorsan ıhlamur da içebilirsinDoktora gittim sabah antibiyotik verdi ama yutmayacagim evde bitkisel şeyleri yapacağım teşekkür ederim
evet canımEki Görüntüle 2963723
Kızlar bu kuruma çizgis mi? İlk baktığımda yoktu
Evet canım kuruma olmasaydı pembe olurdu zaten bende aynı çizgiden aylar önce görmüştümEki Görüntüle 2963723
Kızlar bu kuruma çizgis mi? İlk baktığımda yoktu
Anladım canım bir umutEvet canım kuruma olmasaydı pembe olurdu zaten bende aynı çizgiden aylar önce görmüştümnasip ama gene de adetin gecikirse falan test yap yine kırmızıyı yanı adet Görene kadar her zaman umut vardır
Ne zman senin regl gunun beyaz akintin falan var mi canim ben baya hizli ve uzak mesafe yurudum 3 saat once yolda ölecektim kasik karin agrisindan gelmeyen regl erkenden getircektimYok bacım bekle bugun sancilarim var bakalim iki aydir hep erken geliyor bu ay ne olacak bakalım gelene kadar umudu kaybetmek yok herseyin hayirlisi
Çarşamba yapmıştım kan testi 2,0 çıkmıştı bi umut geç döllenmedir dedim ama bugün adet oldum malesef nasip değilmişAnladım canım bir umutSen test yaptın mı