Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım

Eklentiler

• IMG_20211203_184025.jpg
    IMG_20211203_184025.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 89
Döngünün kaçıncı günündesin canım? Ben 22.günde bile görmüştüm.
Bu ay saldım ne doktora gidiyorum ne ovulasyon testi yapıyorum ne de herhangi birşey kullanıyorum
Bugün 16. Gün. Eşim yarın gidiyor zaten 3,4 gün yok. Benim döngüm kısa normalde görmem gerekirdi. Neyse bu ay da böyle olsun bakalım. Önümüzdeki ay hsg 😭

İyi akşamlar
Bugün itibari ile regl gecikmesinin 5. Gunu normal şartlarda sevinirdim fakat bu ay çalışma olmadığı için stresliyim sadece.. aralik ayi için planlarim xok farklıydı gecikmem de olmaz kolay kolay 😔

- Janna - - Janna - cım naber😇

Çatlatma İğnesi mi oldun?
Ben de bugün oldum, yumurta boyutların ne kadardı.

O akıntıdan dün bugün bende de var, ama ben bugün kontrole gidip doktor usgden baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı o yüzden iğne verdi. Yani bu akıntı olayını ben de tam olarak anlamış değilim. Çatlama diye biliyordum ama akıntım vs ve yumurta çatlamamış o yüzden yumurtlamada oluyor sanırım.
Kuzum benımde 20.günde baktı hami geçen hafta yumurtan yok demişti ya sağda 21mm olmuş yumurta ama catlamadı diye o gün yani 30 kasımda cstlatma ignesi yaptı.. 7 aralıkta da progesterona baktırcsm ben emin olmak icin

Kuzum benımde 20.günde baktı hami geçen hafta yumurtan yok demişti ya sağda 21mm olmuş yumurta ama catlamadı diye o gün yani 30 kasımda cstlatma ignesi yaptı.. 7 aralıkta da progesterona baktırcsm ben emin olmak icin
Ay ben şu an nöbetçiyim hastanede. muhtemelen benimde çatlama cumartesi oldu testte göremedim ama doktor cumartesi pazartesi değerlendirin demişti. Progesteron baktırmamak için kendimi zor tutuyorum 😁

X