- 9 Nisan 2021
- 4.921
- 6.989
- 32
Ahahahha klomen çatlatma iğnesi denedik bu ay, olmazsa ben de aşılancam gibi diğer aylar daBize asi degil millede yapsalar olmucak ellam bende mi asilansam ne yapsam kocadan asilama tutmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahha klomen çatlatma iğnesi denedik bu ay, olmazsa ben de aşılancam gibi diğer aylar daBize asi degil millede yapsalar olmucak ellam bende mi asilansam ne yapsam kocadan asilama tutmuyor
Sorun varda mi igneleniyosunuz yoksa hemen olsun diye mi artik benim kafadan duman cikiyorAhahahha klomen çatlatma iğnesi denedik bu ay, olmazsa ben de aşılancam gibi diğer aylar da
Gozun aydin var baya belli artik kan verme zmani gozlerim kor olmadan bende gorcek miyim acepMerhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
Hemen kan ver canim ❤Merhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
1.8 cm lik kist var eşimde sorun yok. Doktor direkt engel değil kist diyor da 1 yıldır hiç bir türlü gebelik olmadıSorun varda mi igneleniyosunuz yoksa hemen olsun diye mi artik benim kafadan duman cikiyor
Yaaaaa hayırlı uğurlu olsunnn hemen kan verin aşırı net şekilde var hemde Allahım bizlere de şu çift çizgiyi görmeyi nasip ettMerhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
Tebrik ederim zaten gününüz de gecikmiş, kan verin hemenMerhabalar kızlar az önce test yaptım erken olandan yaptım reglim iki gün gecikti sonuç böyle çıktı çok heyecanlıyım
Bugün 16. Gün. Eşim yarın gidiyor zaten 3,4 gün yok. Benim döngüm kısa normalde görmem gerekirdi. Neyse bu ay da böyle olsun bakalım. Önümüzdeki ay hsgDöngünün kaçıncı günündesin canım? Ben 22.günde bile görmüştüm.
Bu ay saldım ne doktora gidiyorum ne ovulasyon testi yapıyorum ne de herhangi birşey kullanıyorum
Hahs yavaş gızz sabırsızİğneden olduktan sonra 3.günüm test yapasım geliyor ama pozitif cıkcağını biliyorum
Oldum lalacım göbekten. Ama koldan da yapılıyormuş.Arkadaşlar aranızda daha önce çatlatma iğnesi yaptıran oldu mu? Olduysa koldan mı göbekten mi yapıldı?
Kuzum senin gebeliğin iğne sonrası mı olmuştu?Hahs yavaş gızz sabırsız
Oldum lalacım göbekten. Ama koldan da yapılıyormuş.
Yok kuzucum benim iğne yaptırdığımda 5 yumurta vardı yine de olmamıştı. 2 ay sonra normal olduKuzum senin gebeliğin iğne sonrası mı olmuştu?
Gecmis olsun insallah Allah gonlune gore verir burda cok oyle kistle hamile kalan oldu insallah sende onlardan biri olursun1.8 cm lik kist var eşimde sorun yok. Doktor direkt engel değil kist diyor da 1 yıldır hiç bir türlü gebelik olmadı
Vallaha ya elimde kalmasın civ civ çıksınRahat birak su yumurtlari kirican elinde kalacak
Yumurtlamada zamanlarında yumurtlama bu canım pik. Yoksa adete yakından gebelik olabilirEki Görüntüle 2963883 Eki Görüntüle 2963884
Kızlar bi fikri olan var mı ilk defa böle koyu görüyorum
Benim doktorum her yumurtlamada o sıvı akıntı gelecek diye bi şart yok demiştiEvet biliyorum da gozden kacirmis olmak mumkun yada akinti olmadan da yumurtlama olur mu onu soruyorum ben bu ay gormedim mesela
Kuzum benımde 20.günde baktı hami geçen hafta yumurtan yok demişti ya sağda 21mm olmuş yumurta ama catlamadı diye o gün yani 30 kasımda cstlatma ignesi yaptı.. 7 aralıkta da progesterona baktırcsm ben emin olmak icin- Janna - cım naber
Çatlatma İğnesi mi oldun?
Ben de bugün oldum, yumurta boyutların ne kadardı.
O akıntıdan dün bugün bende de var, ama ben bugün kontrole gidip doktor usgden baktığında yumurtam henüz çatlamamıştı o yüzden iğne verdi. Yani bu akıntı olayını ben de tam olarak anlamış değilim. Çatlama diye biliyordum ama akıntım vs ve yumurta çatlamamış o yüzden yumurtlamada oluyor sanırım.
Ay ben şu an nöbetçiyim hastanede. muhtemelen benimde çatlama cumartesi oldu testte göremedim ama doktor cumartesi pazartesi değerlendirin demişti. Progesteron baktırmamak için kendimi zor tutuyorumKuzum benımde 20.günde baktı hami geçen hafta yumurtan yok demişti ya sağda 21mm olmuş yumurta ama catlamadı diye o gün yani 30 kasımda cstlatma ignesi yaptı.. 7 aralıkta da progesterona baktırcsm ben emin olmak icin