Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok kafaya takmamak lazim bide streste cok etkiliyor aynen rapor al evinde dinlen 2 gune bir degerlendir zamana birak erkenden test yapma ha 1 gun once ogrenmissin ya 1 gun sonra fark etmez onemli olan sensin sen saglikli ol gerisi gelir kafani hep baska seylerle mesgul etmeye bak

Aynen öyle bi de acaba diyorum prowomen mi kullansam yumurta kalitesi için arttırıyormuş ben bu zamana kadar hep eşime takviye kullandırdım kendim bi mfk karışımı yedim o kadar

Ne zman senin regl gunun beyaz akintin falan var mi canim ben baya hizli ve uzak mesafe yurudum 3 saat once yolda ölecektim kasik karin agrisindan gelmeyen regl erkenden getircektim
4 gün var canim şuan benim de kasık ağrım var akıntı da var da neye yoracagimi sasirdim

Çarşamba yapmıştım kan testi 2,0 çıkmıştı bi umut geç döllenmedir dedim ama bugün adet oldum malesef nasip değilmiş 2. Aşılamaya inşallah tutar
Bozma moralini canım inşallah 2. De olur. 2. Tedavide başarı oranı daha yüksek oluyormuş Bende seninle aynı dönem yumurtlama oldu yakında regli olurum o zaman

Bozma moralini canım inşallah 2. De olur. 2. Tedavide başarı oranı daha yüksek oluyormuş Bende seninle aynı dönem yumurtlama oldu yakında regli olurum o zaman
Bi de ya acaba diyorum biz hep eşlerimize takviye verdik bi sayfada gördüm burda prowomen ve ımpryl diye takviye yumurta kalitesi iyi geliyomuş hem de içinde folik asit de var 400 mcg almamız gereken oranda aynen 2. Aşılama tutma oranı daha yüksek miş

Canım benim doktorum inofolic kullandırıyor prowomen de kullanırsam çok olur. Sen bir danış ona göre kullan.
Regli olup hemen gidicem 3 yumurta bardı bir tanesi bile mi tutmaz Allahım bize de nasip etse 2. Çizgiyi Kör oldum valla artık testlere bakmaktan

Benim de 2 yumurtam vardı 2 Side çatlamıştı aşılama tutsaydı ikizlerim olacaktı

Aynen öyle bi de acaba diyorum prowomen mi kullansam yumurta kalitesi için arttırıyormuş ben bu zamana kadar hep eşime takviye kullandırdım kendim bi mfk karışımı yedim o kadar
Valla ben hic kullanmadim oyle seyler o yuzden hic fikrim yok esime keciboynuzu yedirdim bol bol kendimde incir tukettim gecen ay tutmustu bu ayda tutsa ne guzel olur

Valla ben hic kullanmadim oyle seyler o yuzden hic fikrim yok esime keciboynuzu yedirdim bol bol kendimde incir tukettim gecen ay tutmustu bu ayda tutsa ne guzel olur
Bende hiç kullanmadım neyse doktor vermediği sürece kullanmayayım en iyisi ben de incir tüketeyim yumurtlama da avakado alayım bi de folik asit tamam en iyisi zaten doktor yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylüyor bu ay hiç öyle takmamaya çalışcam bakalım nasip

Zor takmamak ama oda bizim elimizde su akar yolunu bulur hesabi sen yinede orali olmamaya calis insallah olur

Çarşamba yapmıştım kan testi 2,0 çıkmıştı bi umut geç döllenmedir dedim ama bugün adet oldum malesef nasip değilmiş 2. Aşılamaya inşallah tutar
Ah canımm çok çok zor insan çok üzülüyor ama bizlere de nasip olcak Allahın izniyle.. Herhangi bir ilaç tedavi görünce insan sanki oldu gibi düşünüp daha hüsrana uğruyor ama 2. Aşılama tutacak inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun

Aynen öyle nasip değilmiş yapacak bi şey yok en çok da bi problemimiz yokken olmaması üzüyo bizi aşılama 3 kere denicem olmadı evde sadece femera ve çatlatma ile denicem bakalım nasip ya da başka doktora gidip bi de orda aşılama yaptırırım

Beni de ekler misiniz 15 Aralik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…