- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Cok kafaya takmamak lazim bide streste cok etkiliyor aynen rapor al evinde dinlen 2 gune bir degerlendir zamana birak erkenden test yapma ha 1 gun once ogrenmissin ya 1 gun sonra fark etmez onemli olan sensin sen saglikli ol gerisi gelir kafani hep baska seylerle mesgul etmeye bakBu ay umutlu değildim zaten ama gene de üzüldüm çalışıyorum ben arkadaş covid olunca çalışmak zorunda kaldım Öyle bu aşılamada rapor alıp güzelce dinlencem kimseyi umursamışsam kim ne derse desin kim hastaysa hasta bahane bi ben miyim orda çalışan takviye çağırsınlar Allah alla aşılama öncesi evimi güzelce temizlicem bu ay umarım tutar
Aynen öyle bi de acaba diyorum prowomen mi kullansam yumurta kalitesi için arttırıyormuş ben bu zamana kadar hep eşime takviye kullandırdım kendim bi mfk karışımı yedim o kadarCok kafaya takmamak lazim bide streste cok etkiliyor aynen rapor al evinde dinlen 2 gune bir degerlendir zamana birak erkenden test yapma ha 1 gun once ogrenmissin ya 1 gun sonra fark etmez onemli olan sensin sen saglikli ol gerisi gelir kafani hep baska seylerle mesgul etmeye bak
4 gün var canim şuan benim de kasık ağrım var akıntı da var da neye yoracagimi sasirdimNe zman senin regl gunun beyaz akintin falan var mi canim ben baya hizli ve uzak mesafe yurudum 3 saat once yolda ölecektim kasik karin agrisindan gelmeyen regl erkenden getircektim
Bozma moralini canım inşallah 2. De olur. 2. Tedavide başarı oranı daha yüksek oluyormuşÇarşamba yapmıştım kan testi 2,0 çıkmıştı bi umut geç döllenmedir dedim ama bugün adet oldum malesef nasip değilmiş2. Aşılamaya inşallah tutar
Bi de ya acaba diyorum biz hep eşlerimize takviye verdik bi sayfada gördüm burda prowomen ve ımpryl diye takviye yumurta kalitesi iyi geliyomuş hem de içinde folik asit de var 400 mcg almamız gereken oranda aynen 2. Aşılama tutma oranı daha yüksek mişBozma moralini canım inşallah 2. De olur. 2. Tedavide başarı oranı daha yüksek oluyormuşBende seninle aynı dönem yumurtlama oldu yakında regli olurum o zaman
Canım benim doktorum inofolic kullandırıyor prowomen de kullanırsam çok olur. Sen bir danış ona göre kullan.Bi de ya acaba diyorum biz hep eşlerimize takviye verdik bi sayfada gördüm burda prowomen ve ımpryl diye takviye yumurta kalitesi iyi geliyomuş hem de içinde folik asit de var 400 mcg almamız gereken oranda aynen 2. Aşılama tutma oranı daha yüksek miş
Benim de 2 yumurtam vardı 2 Side çatlamıştı aşılama tutsaydı ikizlerim olacaktıCanım benim doktorum inofolic kullandırıyor prowomen de kullanırsam çok olur. Sen bir danış ona göre kullan.
Regli olup hemen gidicem 3 yumurta bardı bir tanesi bile mi tutmaz Allahım bize de nasip etse 2. ÇizgiyiKör oldum valla artık testlere bakmaktan
Benimde 5 gun var bekleyip gorcez bakalim canim hayirlisi4 gün var canim şuan benim de kasık ağrım var akıntı da var da neye yoracagimi sasirdim
Valla ben hic kullanmadim oyle seyler o yuzden hic fikrim yok esime keciboynuzu yedirdim bol bol kendimde incir tukettim gecen ay tutmustu bu ayda tutsa ne guzel olurAynen öyle bi de acaba diyorum prowomen mi kullansam yumurta kalitesi için arttırıyormuş ben bu zamana kadar hep eşime takviye kullandırdım kendim bi mfk karışımı yedim o kadar
Bende hiç kullanmadım neyse doktor vermediği sürece kullanmayayım en iyisi ben de incir tüketeyim yumurtlama da avakado alayım bi de folik asit tamam en iyisi zaten doktor yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylüyor bu ay hiç öyle takmamaya çalışcam bakalım nasipValla ben hic kullanmadim oyle seyler o yuzden hic fikrim yok esime keciboynuzu yedirdim bol bol kendimde incir tukettim gecen ay tutmustu bu ayda tutsa ne guzel olur
Insallah kuzumBenimde 5 gun var bekleyip gorcez bakalim canim hayirlisi
Zor takmamak ama oda bizim elimizde su akar yolunu bulur hesabi sen yinede orali olmamaya calis insallah olurBende hiç kullanmadım neyse doktor vermediği sürece kullanmayayım en iyisi ben de incir tüketeyim yumurtlama da avakado alayım bi de folik asit tamam en iyisi zaten doktor yumurtalıklarımın çok iyi olduğunu söylüyor bu ay hiç öyle takmamaya çalışcam bakalım nasip
kısmet inşallah önümüzde ki aya canım sen canını sıkmaBenim de 2 yumurtam vardı 2 Side çatlamıştı aşılama tutsaydı ikizlerim olacaktı
İnşallahZor takmamak ama oda bizim elimizde su akar yolunu bulur hesabi sen yinede orali olmamaya calis insallah olur
Sende sıkma canınıkısmet inşallah önümüzde ki aya canım sen canını sıkma
Ah canımmÇarşamba yapmıştım kan testi 2,0 çıkmıştı bi umut geç döllenmedir dedim ama bugün adet oldum malesef nasip değilmiş2. Aşılamaya inşallah tutar
Aynen öyle nasip değilmiş yapacak bi şey yok en çok da bi problemimiz yokken olmaması üzüyo bizi aşılama 3 kere denicem olmadı evde sadece femera ve çatlatma ile denicem bakalım nasip ya da başka doktora gidip bi de orda aşılama yaptırırımAh canımmçok çok zor insan çok üzülüyor ama bizlere de nasip olcak Allahın izniyle.. Herhangi bir ilaç tedavi görünce insan sanki oldu gibi düşünüp daha hüsrana uğruyor ama 2. Aşılama tutacak inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun
İkisini de aynı anda ilk idrarla yaptım canım sabah ilk idrar dabu ovulasyon testini de aynı anda ilk idrarla mı yaptınız yoksa ikisini de gün içerisinde mi yaptınız
Beni de ekler misiniz 15 AralikKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım