Belirgindi ama değerim0.01 çıktı canım yani hiç yokKaç çıktı değerin kuzu? Geç döllenme olmasın. Senin idrar testinde 2.çizgi belirgin çıkmıştı diye hatırlıyorum çünkü
Canım 0.01 çıktı hiç çıkmadı yaniKaç çıktı değer belki geç döllenmedir, regl olana kadar umudumuz var hep
çok teşekkür ederim :)hergün aynı saatte pik görene kadar günde 1 defa devam edin. öncesinde 2 saat kadar sıvı alımını kesin . tuvaletinizi bekletmenize gerek yok. 12-16 yada 19-22 saatleri arası daha uygun test için
Merhaba bende dde sanki metalik bir tstk oluyor ama ara sıra sizde nasıldı acabaAllah razı olsun ovülasyon testim sürekli pozitif çıkıyodu çok hafif bel sırt ağrım ara ara ağızda metalik tat sürekli açlık hissi ve göğüs ucu sızlaması dolgunluk böyle şeylerdi
Yok kuzum eşimde problem yok. Mehmet Aral altay da iyi medicana da onur var orda iyi. Hayat hastanesi kötü be devlet gibi benim akrabam calısıyor görümcem orda doğum yoktu ben sevemiyomSeninde mi eşinin değerleri düşük..Yenidoğan yoğun bakım unitesi yok o yüzden bende ya Hayat hastanesi ya da Medikabile geçerim doğum için ama ben şuanda da doktoru degistirmeyi planlıyorum..Esentepe de Onur beyde iyiydi ama oda ne aceleniz var tarzi bi laf soyleyince bıraktım onuda
Bende de ara ara metalik tat oluyordu canım hatta ben suyuma limon kattığım için oluyor sanmıştım hafif acı değişik bir tatMerhaba bende dde sanki metalik bir tstk oluyor ama ara sıra sizde nasıldı acaba
Bunun dışında başka belirtilerini var mıydı acaba? O metalik tat tükürük salgısı gibi miydi? Yumurtalamadan kaç gün sonra öğrendiniz fazla soru sordum maruz görünBende de ara ara metalik tat oluyordu canım hatta ben suyuma limon kattığım için oluyor sanmıştım hafif acı değişik bir tat
Canım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim böyle çıktıKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Canim sende de pco mu varEvet canım adetinin başladığı gün 1.gün oluyor
Bence pozitif cnm yarın hemen kan verCanım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim böyle çıktı
Canım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testimKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Bunu da pazar günü yapmıştım ama bugün ki testte sanki çizgi belli artk bilmiyorum kiBence pozitif cnm yarın hemen kan ver
Kimisi var kimisi yok diyor bende bilmiyorum canımCanim sende de pco mu var
Kimisi var kimisi yok diyor bende bilmiyorum canım
Büyük ihtimal bende de var ama napalım onunla yaşamayıda öğrendim yani hep düzensizdi benimvalla liseden beri bana var dendi var dediler
Kimisi var kimisi yok diyor bende bilmiyorum canım
Rabbim sifa versin hepimizeBüyük ihtimal bende de var ama napalım onunla yaşamayıda öğrendim yani hep düzensizdi benim
Amin canımRabbim sifa versin hepimize
Moral bozmak yok inşallah bir gün bizler de bu mutluluğu yaşayacağız buna inandırmak istiyorum kendimiCanım 0.01 çıktı hiç çıkmadı yani
Belirgindi ama değerim0.01 çıktı canım yani hiç yok