Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun ovülasyon testim sürekli pozitif çıkıyodu çok hafif bel sırt ağrım ara ara ağızda metalik tat sürekli açlık hissi ve göğüs ucu sızlaması dolgunluk böyle şeylerdi
Merhaba bende dde sanki metalik bir tstk oluyor ama ara sıra sizde nasıldı acaba

Yok kuzum eşimde problem yok. Mehmet Aral altay da iyi medicana da onur var orda iyi. Hayat hastanesi kötü be devlet gibi benim akrabam calısıyor görümcem orda doğum yoktu ben sevemiyom medicabşlde de arkadasım hemsire ne kendi doğurdu nede beni orda doğurtur arka planı leş gibiymiş. Bende medicana düşünüyorum rabbim nasip ederse hem doğum için tamamlayıcısı var onu yaptırcam

Bende de ara ara metalik tat oluyordu canım hatta ben suyuma limon kattığım için oluyor sanmıştım hafif acı değişik bir tat
Bunun dışında başka belirtilerini var mıydı acaba? O metalik tat tükürük salgısı gibi miydi? Yumurtalamadan kaç gün sonra öğrendiniz fazla soru sordum maruz görün

Canım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim böyle çıktı

Eklentiler

• F1DAA9F2-8CEA-4F25-B5D3-0596460CF5B9.jpeg
    175,4 KB · Görüntüleme: 67
Of kizlar bn yumurtlama icin test yaptm ama hic t cizgim netlesmedi silimti hep ama takvime gore gunleri değerlendirdim. Bat 11 Aralık. 3 gundur kahverengi akinti geliyor hafif hafif.. adetime bu kdr varken akinti gelmesini bilemedim acaba yeni mi yumurtluyorum

Canım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim
Bence pozitif cnm yarın hemen kan ver
Bunu da pazar günü yapmıştım ama bugün ki testte sanki çizgi belli artk bilmiyorum ki boyası da çıkar akar flan diyorlar olabilir mi ki.daha önce ki testlerde hamile olmayınca hic çizgi çıkmazdı ve eylülde düşük yaptım ikiz gebelikti

Eklentiler

• BE69012B-CB09-4A93-BC35-8F3A44E1B237.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…