Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım çok silik hayalet bir çizgi var haliyle acaba çok erken mi başladım şimdiden psikolojim bozulacak yumurtalama olmayacak diye ne dersiniz

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-12-02 at 15.30.26.jpeg
    156,2 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar selam adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım çok silik hayalet bir çizgi var haliyle acaba çok erken mi başladım şimdiden psikolojim bozulacak yumurtalama olmayacak diye ne dersiniz
hayır adet bitesiye başlamadız lazım . ilk zamanlar böyle çıkması normal. ilk defa mı deneyeceksiniz ovulasyon ?

Canım ilk günden yumurtlayan cok nadir zaten kendini daha ilk günden bu kadar strese sokcaksan hiç yapma bence. Bazen dogru bile göstermiyor bu testler…bosu bosuna stres olcan

Bende her ay test negatif cikinca illa aglardim cunku disarda kimi gorsen sak diye hamile kalmis gibi sanki bu ay burdayim benim gibi olanlari gorunce bu ay hic aglamadim aksine bana burasi daha iyi geldi diye dusunuyorum yalniz olmadigimi hissettim ❤

Seninde mi eşinin değerleri düşük..Yenidoğan yoğun bakım unitesi yok o yüzden bende ya Hayat hastanesi ya da Medikabile geçerim doğum için ama ben şuanda da doktoru degistirmeyi planlıyorum..Esentepe de Onur beyde iyiydi ama oda ne aceleniz var tarzi bi laf soyleyince bıraktım onuda

Kafan dağılıyorsa iyi kuzum benim bulanıyor etkiliyor istemsizce acaba diyorum farkinda degilim ama strese giriyorum bir iki gun girmediğim zaman anladım..Allah hayırlısını nasip etsin

Ne zaman başlıyim kuzum ya hiç yapma taraftarı değildim ama işte varya offfff
Kuzum suan basla ama streste olma. Ben gecen ay 39.günde gördüm yumurtlama… düsün yani o zaman ben 39.güne kadar delirseydim
Bu ay 21.günde oldu… yapacak bir şey yok her kadının bünyesi farklı. Stres olacaksan hiç yapma 2 günde bir iliski deneyin. Olmam diyorsan da hergün aynı saatte 2 saat sıvı almadan yap canım. Ama unutma stres olursan stres hormonu kadın vücudunda cok şeyi etkiliyor
Edit:kaldı ki 39.günde piki değerlendiremedik sadece silikleştiği günü değerlendirdik hamile falanda kalamadım.

tavsiyeni dinlemeye çalışacağım 39.gün diyorsun ya adet başladığı gün itibariyle sayacağız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…