- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
Benimki aşılama ama bakalım nasip bekliyorum bi yanım umutlu bi yanım umutsuz bakalım nasipBekle bakalım belki yükselir. Bellimi olur. Bilmem ki iliski konusunda birşey bilmiyorum tüp bebek vs degil benimki
cok az kalmış ya hadi insallahHakkimizda insallah hayirlisi olur canim 6 gun var daha neyin ne oldugu belli olur zmanla
Amin insallah canimcok az kalmış ya hadi insallah
cok teşekkür ederim..Çok geçmiş olsun sizede sanırım bu ay hep böle gecikmeler olmuş hayır olsun insAllah sonumuz sizde insAllah sağlıklı bir gebelik ile ilerlersiniz tez zamanda
Kaç çıktı değer belki geç döllenmedir, regl olana kadar umudumuz var hepBen kan verdim bugün kızlar çıkmadı
hayır adet bitesiye başlamadız lazım . ilk zamanlar böyle çıkması normal. ilk defa mı deneyeceksiniz ovulasyon ?Kızlar selam adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım çok silik hayalet bir çizgi var haliyle acaba çok erken mi başladım şimdiden psikolojim bozulacak yumurtalama olmayacak diye ne dersiniz
Canım ilk günden yumurtlayan cok nadir zaten kendini daha ilk günden bu kadar strese sokcaksan hiç yapma bence. Bazen dogru bile göstermiyor bu testler…bosu bosuna stres olcanKızlar selam adetim dün bitti bugün ovulasyona başladım çok silik hayalet bir çizgi var haliyle acaba çok erken mi başladım şimdiden psikolojim bozulacak yumurtalama olmayacak diye ne dersiniz
Bende her ay test negatif cikinca illa aglardim cunku disarda kimi gorsen sak diye hamile kalmis gibi sanki bu ay burdayim benim gibi olanlari gorunce bu ay hic aglamadim aksine bana burasi daha iyi geldi diye dusunuyorum yalniz olmadigimi hissettim ❤Kuzum normal hayatta da stres oluyoruz ki benım burda en azından kafam dağılıyor biraz. Bu ay olması lazım diye de diretmiyorum olmazsa önüme bakarım gider rahim filmi çekilirim duruma göre devam ederim yani. Her olmadığı günün bir sebebi vardır elbetAllah en hayırlı zamanda verir kuzum
Ben kan verdim bugün kızlar çıkmadı
Kaç çıktı değerin kuzu? Geç döllenme olmasın. Senin idrar testinde 2.çizgi belirgin çıkmıştı diye hatırlıyorum çünküBen kan verdim bugün kızlar çıkmadı
Seninde mi eşinin değerleri düşük..Yenidoğan yoğun bakım unitesi yok o yüzden bende ya Hayat hastanesi ya da Medikabile geçerim doğum için ama ben şuanda da doktoru degistirmeyi planlıyorum..Esentepe de Onur beyde iyiydi ama oda ne aceleniz var tarzi bi laf soyleyince bıraktım onudaBanada bu ay olmazsa çekilcek kuzum. Sonuca göre sonra aşılama demişti. Bende ilk ay üzülmüştüm baska doktor araştırmıştım 1 ay daha deniyim demiştim bu ay memnun kalınca devam ederim gibi duruyr. Ama hamile kalırsam anadoluda doğurmak istemiyom onu nasıl yaparım ya.
Kafan dağılıyorsa iyi kuzum benim bulanıyor etkiliyor istemsizce acaba diyorum farkinda degilim ama strese giriyorum bir iki gun girmediğim zaman anladım..Allah hayırlısını nasip etsinKuzum normal hayatta da stres oluyoruz ki benım burda en azından kafam dağılıyor biraz. Bu ay olması lazım diye de diretmiyorum olmazsa önüme bakarım gider rahim filmi çekilirim duruma göre devam ederim yani. Her olmadığı günün bir sebebi vardır elbetAllah en hayırlı zamanda verir kuzum
4 -5 gün kala canım...teşekkür ederim darısı başına inşallahhBata kaç gün kala teste gittiniz ? :) Hayırlı olsun
Ne zaman başlıyim kuzum ya hiç yapma taraftarı değildim ama işte varya offfffCanım ilk günden yumurtlayan cok nadir zaten kendini daha ilk günden bu kadar strese sokcaksan hiç yapma bence. Bazen dogru bile göstermiyor bu testler…bosu bosuna stres olcan
evet ilk defa bu ay deniyorumhayır adet bitesiye başlamadız lazım . ilk zamanlar böyle çıkması normal. ilk defa mı deneyeceksiniz ovulasyon ?
Kuzum suan basla ama streste olma. Ben gecen ay 39.günde gördüm yumurtlama… düsün yani o zaman ben 39.güne kadar delirseydimNe zaman başlıyim kuzum ya hiç yapma taraftarı değildim ama işte varya offfff
hergün aynı saatte pik görene kadar günde 1 defa devam edin. öncesinde 2 saat kadar sıvı alımını kesin . tuvaletinizi bekletmenize gerek yok. 12-16 yada 19-22 saatleri arası daha uygun test içinevet ilk defa bu ay deniyorum
tavsiyeni dinlemeye çalışacağımKuzum suan basla ama streste olma. Ben gecen ay 39.günde gördüm yumurtlama… düsün yani o zaman ben 39.güne kadar delirseydim
Bu ay 21.günde oldu… yapacak bir şey yok her kadının bünyesi farklı. Stres olacaksan hiç yapma 2 günde bir iliski deneyin. Olmam diyorsan da hergün aynı saatte 2 saat sıvı almadan yap canım. Ama unutma stres olursan stres hormonu kadın vücudunda cok şeyi etkiliyor
Evet canım adetinin başladığı gün 1.gün oluyortavsiyeni dinlemeye çalışacağım39.gün diyorsun ya adet başladığı gün itibariyle sayacağız değil mi?