Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen aldın mı folik asit diğer grupta konuşmuştuk hangisine başladın
Ben inofolic combiye basladim canim 10 gun falan oldu 28 inde yumurtladim diye umit ediyorum ama akinti falan gormedim bilemiyorum

Eklentiler

• 20211128_190840.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 69
En sagliklisi kan vermeniz ama gebelik ile adet belirtileri birbirine çok benziyor ayırt ermek mümkün değil

Bakalim bikac gun daha bekleyip eger adet girmezsen sen yine de bi test yap canim icin rahat etsin

Mavera canım senin adına çok sevindim. Bu adımı atabilmen bile öyle güç istiyor ki.. Ben aralık ayında tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk belki hatırlıyosun. Hamile olduğumu öğrendim Tüm kalbimle senin ve isteyen, uğraşan bütün arkadaşlarım için en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün, sizleri birebir tanımasamda anne olmak için çarpan yüreğiniz ne kadar harika anne olacağınızı belli ediyor. Güzel haberlerini duyalım inşallah

Gerçekten mi
Hatırlamam mıı
Çok sevindimmmm, sağlıklaa ilerlesinn kuzummm
Bizde böyle bi karar aldık eşimle artık daha fazla dayanamadım kuzu, eşimde yıprandı artık
İnsallah bizede sizler gibi burda güzel haberi vermek nasip olur =)
O kadar sevindim ki seni adınaa

Güzel haberlerini bekliyoruz 2.çizgi belli gibi evet

Canım benim ne tatlısın. Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin. Maddi manevi yardımcın olsun Amin inşallah Bu süreç öyle zor ki, bende aynı yollardan geçtim ki sen daha uzun zamandır bekliyorsun. Senide eşinide çok iyi anlıyorum. Ama inanıyorum çok güzel haberler alacağız yakın zamanda senden. Moralini yüksek tut

Ya o kadar sevindim kii =)
On tane mesaj atmak istiyorum sana
Gerçekten tüp bebeğe başlamadan önceki ay kafa rahatlıyor ve bi çok insan bu haberi alıyor çok garip geliyodu ama sendede yaşadık bunu=)
Öyle güzel oldu ki, o zorlu sürece girmeden nasip etti rabbim
İnsallahh sağlıkla güzelce misss gibi ilerler

Ben inofolic combiye basladim canim 10 gun falan oldu 28 inde yumurtladim diye umit ediyorum ama akinti falan gormedim bilemiyorum
Evet bu yumurtlama bence de hafi inş tutar canım bu ay . Bende yatarım test yapayım bir bakayım . Ama yumurta hücresi max 36 saat yaşadığı için bence benim şansım yok . Ama bu işlerinde matematiği yok . Eşim doktor benim yumurtlama testi yaptığım da çok kızmıştı bu işlerin matematiği olmaz adetli iken bile kalabilirsiniz demişti Allah’ın işi biraz da tabi bakayım yarına belli olur

Amin kuzuuu
İnsallahh =)
Artık sen bize dua et emii hamile duası şeysi
Sende artık başlayan bu güzel sürecin keyfini çıkar

Insallah canim oyle tabi dogru insan vucudu akil ermez bi mucize insallah hakkinda hayirlisi olur canim sen yap yine bize de haber ver mutlaka insallah vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…