Ben inofolic combiye basladim canim 10 gun falan oldu 28 inde yumurtladim diye umit ediyorum ama akinti falan gormedim bilemiyorumCanım sen aldın mı folik asit diğer grupta konuşmuştuk hangisine başladın
En sagliklisi kan vermeniz ama gebelik ile adet belirtileri birbirine çok benziyor ayırt ermek mümkün değilAma şuan sanki adet olacakmışım gbi hissediyorum.çok özür diliyorum lütfen kusura bakmayın söylüyorum ama sanki alt tarafım düşüyor bi değişik hafif bi sancı gbi birsey var karnımda.ovülasyon testi yaptım biraz önce oda böyle çıkmış
Bakalim bikac gun daha bekleyip eger adet girmezsen sen yine de bi test yap canim icin rahat etsinSanıyorum dediğiniz doğru hava değişiminden oldu geçikme bende şehir değişikliği yapmıştım o da olabilir normalde erken gebelik testi hemen yapıyordum ama bu sefer sanırım ihtimal hiç olmadığı için test yapmasında gelmiyor ama böyle akıntım da gelip hiç kesilmemişti normal de kahve akıntıdan 2 3 saat sonra kanamam gelirdi bu sefer öyle olmadı
Yerleşme olabilir o zaman elinizde test varsa yarın sabah ilk idrarla test yapın zaten gününüz geçmiş varsa çıkarHayır ağrılı değildi
Mavera canım senin adına çok sevindim. Bu adımı atabilmen bile öyle güç istiyor ki.. Ben aralık ayında tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk belki hatırlıyosun. Hamile olduğumu öğrendimEşimle konusunca bugün koç üniversitesinde barış hoca ile görüştüm, daha öncesinde onunla aşılama için bi görüşme yapmıstık
Fiyat konusunda ve öncesinde istediği testler hakkında bilgi almıstık
Karar verdiğinizde beni ara demişti
Ben bugün direkt tüp bebeğe başlamak istiyorum diye aradım
Bu reglini atlat, sonrasında istediğim testleri hemen toparla, bi sonraki reglin ikinci günü yanıma geliyosun dedi
Bu süreyi kendini rahatlatman için veriyorum, sen bu saatten sonra yükü omzundan atıyosun, işi bize bırakıyosun tüm sorumluluk bizim dedi
İnan şu fikir ve bu karar bile benim içimi ferahlattı
İnşallah canımm inşallah en yakın zamanda alırızMoral bozmak yok inşallah bir gün bizler de bu mutluluğu yaşayacağız buna inandırmak istiyorum kendimi
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Gerçekten miMavera canım senin adına çok sevindim. Bu adımı atabilmen bile öyle güç istiyor ki.. Ben aralık ayında tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk belki hatırlıyosun. Hamile olduğumu öğrendimTüm kalbimle senin ve isteyen, uğraşan bütün arkadaşlarım için en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün, sizleri birebir tanımasamda anne olmak için çarpan yüreğiniz ne kadar harika anne olacağınızı belli ediyor. Güzel haberlerini duyalım inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz 2.çizgi belli gibi evetCanım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim
Bunu da pazar günü yapmıştım ama bugün ki testte sanki çizgi belli artk bilmiyorum kiboyası da çıkar akar flan diyorlar olabilir mi ki.daha önce ki testlerde hamile olmayınca hic çizgi çıkmazdı ve eylülde düşük yaptım ikiz gebelikti
İnşallah çok teşekkür ederimGüzel haberlerini bekliyoruz 2.çizgi belli gibi evet
Canım benim ne tatlısın. Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin. Maddi manevi yardımcın olsunGerçekten mi
Hatırlamam mıı
Çok sevindimmmm, sağlıklaa ilerlesinn kuzummm
Bizde böyle bi karar aldık eşimle artık daha fazla dayanamadım kuzu, eşimde yıprandı artık
İnsallah bizede sizler gibi burda güzel haberi vermek nasip olur =)
O kadar sevindim ki seni adınaa
Ya o kadar sevindim kii =)Mavera canım senin adına çok sevindim. Bu adımı atabilmen bile öyle güç istiyor ki.. Ben aralık ayında tüp bebeğe başlayacaktım konuşmuştuk belki hatırlıyosun. Hamile olduğumu öğrendimTüm kalbimle senin ve isteyen, uğraşan bütün arkadaşlarım için en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik diliyorum Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün, sizleri birebir tanımasamda anne olmak için çarpan yüreğiniz ne kadar harika anne olacağınızı belli ediyor. Güzel haberlerini duyalım inşallah
Evet bu yumurtlama bence de hafi inş tutar canım bu ay . Bende yatarım test yapayım bir bakayım . Ama yumurta hücresi max 36 saat yaşadığı için bence benim şansım yok . Ama bu işlerinde matematiği yok . Eşim doktor benim yumurtlama testi yaptığım da çok kızmıştı bu işlerin matematiği olmaz adetli iken bile kalabilirsiniz demişti Allah’ın işi biraz da tabi bakayım yarına belli olurBen inofolic combiye basladim canim 10 gun falan oldu 28 inde yumurtladim diye umit ediyorum ama akinti falan gormedim bilemiyorum
Amin kuzuuuCanım benim ne tatlısın. Rabbim en kısa sürede sanada nasip etsin. Maddi manevi yardımcın olsunAmin inşallah Bu süreç öyle zor ki, bende aynı yollardan geçtim ki sen daha uzun zamandır bekliyorsun. Senide eşinide çok iyi anlıyorum. Ama inanıyorum çok güzel haberler alacağız yakın zamanda senden. Moralini yüksek tut
Insallah canim oyle tabi dogru insan vucudu akil ermez bi mucize insallah hakkinda hayirlisi olur canim sen yap yine bize de haber ver mutlaka insallah vardirEvet bu yumurtlama bence de hafi inş tutar canım bu ay . Bende yatarım test yapayım bir bakayım . Ama yumurta hücresi max 36 saat yaşadığı için bence benim şansım yok . Ama bu işlerinde matematiği yok . Eşim doktor benim yumurtlama testi yaptığım da çok kızmıştı bu işlerin matematiği olmaz adetli iken bile kalabilirsiniz demişti Allah’ın işi biraz da tabi bakayım yarına belli olur
Ederim tabiAmin kuzuuu
İnsallahh =)
Artık sen bize dua et emii hamile duası şeysi
Sende artık başlayan bu güzel sürecin keyfini çıkar