Belki yumurtlama oncesindeki iliskiden de tutmus olabilir ihtimal var bence ve insallah oyledir canim ❤Kızlar reglim bir gün geçti sabah çok az kahve rengi akıntım geldi ama şuan yok hala . Test yapmadım çünkü akıntım geçtikten 3 gün sonra ilişki oldu muhtemelen yumurtlamadan 3 gün sonra ve olasılık çok düşğk diye test yapmadım yerleşme kanaması olabilir mi
Ağrılı mı geldi akıntınızKızlar reglim bir gün geçti sabah çok az kahve rengi akıntım geldi ama şuan yok hala . Test yapmadım çünkü akıntım geçtikten 3 gün sonra ilişki oldu muhtemelen yumurtlamadan 3 gün sonra ve olasılık çok düşğk diye test yapmadım yerleşme kanaması olabilir mi
Eşim burda değildi o ay ki ilk ilişkimiz öyle oldu canım ben regl olduğumda gitmişti ama yumurtlama günü dışında olmaz deniyor ya hiç ihtimal vermiyorumBelki yumurtlama oncesindeki iliskiden de tutmus olabilir ihtimal var bence ve insallah oyledir canim ❤
Hayır ağrılı değildiAğrılı mı geldi akıntınız
Sabah test yapın bence yerleşme de olabilir adet öncesi akıntı da olabilir, umarım hamilesinizdirKızlar reglim bir gün geçti sabah çok az kahve rengi akıntım geldi ama şuan yok hala . Test yapmadım çünkü akıntım geçtikten 3 gün sonra ilişki oldu muhtemelen yumurtlamadan 3 gün sonra ve olasılık çok düşğk diye test yapmadım yerleşme kanaması olabilir mi
Anladim canim ben oncesinde olduysa sperm bi sure canli kalabiliyo ya o yuzden olabilir demistim bu ay cogu kisinin regl gecikmesi oldu havalardan midir nedirEşim burda değildi o ay ki ilk ilişkimiz öyle oldu canım ben regl olduğumda gitmişti ama yumurtlama günü dışında olmaz deniyor ya hiç ihtimal vermiyorum
Gebelik var canim hayirli olsunCanım bana yardımcı olurmusunuz?? Yarın regl günüm ve testim böyle çıktı
Sanıyorum dediğiniz doğru hava değişiminden oldu geçikme bende şehir değişikliği yapmıştım o da olabilir normalde erken gebelik testi hemen yapıyordum ama bu sefer sanırım ihtimal hiç olmadığı için test yapmasında gelmiyor ama böyle akıntım da gelip hiç kesilmemişti normal de kahve akıntıdan 2 3 saat sonra kanamam gelirdi bu sefer öyle olmadıAnladim canim ben oncesinde olduysa sperm bi sure canli kalabiliyo ya o yuzden olabilir demistim bu ay cogu kisinin regl gecikmesi oldu havalardan midir nedir
Sorun değil canım yumurtlamam 16 kasım da oldu 18 de çatlama oldu ben ayın 27 sinde ovülasyon testiyle öğrendim 29 unda kaset test yaptım aynı gün kanda değerim 62 çıktı adet olacağim hafta oldu sadece belirtilerim çok hafif kasık sancısı vajende iğne batma hissi sırt ağrısı eğilince bel ağrısı göğüslerim aşırı büyüdü ve ağrıdı bi şekilde metalik tat evet acı bir tükürük gibiydi hafif uyku hali ve halsizlik de olduBunun dışında başka belirtilerini var mıydı acaba? O metalik tat tükürük salgısı gibi miydi? Yumurtalamadan kaç gün sonra öğrendiniz fazla soru sordum maruz görün
Kaçıncı denemenizde gebe kaldınız acaba özel bir şey yaptınız mıSorun değil canım yumurtlamam 16 kasım da oldu 18 de çatlama oldu ben ayın 27 sinde ovülasyon testiyle öğrendim 29 unda kaset test yaptım aynı gün kanda değerim 62 çıktı adet olacağim hafta oldu sadece belirtilerim çok hafif kasık sancısı vajende iğne batma hissi sırt ağrısı eğilince bel ağrısı göğüslerim aşırı büyüdü ve ağrıdı bi şekilde metalik tat evet acı bir tükürük gibiydi hafif uyku hali ve halsizlik de oldu
Canım sen aldın mı folik asit diğer grupta konuşmuştuk hangisine başladınBelki yumurtlama oncesindeki iliskiden de tutmus olabilir ihtimal var bence ve insallah oyledir canim ❤
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederimSorun değil canım yumurtlamam 16 kasım da oldu 18 de çatlama oldu ben ayın 27 sinde ovülasyon testiyle öğrendim 29 unda kaset test yaptım aynı gün kanda değerim 62 çıktı adet olacağim hafta oldu sadece belirtilerim çok hafif kasık sancısı vajende iğne batma hissi sırt ağrısı eğilince bel ağrısı göğüslerim aşırı büyüdü ve ağrıdı bi şekilde metalik tat evet acı bir tükürük gibiydi hafif uyku hali ve halsizlik de oldu
4. Denememde hamile kaldım sadece eczaneden bu tek seferde içilen propolisten aldm kücük bir kutu adetten hemen sonra onu içtim folik asit ve D vitamini kullandm ve stresten uzak durup asla hamile kalayim diye dusunmedim nasol olsa olmayacak dediğim ay hamile kaldm yumurtlama takibimi de öyle günü gününe yapmadm baktm öyle akıntım var ateşim yüksek test yaptm tesadüfen yumurtlamayı öğrendim ve dogru dürüst değerlendirmedim bile ama o dönemdeki ilişkilerden sonra belimin altına yastık koyup 45 dk uzandmKaçıncı denemenizde gebe kaldınız acaba özel bir şey yaptınız mı
Ne demek Allah razı olsun sizinde hayırlı haberlerinizi alırız inşallahhVakit ayırdığınız için çok teşekkür ederimrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Medicana da Volkan bey aklımda ama çok yoğun yer bulamıyorum kaç defadır senin dediğin doktoru araştırayim bide aslinda medicana daha kolayıma gelir ulaşım açısındanYok kuzum eşimde problem yok. Mehmet Aral altay da iyi medicana da onur var orda iyi. Hayat hastanesi kötü be devlet gibi benim akrabam calısıyor görümcem orda doğum yoktu ben sevemiyommedicabşlde de arkadasım hemsire ne kendi doğurdu nede beni orda doğurtur arka planı leş gibiymiş. Bende medicana düşünüyorum rabbim nasip ederse hem doğum için tamamlayıcısı var onu yaptırcam
O değilde adam önüne gelene aşılamamı yaptıriyor acaba jinemedle ortak mı kıllandım şimdiYok kuzum eşimde problem yok. Mehmet Aral altay da iyi medicana da onur var orda iyi. Hayat hastanesi kötü be devlet gibi benim akrabam calısıyor görümcem orda doğum yoktu ben sevemiyommedicabşlde de arkadasım hemsire ne kendi doğurdu nede beni orda doğurtur arka planı leş gibiymiş. Bende medicana düşünüyorum rabbim nasip ederse hem doğum için tamamlayıcısı var onu yaptırcam
Aynen öyle Allah'tan ümit umut asla kesilmeli vardır rabbimin bir bildiği emin olun gönlünüzce olsun sizindecok teşekkür ederim..
umut etmek aslında diri tutuyor insanı
Ama şuan sanki adet olacakmışım gbi hissediyorum.çok özür diliyorum lütfen kusura bakmayın söylüyorum ama sanki alt tarafım düşüyor bi değişik hafif bi sancı gbi birsey var karnımda.ovülasyon testi yaptım biraz önce oda böyle çıkmışGebelik var canim hayirli olsun
canım öğrenebildin mi neden kapalıymış? Bir de bazı hesaplar da pasifleşmişKizlar mfk paylaşım bölümü neden kilitli