Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nereye gidiyonuz ya daha karpuz kesicez ohooo hemen kaçıyosunuz niye stres yapıyosunuz ki bu kadar
Yavrum sende farkinda olmadan stres yapiyosundur bak diyim ne kadar rahat gorunsekte kafanin bir yerine yerlesiyor burdakiler ovü testleri acaba dedirtiyor tavsiyem sadece sonucunu öğrenince gelmen ya da ekstra bi durum gelisirse gelmen onun dışinda uzak durmak en iyisi

Yumurtlamayı biliyorsan üzerinden kaç gün geçti ona göre değerlendirebilirsin betayi canım, bir de mesela ben yumurtlamadan sonra ilişkiye girmiyordum emin oluyordum o yüzden olup olmadığına ama yanlismis yani benim doktorum da regle kadar 2 günde bir degerlendir dedi yavaş ilişkide hamile olsan bile sıkıntı çıkmaz bence daha yeni yerlestiginden nazik davranin yine de

kızzzz ciddimisin sennn birdahaki randevun ne zaman denk gelelim 2 aydır gidiyorum memnunum kuzum ben
Bende 2 aydır ondayım bizi bu ay çağırmadı subatta gidicem büyük ihtimal whatsaptan iletisim halinde oluyorum sürekli sana hiç hormon testi yaptı mı kan tahlilleri vitamin felan

Bende 2 aydır ondayım bizi bu ay çağırmadı subatta gidicem büyük ihtimal whatsaptan iletisim halinde oluyorum sürekli sana hiç hormon testi yaptı mı kan tahlilleri vitamin felan
Yaptı canım lh tsh prolaktin baktı diğer testlerim vardı zaten beni randevuya 17 aralık diyorum ama hamileyim diye gelcen dedi myo fol diye vitamin verdi ben folikasit kullanıyordum zaten

Yaptı canım lh tsh prolaktin baktı diğer testlerim vardı zaten beni randevuya 17 aralık diyorum ama hamileyim diye gelcen dedi myo fol diye vitamin verdi ben folikasit kullanıyordum zaten
Benim Mart ayında esentepede yapıli diye yapmadı tekrardan İmom omega kullanıyorum diyede vermedi ilgisi alakası iyide ne bilim tahlil yapmayinca tekrardan esentepede Onur beye mi gitsem diye düşündüm ama adam normal ultrasondan bile herseyi görüyor işinin ehli..Subata kadar gebelik olmazsa rahim filmi çekicek bana da

Banada bu ay olmazsa çekilcek kuzum. Sonuca göre sonra aşılama demişti. Bende ilk ay üzülmüştüm baska doktor araştırmıştım 1 ay daha deniyim demiştim bu ay memnun kalınca devam ederim gibi duruyr. Ama hamile kalırsam anadoluda doğurmak istemiyom onu nasıl yaparım ya.

Kızlar bisey yok demi bata 3 gün var dayanamadım adet belirtisi olmadığı için yapmış bulundum

Eklentiler

• IMG_20211202_144813.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 73
Kuzum normal hayatta da stres oluyoruz ki benım burda en azından kafam dağılıyor biraz. Bu ay olması lazım diye de diretmiyorum olmazsa önüme bakarım gider rahim filmi çekilirim duruma göre devam ederim yani. Her olmadığı günün bir sebebi vardır elbet Allah en hayırlı zamanda verir kuzum

Umarı im regl degildir kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Allaha bin şükür mutluyuz, eşlerimiz bize anlayışlı saygılı sevgili. Şimdi olmasa baska zaman olur. Ben şükrediyorum artık bu çıkan vahşi haberlerden sonra… iyi ki böyle bir eşim var evliliğim var diye. Kücücük bebeklere neler ettiler.

Çok kestiremiyorum onu ya ayın 15 de 20 mm di yumurtam 16 da çatladı 17 sinde de aşılama oldum 19,21,23 ilişki verdi doktor ben bi de garanti olsun diye 25 de de değerlendirdim hatta bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…