Yavrum sende farkinda olmadan stres yapiyosundur bak diyim ne kadar rahat gorunsekte kafanin bir yerine yerlesiyor burdakiler ovü testleri acaba dedirtiyor tavsiyem sadece sonucunu öğrenince gelmen ya da ekstra bi durum gelisirse gelmen onun dışinda uzak durmak en iyisiKızlar nereye gidiyonuz ya daha karpuz kesicez ohooo hemen kaçıyosunuz niye stres yapıyosunuz ki bu kadar
kızzzz ciddimisin sennnAynı doktora gidiyormuşuz..Memnun musun sen
Yumurtlamayı biliyorsan üzerinden kaç gün geçti ona göre değerlendirebilirsin betayi canım, bir de mesela ben yumurtlamadan sonra ilişkiye girmiyordum emin oluyordum o yüzden olup olmadığına ama yanlismis yani benim doktorum da regle kadar 2 günde bir degerlendir dedi yavaş ilişkide hamile olsan bile sıkıntı çıkmaz bence daha yeni yerlestiginden nazik davranin yine deKızlar dün kan vermiştim 2,0 çıktı doktoruma attım sonucu bekleyelim dedi ben de geç döllenmeye karşı beklediğimizi düşünüyorum sizce bu sıralarda ilişki olmalı mı lütfen cevaplar mısınız
Bende 2 aydır ondayım bizi bu ay çağırmadı subatta gidicem büyük ihtimal whatsaptan iletisim halinde oluyorum sürekli sana hiç hormon testi yaptı mı kan tahlilleri vitamin felankızzzz ciddimisin sennnbirdahaki randevun ne zaman denk gelelim 2 aydır gidiyorum memnunum kuzum ben
Yaptı canım lh tsh prolaktin baktı diğer testlerim vardı zaten beni randevuya 17 aralık diyorum ama hamileyim diye gelcen dediBende 2 aydır ondayım bizi bu ay çağırmadı subatta gidicem büyük ihtimal whatsaptan iletisim halinde oluyorum sürekli sana hiç hormon testi yaptı mı kan tahlilleri vitamin felan
Benim Mart ayında esentepede yapıli diye yapmadı tekrardan İmom omega kullanıyorum diyede vermedi ilgisi alakası iyide ne bilim tahlil yapmayinca tekrardan esentepede Onur beye mi gitsem diye düşündüm ama adam normal ultrasondan bile herseyi görüyor işinin ehli..Subata kadar gebelik olmazsa rahim filmi çekicek bana daYaptı canım lh tsh prolaktin baktı diğer testlerim vardı zaten beni randevuya 17 aralık diyorum ama hamileyim diye gelcen dedimyo fol diye vitamin verdi ben folikasit kullanıyordum zaten
18 aralık bat tarihim beni de ekler misiniz
Banada bu ay olmazsa çekilcek kuzum. Sonuca göre sonra aşılama demişti. Bende ilk ay üzülmüştüm baska doktor araştırmıştım 1 ay daha deniyim demiştim bu ay memnun kalınca devam ederim gibi duruyr. Ama hamile kalırsam anadoluda doğurmak istemiyom onu nasıl yaparım ya.Benim Mart ayında esentepede yapıli diye yapmadı tekrardan İmom omega kullanıyorum diyede vermedi ilgisi alakası iyide ne bilim tahlil yapmayinca tekrardan esentepede Onur beye mi gitsem diye düşündüm ama adam normal ultrasondan bile herseyi görüyor işinin ehli..Subata kadar gebelik olmazsa rahim filmi çekicek bana da
Hım o zaman nasip diyeyim gerisi Allah’a kalmışE
Yumurtlama haftası yemen lazım canim onu yumurtlamadan itibaren her gün 1 tane olgunlaşmış avokado yenilmeli
Amin canım benim . En kısa sürede hayırlı haberler alın inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun bizlere de nasip olsunnnn
Hayır 6 sında adet olcam canım. Dün yaptım testi ayın 1 indeAyy ne güzel adet tarihin geçtimi canım
Bekle bakalım belki yükselir. Bellimi olur. Bilmem ki iliski konusunda birşey bilmiyorum tüp bebek vs degil benimkiKız hamilesin benim 2,0 çıktı doktor bekle dedi ama ilişki olsun mı olmasın mı tereddütteyim
Kuzum normal hayatta da stres oluyoruz ki benım burda en azından kafam dağılıyor biraz. Bu ay olması lazım diye de diretmiyorum olmazsa önüme bakarım gider rahim filmi çekilirim duruma göre devam ederim yani. Her olmadığı günün bir sebebi vardır elbetYavrum sende farkinda olmadan stres yapiyosundur bak diyim ne kadar rahat gorunsekte kafanin bir yerine yerlesiyor burdakiler ovü testleri acaba dedirtiyor tavsiyem sadece sonucunu öğrenince gelmen ya da ekstra bi durum gelisirse gelmen onun dışinda uzak durmak en iyisi
Umarı im regl degildir kuzum. Hayırlı haberlerini bekliyorumAyyy tek benimde olsun hemen atarim cope cocuklarda tiksinmis stresten kac tane ictigimi bilmiyorum vallahi bugun bide sinavim var nabzim hizli yine yaniyorum bi hoşum
Bendede var o dediklerin canim bugunde goguslerimde yanlara dokununca agri basladi ama yok kırıklanmıcam regl bu regl
Çok kestiremiyorum onu ya ayın 15 de 20 mm di yumurtam 16 da çatladı 17 sinde de aşılama oldum 19,21,23 ilişki verdi doktor ben bi de garanti olsun diye 25 de de değerlendirdim hatta bakalım nasipYumurtlamayı biliyorsan üzerinden kaç gün geçti ona göre değerlendirebilirsin betayi canım, bir de mesela ben yumurtlamadan sonra ilişkiye girmiyordum emin oluyordum o yüzden olup olmadığına ama yanlismis yani benim doktorum da regle kadar 2 günde bir degerlendir dedi yavaş ilişkide hamile olsan bile sıkıntı çıkmaz bence daha yeni yerlestiginden nazik davranin yine de
Bata kaç gün kala teste gittiniz ? :) Hayırlı olsunBirinci beta hcg değerim 62 çıktı adet öncesi ikinci değerim 274 çıktı nasıl sizceee