Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 aylık ban yediğim ay hamile kaldım her şerrin hayrı işte herkese tavsiye ediyorum uzaklaşın

Sana bisey diim mi inan bende bura yuzunden boyle strese giriyorum 2 cocuk dunyaya getirdim ne bi belirti hissettim nede erken test yaptim burasi insana herseyi yaptiriyor ben bu aydan sonra hic girmemeyi dusunuyorum artik
Valla öyle bende bugun farkettim stres yapmiyorum diyorum ama burada herkes bi belirti söyleyince istemsizce kendimdede arıyorum acaba diyorum en iyisi uzak durmak

Biraz daha beklemelisiniz 3 gün ilaç kullanmak için erken bence geç döllenme bile olmuş olablir.
24 günde bir adet oluyorum ben bat sat 6 kasimdi yumurtlaman 20 Kasım bat 30 Kasım ama geçti takvime göre hep adet olurum geçmez di bu defa böle oldu kan verdim çıkmadı zaten hayir olsun insAllah sonuç teşekkür ederim

Benim de düşükten sonra 3. ayım düzenli htta fazladan kanamam oldu düşükten beri sımdı gecikti 5 gun hayatta gecikmez normalde … bu ay da çalışma olmadı hep korunduk..
Çok geçmiş olsun sizede sanırım bu ay hep böle gecikmeler olmuş hayır olsun insAllah sonumuz sizde insAllah sağlıklı bir gebelik ile ilerlersiniz tez zamanda

Valla öyle bende bugun farkettim stres yapmiyorum diyorum ama burada herkes bi belirti söyleyince istemsizce kendimdede arıyorum acaba diyorum en iyisi uzak durmak
Aynen oyle gecen ayda ben uzak kaldim regl 4 gun kala gelmistim en guzeli esinle evinde sakin sessiz zaman gecirmek stres zaten basta geliyor sadece belirtimi sunu yap bunu yap onu ic bunu ic kimisine iyi gelirken kimisine gelmiyor en gzeli akisina birakmak ...

Günaydin Ekim ayında 1 hafta gecikmeli adet oldum herhangi birşey yapmadım ama burada okuduğum kadarıyla adet söktürücü masaj veya adaçayı kekik çayı söktürür adeti mesajlarına denk geldim
Saol canim olmadı öyle birşeyler yapım bubay herkes de bu gecikme var ben erken olurum hatta hiç gecikmem ama bakim olmadı bunlari deneyim

Kızlar nereye gidiyonuz ya daha karpuz kesicez ohooo hemen kaçıyosunuz niye stres yapıyosunuz ki bu kadar

Kesinlikle katıliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…