- 14 Ağustos 2015
- 14
- 22
- 30
Cok tesekkur ederim guzel dualarinzii bekliyorum allah isteyen herkese yasatsin insallahçok tebrik ederim
Bende ilk 1.9 çıkmıştı doktor yok demişti bir hafta sonra 20 ye çıktı ve devam etti dua edin bir kac gun sonra yeniden kan verin meleginiz tutunmaya çalışıyor olabilirYa bende duydum inşallah vardır allahım nolur dualarımı kabul. EtYa rabbi nolur nolur anne olmak isteyen herkesin sesini duy en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip eyle çok çok amiiinnnn
Ağrı oluyorAy kk’ya katıldığım tarihe baktım kızıma hamile kalacağım dönem 2009 senesi :)) geri dönüşüm şans getirsin
Bir de gebe kalanlar belirtilerini yazabilir mi? Benim ağrılarım oldu diye ben ümidi kestim mesela. Ağrı oluyorsa Ümit etmeye devam edeyim :)))
Yaptım canım atıyorum şimdi. Pek koyu değil seninki gibi. Birini flaşla çektimEki Görüntüle 2962669
Canım beta hcg ler ne kadar silik LH baya koyu burdan tam değerlendirebilirsin bunu sabah çekmiştim sabah 6 civarı yapmıştım testleri ortadaki sarı olanı gece 3 te yapmıştım
Ay benim de çok akıntım oldu bi sabah iç çamaşırım resmen ıslanmıştı o gece çok batma olmuştu kasıklarımdaAmaaann kizlar kendimi dinlemeyim desemde nafile 7 gun var reglime sagli sollu kasik agrim var kasiklarim battikca akinti geliyo bacaklarim sizliyo sankim bi el atin bana hayriniza
Yine de çok silik çizgileri düşünürsen gayet normale yakınYaptım canım atıyorum şimdi. Pek koyu değil seninki gibi. Birini flaşla çektim
Teşekkür ederim canım sabah çıkınca heveslendim tekrar yapım dedim hüsran ama adet olcak gibi de karnım ağrıoSabah tespit etmek daha mümkün akşama doğru gebelik testleri göstermiyor ilk zamanlarda
Ay inşallah ya umarımBende ilk 1.9 çıkmıştı doktor yok demişti bir hafta sonra 20 ye çıktı ve devam etti dua edin bir kac gun sonra yeniden kan verin meleginiz tutunmaya çalışıyor olabilir
Yerleşme zamanı ateşimiz yükseliyor bana da bütün gün ateş basıyordu yaBiz yinede umitlenmeyelim mi desem bi umut mu desemm uufff cok sıkıcı arada bi sinir geliyo yaniyorum sanki esime diyorum itfaiyemiyim ben diyo ne odun herifsin dedim yuzune kapattim iyi etmis miyim
Yinede bi umut var mi diyosun bacaklarima vuruyo agrilarim uzanirken daha belli kasik batmalari belimde ben burdayim diyo yaslandim heralde iyiceAy benim de çok akıntım oldu bi sabah iç çamaşırım resmen ıslanmıştı o gece çok batma olmuştu kasıklarımda
Tamam hamileyim o zman ay ne guldum ama gercekten ates basiyo yuzum bile kirmizi olmusYerleşme zamanı ateşimiz yükseliyor bana da bütün gün ateş basıyordu ya
Gayet belirgin gecikmen oldu mu erken mi yaptinYaptım canım atıyorum şimdi. Pek koyu değil seninki gibi. Birini flaşla çektim
Grupta 7 hamiş var bat 4 rekora koşuyorKasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım
Iyi calisiyolar iyi sira 7 ve 8 lerdeGrupta 7 hamiş var bat 4 rekora koşuyor
Adete 4 gün var canım. Bu ovulasyon testi gebelik testi değilGayet belirgin gecikmen oldu mu erken mi yaptin
Şeytan diyor yap gebelik testiniYine de çok silik çizgileri düşünürsen gayet normale yakın
Oyle mi yapsana kaset test neyi bekliyorsunAdete 4 gün var canım. Bu ovulasyon testi gebelik testi değil
Pazar günü benimde durup duruken kıp kırmızı oldum. Annem kardeşlerim slloğı çok mu sürdün falan dediler. Bende makyaj yapmadım ki dedim aynaya Bi baktım yanaklar allaş mışTamam hamileyim o zman ay ne guldum ama gercekten ates basiyo yuzum bile kirmizi olmus
Kendimi hazır hissetmiyorum megstifi görmemek için. Birde elimde sadece 1 tane test var. Trendyoldam artımed sipariş verdim daha kargoya yeni verdilerOyle mi yapsana kaset test neyi bekliyorsun