Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende duydum inşallah vardır allahım nolur dualarımı kabul. Et Ya rabbi nolur nolur anne olmak isteyen herkesin sesini duy en kısa zamanda güzel haberler almamızı nasip eyle çok çok amiiinnnn
Bende ilk 1.9 çıkmıştı doktor yok demişti bir hafta sonra 20 ye çıktı ve devam etti dua edin bir kac gun sonra yeniden kan verin meleginiz tutunmaya çalışıyor olabilir

Ağrı oluyor

Eki Görüntüle 2962669
Canım beta hcg ler ne kadar silik LH baya koyu burdan tam değerlendirebilirsin bunu sabah çekmiştim sabah 6 civarı yapmıştım testleri ortadaki sarı olanı gece 3 te yapmıştım
Yaptım canım atıyorum şimdi. Pek koyu değil seninki gibi. Birini flaşla çektim

Eklentiler

• IMG_20211201_192926.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20211201_192746.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 54
Amaaann kizlar kendimi dinlemeyim desemde nafile 7 gun var reglime sagli sollu kasik agrim var kasiklarim battikca akinti geliyo bacaklarim sizliyo sankim bi el atin bana hayriniza
Ay benim de çok akıntım oldu bi sabah iç çamaşırım resmen ıslanmıştı o gece çok batma olmuştu kasıklarımda

Biz yinede umitlenmeyelim mi desem bi umut mu desemm uufff cok sıkıcı arada bi sinir geliyo yaniyorum sanki esime diyorum itfaiyemiyim ben diyo ne odun herifsin dedim yuzune kapattim iyi etmis miyim
Yerleşme zamanı ateşimiz yükseliyor bana da bütün gün ateş basıyordu ya

Grupta 7 hamiş var bat 4 rekora koşuyor

Tamam hamileyim o zman ay ne guldum ama gercekten ates basiyo yuzum bile kirmizi olmus
Pazar günü benimde durup duruken kıp kırmızı oldum. Annem kardeşlerim slloğı çok mu sürdün falan dediler. Bende makyaj yapmadım ki dedim aynaya Bi baktım yanaklar allaş mış 1 saat sonra geçti

Bat 10 Aralık malesef bu ay değerlendiremedik fazla ama birşey merak ediyorum pko veya çikolata kisti olanlar 21 ve 24. Günler değerlendirin diyorlar takvime göre yumurtlama gunum geçti 26 Kasım di adetten sonraki 18. Gün bugün ama şuan akıntım falan yok galiba ben kaçırdım yumurtlama günümü bu arada hamile olanlari tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…