- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
resim atma şansın var mı canım. kıyaslama yapıcamValla ben sabah yapmıştım orta koyulukta çıktı ovülasyon da hcg ler silik mesela o daha net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim atma şansın var mı canım. kıyaslama yapıcamValla ben sabah yapmıştım orta koyulukta çıktı ovülasyon da hcg ler silik mesela o daha net
resim atma şansın var mı canım. kıyaslama yapıcam
eve gidince hemen yapıcam canım bende ovulasyon .merak ettim. adete 4 gün kaldıEki Görüntüle 2962669
Canım beta hcg ler ne kadar silik LH baya koyu burdan tam değerlendirebilirsin bunu sabah çekmiştim sabah 6 civarı yapmıştım testleri ortadaki sarı olanı gece 3 te yapmıştım
Bende ilk kez bu ay denedim ama yumurtlama gibi net bi cizgi gormedim ve bir gun baya yumurtlama belirtileri gordum , o gun bile t cizgim silikti.İşte bu gibi örnekler yüzünden bende artık ovulasyon testi denemeyeceğim. Kesin sonuc değil malesef
Simdi cıktım lavobaya devamı gelmedi. Umarım gelmezÇok sevindim canım başka gelmez umarım Dinlenmeye çalış
Yaa inşallah canımm yarın kan vericem sonucu yazarımKuruma değil inşallah hamilesin canım :)
Sabah tespit etmek daha mümkün akşama doğru gebelik testleri göstermiyor ilk zamanlardaMerhaba kızlar benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ötekileri öğledrn sonra birinde hiç bişi çıkmadı birinde çok ince sabahkinde belirgin bi çizgi var hangisi doğru bunların
Ay eveeet aynı şey sanki doğum yapacak gibi sancım oldu yumurtlamadan 7 gün sonra dedim adet olacağım kesin ama sonra geçti. Bu normal mi yoksa ümidi keseyim mi bilemedimAmaaann kizlar kendimi dinlemeyim desemde nafile 7 gun var reglime sagli sollu kasik agrim var kasiklarim battikca akinti geliyo bacaklarim sizliyo sankim bi el atin bana hayriniza
Biz yinede umitlenmeyelim mi desem bi umut mu desemm uufff cok sıkıcı arada bi sinir geliyo yaniyorum sanki esime diyorum itfaiyemiyim ben diyo ne odun herifsin dedim yuzune kapattim iyi etmis miyimAy eveeet aynı şey sanki doğum yapacak gibi sancım oldu yumurtlamadan 7 gün sonra dedim adet olacağım kesin ama sonra geçti. Bu normal mi yoksa ümidi keseyim mi bilemedim
Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim onun gerginligi kendimi dinleme regl olcam bi belirti arayip onun olmamasinin stresi hepsi ust uste biniyo kafadanda atamiyorum en sonunda kendimi aticamHem gebe olmayınca da adet gerginliği geliyor Ya aman diyim ben de atarlılık has safha:))) en ümidi kestiğimde bile adet olunca üzülüyorum, geçen ay tam yumurtalama döneminde eşim iş gezisindeydi, hamile kalmam mümkün değildi, o zaman bile üzüldüm.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her bir yumurta başka bir gen deposu, huyu, suyu, sağlığı her şeyi orada, en güzel yumurtada nasip olsun, en iyi spermi seçsin inşallaaah :))) ben hep bunu tekrarlıyorum, hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun. Bizimkisi bekliyor diyorum.Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim onun gerginligi kendimi dinleme regl olcam bi belirti arayip onun olmamasinin stresi hepsi ust uste biniyo kafadanda atamiyorum en sonunda kendimi aticam
Bizi bizden baskasi anlamaz malesef hakkimizda hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin derim bende sabir ve duayla bekliyorum bakalim nasip kismet vardir illaki gunu saatiAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her bir yumurta başka bir gen deposu, huyu, suyu, sağlığı her şeyi orada, en güzel yumurtada nasip olsun, en iyi spermi seçsin inşallaaah :))) ben hep bunu tekrarlıyorum, hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun. Bizimkisi bekliyor diyorum.
Ama yani yine de o tek çizgi üzüyor. Mantık ok de kalbime ses geçmiyor :)
Tebrik ederimm grubun hamileleri çoğalıyorBenim 26.19 çıktı adetime 3-4 gün var doktor aradı hamilesiniz dedi ama 2-3 gün sonra yine test yaptırıcam
çok tebrik ederimCanim naptin benim sonuc cikti 64 hamileymisim insalah saglikla artsin deger saglikla ilerlesin
Yok canım valla ben ne rahim filmi çekildim ne de prolaktin değerine baktırdımCanım sen prolaktin değerine baktırıp o şekilde mi içtin hayıt tohumunu