Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
resim atma şansın var mı canım. kıyaslama yapıcam
DEE59B65-9371-4798-BFE7-CDF82C296473.jpeg

Canım beta hcg ler ne kadar silik LH baya koyu burdan tam değerlendirebilirsin bunu sabah çekmiştim sabah 6 civarı yapmıştım testleri ortadaki sarı olanı gece 3 te yapmıştım

Merhaba kızlar benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ötekileri öğledrn sonra birinde hiç bişi çıkmadı birinde çok ince sabahkinde belirgin bi çizgi var hangisi doğru bunların

Eklentiler

• 83437C9F-B3EB-4154-99A7-CB71965BF8FF.jpeg
    83437C9F-B3EB-4154-99A7-CB71965BF8FF.jpeg
    132,6 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlı olsun güzel haber alanlara, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim bu ay pek umudum yok, öyle bir his yok içimde ama baş ağrısından öleceğim yine de bir ihtimal olur diye içmiyorum ağrı kesici.

Merhaba kızlar benim testlere de bakabilir misiniz ilkini sabah yaptım ötekileri öğledrn sonra birinde hiç bişi çıkmadı birinde çok ince sabahkinde belirgin bi çizgi var hangisi doğru bunların
Sabah tespit etmek daha mümkün akşama doğru gebelik testleri göstermiyor ilk zamanlarda

Ay kk’ya katıldığım tarihe baktım kızıma hamile kalacağım dönem 2009 senesi :)) geri dönüşüm şans getirsin

Bir de gebe kalanlar belirtilerini yazabilir mi? Benim ağrılarım oldu diye ben ümidi kestim mesela. Ağrı oluyorsa Ümit etmeye devam edeyim :)))

Amaaann kizlar kendimi dinlemeyim desemde nafile 7 gun var reglime sagli sollu kasik agrim var kasiklarim battikca akinti geliyo bacaklarim sizliyo sankim bi el atin bana hayriniza 😂😂

Amaaann kizlar kendimi dinlemeyim desemde nafile 7 gun var reglime sagli sollu kasik agrim var kasiklarim battikca akinti geliyo bacaklarim sizliyo sankim bi el atin bana hayriniza 😂😂
Ay eveeet aynı şey sanki doğum yapacak gibi sancım oldu yumurtlamadan 7 gün sonra dedim adet olacağım kesin ama sonra geçti. Bu normal mi yoksa ümidi keseyim mi bilemedim

Ay eveeet aynı şey sanki doğum yapacak gibi sancım oldu yumurtlamadan 7 gün sonra dedim adet olacağım kesin ama sonra geçti. Bu normal mi yoksa ümidi keseyim mi bilemedim
Biz yinede umitlenmeyelim mi desem bi umut mu desemm uufff cok sıkıcı arada bi sinir geliyo yaniyorum sanki esime diyorum itfaiyemiyim ben diyo ne odun herifsin dedim yuzune kapattim iyi etmis miyim 😂😂😂

Hem gebe olmayınca da adet gerginliği geliyor Ya aman diyim ben de atarlılık has safha:))) en ümidi kestiğimde bile adet olunca üzülüyorum, geçen ay tam yumurtalama döneminde eşim iş gezisindeydi, hamile kalmam mümkün değildi, o zaman bile üzüldüm.

Hem gebe olmayınca da adet gerginliği geliyor Ya aman diyim ben de atarlılık has safha:))) en ümidi kestiğimde bile adet olunca üzülüyorum, geçen ay tam yumurtalama döneminde eşim iş gezisindeydi, hamile kalmam mümkün değildi, o zaman bile üzüldüm.
Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim onun gerginligi kendimi dinleme regl olcam bi belirti arayip onun olmamasinin stresi hepsi ust uste biniyo kafadanda atamiyorum en sonunda kendimi aticam 😂

Bende gecen ay kimyasal gebelik yasadim onun gerginligi kendimi dinleme regl olcam bi belirti arayip onun olmamasinin stresi hepsi ust uste biniyo kafadanda atamiyorum en sonunda kendimi aticam 😂
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her bir yumurta başka bir gen deposu, huyu, suyu, sağlığı her şeyi orada, en güzel yumurtada nasip olsun, en iyi spermi seçsin inşallaaah :))) ben hep bunu tekrarlıyorum, hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun. Bizimkisi bekliyor diyorum.
Ama yani yine de o tek çizgi üzüyor. Mantık ok de kalbime ses geçmiyor :)

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin her bir yumurta başka bir gen deposu, huyu, suyu, sağlığı her şeyi orada, en güzel yumurtada nasip olsun, en iyi spermi seçsin inşallaaah :))) ben hep bunu tekrarlıyorum, hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun. Bizimkisi bekliyor diyorum.
Ama yani yine de o tek çizgi üzüyor. Mantık ok de kalbime ses geçmiyor :)
Bizi bizden baskasi anlamaz malesef hakkimizda hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin derim bende sabir ve duayla bekliyorum bakalim nasip kismet vardir illaki gunu saati 😀

X