- 18 Mart 2010
- 735
- 0
- Konu Sahibi kucukprens
tatlım benim içimden geçen kız ama 2 kez rüyamda erkek gördüm
o yüzden sen en iyisi erkek yaz :)
ikili test tarihim 11 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tahminim erkek
yazarmısınız lütfen?
teşekkürler
ben de kız olduğunu düşünüyorum, bu arada ikili testimizin tarihi de 2 haziran, eklersen sevinirim şeker....
tatlım benim içimden geçen kız ama 2 kez rüyamda erkek gördüm
bizim ailede de herkes rüyasında bıçak,künye,tabanca görüyo herkes erkek diye tutturdu benim içimden bişi geçmiyo :ecrin_bebek:
canım, benim cinsiyet tahminim erkek .... doğum tarihini 6 aralık olarak değiştirir misin ? teşekkürler...
canım benim de içime doğan erkek ama bakalım ne gösterir hayat bize ...
tatlimmm benimde 2li test tarihim 1 haziran
tahminime gelince,cooook karisik...
bana kalirsa kiz ama agzimdan hep oglusum diye cikiyor,rüyamdada hep oglan dogurdum simdiye kadar..kafamçokkarıştı
isin icinden cikabilirsen yaz bi tahmin kafana göre kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: hahahahaaaasırnaşık şey
Rüyaların tersi olurmuş ama oğlum diye seviyomuşsun bi yandan da içinde kız geçiyormuş vallahi yazı tura atıcam, tura kız yazı erkek olsun onu yazıcam tamam mıkaydirigubbakcemile3
hahahah sırnaşık şey benim her isim böyle olur hee :roflol:
valla diyorum ya canim at yazi tura,ne cikarsa artik sırnaşık şey
maksat o kutucuk bos kalmasin sempatiksalakcinni
Bak bakalım listeye ne çıkmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende karar veremiyorum bende mi yazı tura atsam acabakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 :roflol:
ikiside kabulümdür,o yüzden süper diyorummm :sm_cool:
tesekkürler arkadasimmm üsenmeyip yazi tura attigin icin kaydirigubbakcemile3
slm benimde içimden kiz geciyo, cevremdede herkes kiz diyo, kismet bakalim, bizim cinsiyet dogumda belli olacak, tabii dayanabilirsek
Valla bravo size, ben hemen öğrenmek istiyorumdelikafadulden
ikili test ne zaman?
cnm benim 2li testim 9 haziran yalnız benim doğum tarihim değişti cnm ya,17 aralık oldu,birde bende erkek hissediyorum bakalım ne çıkçak,sağlıkla gelsinde ne olursa olsun
kızlar benim sat ım 28 mart 24 yaşındayım 65 kilo ile hamile kaldım doğum 2 ocak siz yinede beni de ekleyin listeye
GÜLSEMEDİHA Yaş:33, Sat 26 Mart tahmini doğum 31 aralık, Kilo 59 ile hamile kaldım, İlk randevum yarın kısmetse 24 Mayıs, İnşallah güzel haberlerle gelirim...
ersasu ben uzun zamandır gelemedim.midem çok fena yapıyor bir de uyku hali.geçen hafta doktora gittik kalp atışlarını dinledik.çok güzel bir duygu.listeye eklersen sevinirim..
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. yaşım 27. sat ım 22 mart. tahmini dogum tarihi 27 aralık. 65 kilo ile hamile kaldım.son durum 9+1..lütfen benide listeye ekleyin